אסור להשאיר אתכם לבד...../images/Emo123.gif../images/Emo191.gif
כמו 'מילקי' גם אתכם אסור להשאיר לבד אפילו לא לרגע אחד
מה בסך הכול רציתי שנדבר ברצינות על סקרים,הגבתי למיליהו ה
ששואף להיות כחול(*חכו להמשך ההודעה*)בעניין הסקר ובמשך כמה שעות לא הייתה שום תגובה,עובר יום ואני חוזרת ומגלה שרשור שיחד עם ההודעה שלי יכלול 200 הודעות,ישר הבנתי שמדובר בניצול בוטא של עוד שרשור תמים שנכנס לסטטיסטיקה ואני תוהה מתי כבר תחונכו
ים נעלולים
בגלל התנהגותכם הברברית וחסרת התרבות אני איאלץ לקרוא שרשור מפלצתי במהירות שיא נוכח הזמן הקצוב שיש לי על המחשב של אחי ובכלל בבית מרוב התחייבויות שהעמסתי על עצמי...נגיד שסלחתי
,אני מבינה שאתם בעייתים ולכן אתם כאן בפורום במקום טיפול פסיכולוגי קבוצתי ולאחריו אשפוז,אולי כדאי לגבות על השהות שלכם סכום סמלי כדי שתלמדו לכבד שרשורים ולא להרוס אותם(אבל כול עוד אתם בפורום זה כבר אחלה
)
בכול מקרה יש לי רעיון לסקר חדש בנוגע למיליהו-"איך תעדיפו לחרב את הצורה הלא מוגדרת במילא של מיליהו החמור?" א.10 סטירות
. ב.בעיטות. ג.בוקסים
. ד.תשובות א',ב' וג' בתוספת עריפת ראש והוכחה שאפשר לפרק לגורמים ולא רק במתמטיקה... ה.
(*אה,בעצם את התשובה הזאת יסמנו מקסימום רק שני אנשים,אחד זה מיליהו בעצמו...*) ו.אחר(כאן מוזמנים להעלות לדיון מורחב ולמאמרים כמה שיותר דרכים מרתקות להפיכתו לקציצה)
. עכשיו אחרי שהגבתי אני אקרא מה הלך פה,אכעס כי הפסדתי את זה ואתהה לעצמי מתי תחונכו אם בכלל אי פעם...