הצעה לסקר:

Wolf GiRL™

New member
בכל מקרה ידעתי את זה...

הוא כבר ספיילר שהוא שם את התמונות מהפרק השלישי בסוף השרשור שפתחנו על הפרק השני. והכתב פקאצות גם לא ממש עוזר לתדמית.

כתבת אותו בתוכן ההודעה, אתה צריך

להזהיר אנשים לפני שהם נכנסים וקוראים

Serf SaN

New member
ומה עושים כשכל ההודעה היא לא ספוילר

ורק הסוף ספוילר? שמים הזהרה! וזה מה שעשיתי.

אבל כל ההודעה שלך היא ספוילר, עד

כמה שזה נשמע מגוחך. מה לעשות? יש אנשים שלא רוצים לדעת גם את זה. כל פרט מהעונה החמישית, ואפילו הכי קטן, הוא ספוילר. כשרק חלק מההודעה הוא ספוילר אז מזהירים לפני הספוילר, אבל רצוי (לא חובה) לעשות גם איזה רווח בין האזהרה לספוילר עצמו, כדי שאנשים לא יראו בטעות.

Serf SaN

New member
וואו...

והבגדים של טומה זה ספויילר?
מילא התלבושת, שאותה רואים בפתיחה ובפרק השלישי, כשהוא מגיע, אבל אנשים שמגדירים את הבגדים של טומה לספוילר = אנשים שמחכים שהסדרה תגיע לארץ בשנת 2008 = אנשים שבקושי כותבים או קוראים פה, כי רוב השרשורים הם בקשר לעונה החדשה. טוב, אתה יודע מה? מעכשיו אני אשים ספוילר על כל דבר קטן, סבבה?
בכל מקרה, אם אנחנו כבר על הנושא הזה, למה שלא נפריד בפורום בין ספויילרים לעונה החמישית לבין העונה החמישית בכללותה? נגיד ספוילר לעונה החמישית יהיה
והודעה שמדברת בכלליות על העונה החמישית תיהיה באיזה סמיילי אחר?

קורורו

New member
זה לא בדיוק נכון...

מה לעשות, גם הבגדים נחשבים ספויילרים לאנשים... בעיקר כשזה מתחלף ככה ויכול להגיד משהו על העלילה של הפרק...

Serf SaN

New member
אבל עובדה שאתה מאחד האנשים

שכן רואים את העונה החמישית, ועדין אכפת לך אם אני אכתוב על איזה ספויילר קטנטן מפרק שיוצא עוד כמה ימים. אז מאיפה אני אדע מה לכתוב?
? אולי שני
? ...

מה אכפת לי שהפרק יוצא עוד כמה ימים?

לעזאזל, כל עוד הוא לא יצא תסמן ספוילר! ובשביל אלה שלא ראו, תסמן גם על הפרקים שכן יצאו! אתה לא יכול לכתוב על מה הספוילר?

Serf SaN

New member
אפשר, והבנתי את הפואנטה, אז אולי

נסגור את הדיון? בסדר?.. וד"א, עוד לפני שהעונה יצאה נתתי ספוילרים בכמויות..כמו מי הם הגדילות של הדיג'ימונים, או מתי יהיה אולטימייט. ואף אחד לא אמר לי כלום.

Serf SaN

New member
לא..לא נראה לי X:

לרוב לא הייתי מסמן את הדברים הפחות חשובים.

קורורו

New member
כן, אבל השרשור עצמו היה רק על

העונה החמישית, והזהרת בהודעה הראשית ובהודעות עצמן... אז זה היה ברור ש~כל~ מה שיש שם, הוא ספויילר. ומי שנזהר מהדברים הגדולים, יודע להזהר גם מהדברים הקטנים, ולא לקרוא את השרשור לעומק, כמוני.

Oukami Kun

New member
אולי תפסיק לדבר שטויות?

"אבל אנשים שמגדירים את הבגדים של טומה לספוילר = אנשים שמחכים שהסדרה תגיע לארץ בשנת 2008 = אנשים שבקושי כותבים או קוראים פה, כי רוב השרשורים הם בקשר לעונה החדשה." ומה אתה חושב שאני עושה כאן? ואני בטוח שלפחות חצי (אם לא הרבה יותר) מהאנשים שכותבים בקביעות בפורום לא מורידים ומחכים שהסדרה תגיע לארץ. אז בבקשה, סמן ספויילר לפני כל הודעה שאתה כותב שמכילה ולו שם של אחת מהדמויות בעונה החמישית.

למעלה