הצעה לסדר

prizman

New member
לדעתי אתן לא אשמות

אל תהיו נילהבות לחפש מיתקפות מצידי, קיראו בבקשה את הדברים לעומקם. גם בדה-מרקר יש מוסף ניפרד לנשים. מה שאני מנסה לומר הוא שיש למצוא את הדרך, ואכן היא מתחילה במקומות האלה, לבטל את יכולת הקונצרנים האינטררסנטים לעשות פילוח שוק מופרך כדי להגדיל את הכנסותיהם. כאן כולנו אמורים לקחת חלק.

Arfilit

New member
קודם כל ../images/Emo45.gif

ושנית - אני חוששת שזה משהו יותר עמוק מן הבחינה החברתית מאשר קונספירציה (מודעת או לא מודעת) של הקונצרנים בעלי האינטרסים הכלכליים.

יש משהו בדבריכם. לא חשבתי עד הסוף

כנראה נסחפתי בעקבות החלום, אך עכשיו אני רואה שיש משהו בדבריכם. אישית, הייתי מוסיפה שורה בחתימה שלי שמסבירה את צורת ההתבטאות הזו, כדי שאנשים יוכלו תמיד להבין את דברי כמות שהם ולא אדרש שוב ושוב להסברים ("למה את מדברת רק על נשים, יש כאן גם גברים שמסכימים עם זה" וכדומה), אלא שהניק משמש אותי גם בפורומים אחרים, שבהם הכיתוב לא יהיה רלונטי. בכל מקרה, תודה על כל התיחסויותכם, ותודה על התמיכה. כאן בפורום אתחיל לכתוב בלשון נקבה ועם הגברים הסליחה.

orengolan

New member
אין בעיה, אבל את עלולה להרחיק

מכאן גברים שהגיעו במקרה, ויחושו שזה פורום לנשים בלבד

אם הנושא חשוב להם

אז הם יקראו קצת ויסתכלו במאמרים ויבינו שהם רצויים, ואם לא - אז לא. יש דברים חשובים יותר מפגיעותם הקיצונית של הגברים בזמן האחרון (למשל העצמת נשים).

ixmix

New member
מוזר.

השפה העברית קובעת כללים - משונים אולי, אבל מקלים עלינו. מטרת הפורום (כפי שקראתי, ואני חדש) אינה משיכת גברים לפעילות, אבל אני חושב שצעד כזה יכול לדחות גברים (חדשים בפורום) מלהיכנס אליו. חידוש שכזה של השפה יכול להיות מעניין, אבל לי יש תחושה שזה ייתפס כ"דווקא" - ואולי דווקא היותי מישהו מבחוץ מאפשרת לי זווית יותר אובייקטיבית / פחות מעורבת רגשית. מוזר.

barak001

New member
ויש גם בעיה אחרת

והיא מהות השפה העברית, שיוצרת שתי תתי-שפות לבני אדם, שנקבעות ע"פ איבר המין שלהם, ובזה היא מחזקת קיום של הבחנה מגדרית ודיכוטומיה מגדרית...(במקום שיהיה טשטוש וחופש בחירה של זהות מגדרית). מפה מתחילה הבעיה. כינויי הגוף הזכרי \ נקבי מיותרים וסתם יוצרים בעיות רבות (אך לצערי, אין פה פתרון מידי).

למעלה