הצעת חוק גיוס שוויוני וצבא מקצועי

כמה חיילים אצלכם היו מוציאים בתים או גימלים

בשביל לצאת הביתה, להתחמק מלעשות דברים וכו'? (לנצנץ)

אז אני אספר לך

שירתתי ביחידה קרבית מיוחדת.
פספסתי אימונים בגלל שהיו צריכים תורני מטבח.
פספסתי אימונים בגלל שהיו צריכים תורני רס"פ.
פספסתי אימונים בגלל שהיו צריכים שומר במאהל.
פספסתי אימונים בגלל שהיו צריכים כמה עבדים לרס"ר הבסיס.
פספסתי אימונים בגלל שהנגדים לא רוצים להנפיק ציוד (כי הוא של אמא שלהם).
לא פעם ולא פעמיים שרפתי זמן יקר על ויכוחים עם נגדים שיחליפו לי ציוד מקולקל לאחד תקין (אמצעי לחימה, לא מדים).
לא פעם ולא פעמיים היה חסר לנו מזון, נייר טואלט, ציוד לחימה, שעות אימון, ידע, קצינים שיודעים מה זה שטח, לוחמים שמתאמנים מספיק וכו'.

שלא נדבר על כמות הפעמים של אנשים שנמאס להם אז הם מוציאים גימלים או בתים עוברים ליחידות אחרות שלא קרביות כי נשבר להם שטוחנים אותם.

הצבא מתדרדר. גם הוא יתרסק יום אחד.

ALLEGRO10

New member
אתה עכשיו מדבר על דברים אחרים - תורנויות

אני לא זוכר בשלבי הטירונות וההכשרה המבצעים שהיו לנו תופעות של הוצאת גימלים. היו בודדים אבל להערכתי על בסיס טענת אמת. אינני ערב לכך, משום שכל אחד יכול לשחק אותה, אבל מאחר וזו היתה תופעה שולית וזניחה אני לא רואה בזה בעיה.

הצבא לא מתרסק, אל תגזים. ההתלהבות להתגייס ליחדיות מבצעיות לא פוחתת עם השנים, לאבלן של שמאלנינו המזופתים.

התלהבות....

אתה מוזמן לעבור על ההתלהבות לגיוס ליחידות מבצעיות, לפני עשור.

http://www.jims-israel.org/pdf/pparmy.pdf

אחרי שמקצצים לקרביים בכל דבר שיש בשביל להעביר תקציבים לחיילים אחרים (שהרבה מהם מיותרים). אל תתפלא שלא רוצים להיות פה קרביים או בשר תותחים במילואים.

אני זוכר שהיו המון תופעות של הוצאת גימלים. לאנשים מתישהו נשבר לטחון כמו מנייק בזמן שרוב החברים שלהם עושים חיים בצבא ועליהם משתינים מלמעלה.
אין קשר לשמאלנים, אני ממש לא שמאלני. אבל צבא מקצועי זה הדרך, תקרא את המסמך שצירפתי.

ע מיש

New member
יש לי שתי הצעות שכלול

1. חשמל חינם לכל המתגייסים
2. בשירות לאומי כולם יסובבו את הטורבינות וככה יחסכו למדינה כסף על דלק או על גז
3. מי שיתעצל בעבודות השירות ישלח לסיביר למחנות לחינוך מחדש

למעלה