הצעה לסקר:

הוא התכוון לזה בציניות.

כי זו בערך התמונה הכי לא מקורית שיש

Serf SaN

New member
אה..כן, נו, נכון.. כל העיצובים

האמריקאים המחורבנים האלה..הגסראות היפניות פי אלף יותר טובות >< יפן לשלטון T^T

ללא ספק ההבדל המשמעותי בין שאר

העונות לטיימרס הוא כמו שסרף אמר, עניין ההרפתקה. בכל העונות יש תחושה של מין הרפתקה כזו: חבורה של ילדים מגיעים לעולם מסתורי ומחפשים את הדרך הביתה תוך התמודדות עם סכנות שונות ועם הגורל שלהם, ובטיימרס (ובסייברס, שימו-לב שהשמות דומים...) זה פשוט שונה. לעומת זאת, אם רוב העונות היו כמו טיימרס והיו רק עונה או שתיים כמו אדוונצ'רס ו-02, אז דווקא אלה היו נראות לכם המוזרות. פשוט מתרגלים לרעיון שדיג'ימון זה מה שכתבתי קודם, ההרפתקה.

Wolf GiRL™

New member
כן, אבל אתה יודע....

שינוי אמור להיות משהו חדשני, ובעיקרון מוצלח יותר, אבל אני חושבת שהמקור בסופו של דבר יותר טוב למרות שטיימרס הייתה יותר בוגרת (בדומה לסייברס) ויותר אפלה.

Serf SaN

New member
כע, גם בהתחלה כולם חשבו

שהעונה הזאת תיהיה המשך של טיימרס. (היו כמה סיבות) (1) על הלוגו יש מן ברק כזה, כמו בלוגו של טיימרס. (2) בגלל הסיבה הראשונה, כולם הסתכלו על הסקצ'ים הראשונים וראו שלושה גיבורים, בת ושני בנים, וכל אחד דומה לריקה/טאקאטו/הנרי. (ד"א, כולם - כולל אני- חשבו שמאסרו אמור להיות ריקה
)

Digi Lista

New member
גם אני לא מורידה פרקים...

ומחכה לטלוויזיה,לזה התכוונתי גם בתגובה למיתר על "המחכים לעונה החמישית",הכוונה יותר לטלוויזיה עם אופציות סטייל "ברגע ששמעתי התחלתי להוריד"... אגב,אני דווקא אהבתי את טיימרס ויש לי כמה קשרים חזקים אליה-למשל העובדה שהפורום נפתח רשמית ביום שהיא התחילה להיות משודרת בארץ וכו',בפרונטייר דיי איבדתי את העלילה איפשהו והרגשתי דז'ה וו חזק(אבל זה לא דבר רע)לאירועים מעונות קודמות...אני קוראת בשלבים את השרשור אז אני מגיבה כול כמה הודעות כדי לא לשכוח משהו...

קורורו

New member
XDD כן, הבנתי את זה לפי התגובות ש

שלכם בשרשורים ההם.. בכל מקרה, הדיג'ימון-מתקדם, היה במן קטע של הפוקימון-מתקדם...

Digi Lista

New member
פוקימון מתקדם../images/Emo3.gif

כול פעם שאני במקרה נתקלת בפוקימון(לא קורה הרבה אבל כשזה קורה אני מרגישה משום מה שכבר ראיתי את הפרקים באופן מוזר...) אני רואה שהם ממשיכים להסתובב באיזו יבשת הזויה ולאסוף תגים ממכונים כשבדרך הם נתקלים בצוות הרוקט(אלוהיים) ובשוטרת ג'ני והאחות ג'ואי,אכן מתקדם...

למעלה