*מכה את נדב בשלישית* עד שחזרתי אתה לא מגיב?!
O Oukami Kun New member 19/4/06 #57 הי, חזרת רק השבוע. וחצי מהשבוע הייתי בת"א @_@ בואו נקים אגודה כלשהי. בבקשה? *פאפי פייס*
W Wolf GiRL™ New member 19/4/06 #66 אוף נדב.... עם כל ההסברים אין לי יותר סיבות להרביץ לך, וזה היה כיף . תציע רעיון ונקים אגודה.
ר רייסטלין מאגר New member 19/4/06 #65 זה שהמצאתי הרגע: "אסור להיות בפורום בלי להגיב, אחרת הדבר נחשב כאי שהייה בפורום, מעשה שהוא בלתי חוקי בפני עצמו, ככתוב בחוק שאני אמציא עוד מעט".
זה שהמצאתי הרגע: "אסור להיות בפורום בלי להגיב, אחרת הדבר נחשב כאי שהייה בפורום, מעשה שהוא בלתי חוקי בפני עצמו, ככתוב בחוק שאני אמציא עוד מעט".
W Wolf GiRL™ New member 19/4/06 #83 XDDDD אתה לא תהייה דיקטטור מוצלח, אבל אתה תמיד יכול להיות ט'רוצקי!
S Serf SaN New member 19/4/06 #115 ^^זה גלגל החייםםםםםם^^ ותראו הכלללללל בין יאוששש לתקווההההה בין אהבהההההההה למי שלא הבין: מלך האריות... עזבו, אני ממש בהאיי ברגע זה ם.ם
^^זה גלגל החייםםםםםם^^ ותראו הכלללללל בין יאוששש לתקווההההה בין אהבהההההההה למי שלא הבין: מלך האריות... עזבו, אני ממש בהאיי ברגע זה ם.ם
W Wolf GiRL™ New member 19/4/06 #124 גאוני../images/Emo99.gif בכלל מאז פורים כל מה שאני שומעת בערך זה דיסני באנגלית.
S Serf SaN New member 19/4/06 #128 דיסני זה באמת הכי שולעט ../images/Emo99.gif במיודח באנגלית, עברית זה פויה.