הצעה למאמר: עובדות הידעת

wish i was here

New member
הצעה למאמר: עובדות הידעת

חשבתי שיהיה נחמד אם יהיה באגף המאמרים פה איזה דף "הידעת?" נחמד שיכיל פרטי טריוויה נחמדים על פינק פלויד,כמו למשל: "הידעת:לדיוויד גילמור יש רישיון טייס" "הידעת:ניק מייסון הוא היחיד שמופיע בליין-אפ של כל האלבומים של פינק פלויד" "הידעת:ראשי התיבות של השיר Shine on You crazy Diamond הינם SYD,ע"ש סיד בארט שעליו נכתב השיר" נראה לי שזה יהיה נחמד וגם יוכל להכניס חדשים לעניינים,מה דעתכם?

../images/Emo45.gif

זה יוסיף
נחמד. אני בעד

רעיון מצויין

העלו את כל הטריוויה שיש לכם, ואעשה מזה מאמר. כן, אני יודעת שיש עוד שרשורים שמחכים למאמר - בחג אגיע לזה.

avki

New member
כמה שאני חושב עליהם סתם כך

שיר Arnold Lyne (כתיב?) נאסר לפרסום ברדיו באנגליה מכיוון שדיבר על אדם שגנב לבני נשים ממכבסות ולבש אותם

itaikuskus

New member
אם אני זוכר נכון

גילמור 'נאלץ' ללמוד תוים רק כאשר למד סקסופון ביחד עם בנו.

wish i was here

New member
יא וואי!

לאחרונה אני מגלה שיותר ויותר מוזיקאים שאני מעריך מנגנים בסקסופון!האינסטורמנט שלי!

בטח לא ידעתם...

טוב, גם אני לא ידעתי עד הבוקר... אבל האפיפיור החדש, בנדיקטוס ה-16, הלא הוא הקרדינל יוזף ראצינגר, מחזיק בדעה שרוקנרול הוא מוסיקת השטן. כן, כן, הרוק הוא הרשע בהתגלמותו, מלא ב"מסרים שטניים". ומי הם שליחיו של האשמדאי עלי אדמות? לא פחות מאשר הלהקות הפופולריות ביותר (מבחינת מכירות תקליטים): הביטלס, הסטונס, לד זפלין, קווין, האיגלז - ופינק פלויד.

wish i was here

New member
נו בטח

הרי ברור ששירים כמו Another one bites the dust,sgt pepper הם שירים סטניים,ושירים כמו שיין און וטיים הם בכלל מעשה ידיו של מלאך המוות בכבודו ובעצמו ...ועוד לא דיברנו על שירים של להקות זדוניות כמו Rush והצ'ילי פפרז שהפה שלי מתמלא צמרמורת רק מלהגיד את השמות יצרי הרשע האלה... האפיפיור הזה בטח לא יודע,שהנאצים הוקיאו מוזיקת גאז ובלוז שמהם התפתח הרוק,אז...הנאצים בעצם נלחמים בסטן? אני כבר הייתי אומר לאפיפיור הזה שהיה חבר בנוער היטלר,שישמור את אמונותיו התפלות לעצמו

האמת

זה שהאפיפיור היה פעם ב"נוער היטלר" לא אומר דבר, שכן ילדים חויבו בחברות בארגון. גם אורנה פורת שלנו היתה ב"נוער היטלר".

wish i was here

New member
לא

הם הוקיאו כל סגנון ג'אז או בלוז שכן הסגנון הונהג בעיקר ע"י שחורים

itaikuskus

New member
rushזה

זה באמת מוסיקה של השטן. יעני,מישהו מכר את הנשמה שלו שם לשטן כדי לגרום לאנשים לאהוב את ה*** הזה.

נימרודל

New member
הו!

הרגע עירערת את כל יסודות עולמי הפעוט ציףציף! א...א... אני לא כול יותר לשמוע רוק בלי להרגיש את השטן משתלט על גופי! ידעת! ידעתי שב"לוציפר סאם" יש מסרים זדוניים.....

NIR Y

New member
מהה ?

