הצעה לסקר:

קורורו

New member
תודה ^^

עדיין לא הצלחתי להבין את השרשורים... יש חידות שלא ענו עליהן? מי הדמות האחרונה במשחק השאלות?!

את הדמות האחרונה במשחק השאלות אנחנו

לא יודעים, אבל היא של דודי. יש חידות שלא ענו עליהן ואת מוזמנת לנסות, וגם לתת חידות משלך, וכמובן להגבי בשרשור המפגש פה למטה

Wolf GiRL™

New member
אנחנו מנסים לברר...

אבל דודי לא משתף פעולה ועונה על השאלות שלנו אז בנתיים זה תקוע, אלא אם אתה רוצה להתחיל חדש.

Wolf GiRL™

New member
למה ציפית?

השדונים היו צריכים לעבוד בלילה, וזה היה או זה או לפתוח חדש, והשרשור הזה היה כל כך מפתה.ואני בעד אפשרות ד', יחי סטטה!!! שימות הדיקטטור!!!ודרך אגב, האשם היחיד בהדרדרות השרשור הזה הוא מילי *אצבע מאשימה*, אנחנו חפים משפע, הוא הכריח אותנו!!!
.

Oukami Kun

New member
נכון!!!

"אגודת החפים מפשע ומילי הוא דיקטטור מרושע שצריך להשמיד!"

Digi Lista

New member
אתם הנגררים...

גם להיות רכיכות אפויות חסרי אישיות אינדיבידואלית שנסחפות אחרי מיליהו החמור(למה עוד אין אטומיקון כזה
)כאילו הוא דיקטטור זה לא משהו שכדאי להתגאות בו,אבל לורי בחרה בד' ונדב המציא סלוגן נחמד אז נסלח לכם ונקל קצת בעונשכם...
שכמותי

Digi Lista

New member
אציב אותו בראש התורן...../images/Emo152.gif

ואז אוריד אותו כלפיי מטה במים העמוקים של האוקיינוס,עד שהוא יטבע הוא יגרום גם לנזקים כבדים אצל הספינות שיעברו בדיוק ממול ויחשבו שמדובר בדגל של סכנה רצינית במיוחד כלומר בנוסף לשקיעתו האיטית במים יחתכו חלקים חיוניים יותר ופחות מגופו...
תמשיכו עם החנפנות,כרגע אני מקילה בעונשכם
ים,אבל אתם על תנאי להצטרף למנהיג השלילי מיליהו החמור שמדרדר אתכם לניצול ופגיעה בשרשורים תמימים ולפשעים נוספים בעתיד,הפגע הרע הזה

Wolf GiRL™

New member
אכן...

"מיליהו פגע רע" ואם אני לא טועה גם זאב בודד בעל אלטר אגו שמנצל"ש.

strawberrys

New member
אפשר פשוט להוסיף את זה כאפשרות...

"לא צפיתי בעונה החמישית" או משהו דומה.

Digi Lista

New member
אפשר האמת לעשות משהו בסגנון...

האם אתם מחכים לעונה החמישית? או האם אתם אוהבים את הרעיון הכללי של היוצרים לבגר את הסדרה?ואז התשובות לא חייבות להיות רק של מי שראה...לשיקולכם

Serf SaN

New member
לא לא, תשימו משהו מ100מם כמו

איך אתם מעדיפים את טומה: 1) בבגדים האוסטריים המעוצבים והמאאממים~~@@ שלו 2) בבגדי הדאטס הסופעעעעעער~~~@@@ בישייים שלו 3>>>>>>>> 3) ערום.
(דעדי אסר עלי לדבר על דברים כאלה
) 4)
לפרק שלוש. בבגדי האיגרוף המאאממים והמזיעים שלו
XDDDDDDDD

למעלה