יש איזה מקום שהוא מסביר את עצמו ?? וואי זה כול כך טפשי שזה מעצבן.

itaikuskus

New member
בנדיקטוס ה16

היה בנוער ההיטלראי. חוצמזה במהלך 2005 שנות נצרות האנטיקרייסטס הכי גדולים היו הקיירסטס עצמם. לא צריך להרחיב בדוגמאות. ז*ן על הבני ז***ת האלה.

ספירת מילים

המילה שהכי הרבה מופיעה בשירי הפלויד היא: SUN שמש. ובמקום השני: Time זמן. ובמקום השלישי: Down ירידה. איך?! קבלו עבודה של שעתיים!!! (תראו לאיזה רמות של שעמום הגעתי!) כללים: - פועל בכל צורותיו כלומר: ע.ה.ע, יחיד, רבים, ערך הפלגה, שם פועל וכו'. - המילים בשמות השירים והאלבומים - נחשבים. - 2 מילים או יותר באותו משפט – כולם נחשבים. Another time, another day day day / Breathe, breathe in the air - מילים שקשורות בצורה כלשהי למילה הרצויה – נחשבת. Seagulls – Sea - הסימנים פלוס ומינוס מסמנים אם המילה נספרה או לא! - הספירה כללה את האלבומים: החלילן בשערי השחר, צלוחית של סודות, מור, אומא-גומה, אימא לב אטום, מידל, שרידים, הצד האפל של הירח, הלוואי והיית כאן, חיות, החומה, החיתוך הסופי, המעידה הזמנית של התבונה(??? ככה בחרתי לתרגם אותו!). - לדעתי אפשר ללמוד המון מהרשימה הזאת על פינק פלויד. (יותר על ווטרס אבל לא בהכרח, כי שניים מהאלבומים, הראשון והאחרון, הוא לא השתתף). יותר פרטים בהמשך...

הרשימה המלאה:

Sun [+ Sunset, Sunshine] – 65 !!! Time [+ Lifetime / - Sometimes] 65!!! Down [- Eiderdown] – 62 !! Eye – 53 ! Good [+ Goodbye (20) / - Goody – 51 Up [+ Upon] – 50 Home [+ Homebound] – 41 Way [+ Stairway, Freeway / - Always, away, anyway, doorway] – 40 Man [- Human, Woman / + Servicemen, Bandmen] – 39 Dream [+ Daydream] – 38 Night [+ Tonight, Nightmare] – 37 Away – 37 Wall – 30 Sky [+ Skies] – 29 Hand – 28 Light [+ Sunlight, Spotlight, Moonlight] – 26 Heart [+Sweetheart / - Hearten – 24 Love [- Glove] – 23 Fly [+ Butterfly] – 22 Ground [+ Battleground, UnderGround] – 22 World – 22 Mother – 21 High – 21 Cold – 20 Try – 20 Behind – 19 Sound – 19 New – 19 Sleep – 18 Life – 18 Child – 17 Babe – 17 Room – 16 Remember – 16 Green – 16 Fall – 16 Die – 15 Friend [+ Girlfriend] – 14 Die – 14 Field [+ Minefield] – 13 Door – 13 Wing – [- ***ing] – 13 Breath – 12 Girl [+Girlfriend] – 12 River [+ Riverside] – 12 Moon [+ Moonlight, Moonshine] – 12 Year [ - Yearning] – 12 Red [+ Reds] – 12 Point [+ Pointless] – 11 Soul – 11 Sea [- Seamus / + Seagulls] – 10 Land [+ Island, Grassland / – England] – 10 Diamond – 10 Air – 10 Warm – 10 Cloud – 10 Shadow – 9 Place – 9 Brain – 8 Wish – 8 Money – 7 Speak – 7 Death – 6 Sing – 6 Sweet [+ Sweetheart] – 6 Tree – 6 Blue – [+ Blues] – 6 Ship – 5 Street – 5 Apple – 4 Music – 4 Promise – 4 Eagle – 4 Eiderdown – 3 Woman – 3 Small – 3 Crazy – 3 Kiss – 3 Hate – 3 צבעים – כחול 26, ירוק 16, אדום 12, שחור 10, לבן 4, צהוב 3, ורוד 2 = 73 ימים – ראשון 1, שבת 1 = 2

למעלה