הקארד ל-UFC ביפן סגור - קארד איכותי מאוד

BeniTaz

New member
הקארד ל-UFC ביפן סגור - קארד איכותי מאוד

UFC 144 26/2/2012- סאיטמה, יפן הקרבות המקדימים: פדרווייט: לאונרד גארסיה (1-8-15) נגד טייקוואן זאנג (2-15) מידלווייט: ריקי פוקודה (5-17) נגד סטיב קאנטוול (5-7) בנטמווייט: טקאיה מיזוגאקי (2-6-15) נגד כריס קריאסו (3-12) בנטמווייט: קיד יאמאמוטו (5-18) נגד וואהן לי (1-7-11) פדרווייט: האצו היוקי (2-4-25) נגד בארט פלאשבסקי (14-36) לייטווייט: טקאנורי גומי (8-32) נגד ג'ורג' סוטירופולוס (4-14) מידלווייט: יושין אוקאמי (6-26) נגד טים בוץ' (4-14) הקרבות המרכזיים: לייטווייט: ג'ו לוזון (6-21) נגד אנתוני פטיס (2-14) וולטרווייט: יושיהירו אקיאמה (4-13) נגד ג'ייק שילדס (1-6-26) הביווייט: צ'ייק קונגו (2-6-17) נגד מארק האנט (7-7) לייט הביווייט: ראמפייג' ג'קסון (9-32) נגד ראיין ביידר (2-13) תואר הלייטווייט: פרנקי אדגר (1-1-14) נגד בן הנדרסון (2-15) כל היפנים חוץ מאומיגאווה נלחמים באירוע, אבל ככל הנראה רק אקיאמה יילחם בקארד המרכזי. היפנים נחשבים ללוחמים לא יוצלחים ב-UFC מעניין לראות איך העובדה שהם נלחמים ביפן תשפיע עליהם. קארד מעולה סך הכל רק נקווה טפו טפו טפו שלא יהיו פציעות. האירוע הכי טוב שהיה ביפן מאז ימי פרייד בלי ספק..

elvis18

New member

מעניין - צ'יק קונגו נגד מארק האנט ?! זה כל מה שהיה להם בהוויבייט ...אווווףףף

izr

New member
האנט מוכר מאוד ביפן וקונגו בגלל שהם היו צריכי

צריכים לשים סטרייקר מובהק מולו

PersonaNonGrata

New member
כבר הרבה זמן רציתי לבקר ביפן...

נשמע לי כמו אחלה הזדמנות... למרות שבטח כמו כל אירוע מחוץ לארה"ב הכרטיסים יגמרו תוך שניה מתחילת המכירה...

TKO34

New member
באסה

לפי מה שקראתי זה הפעם על שימוש בסוג של משככי כאבים .... חבל יש לו קרבות מלהיבים והוא שייך לטופ 5-8

yair_bar

New member
מנהל
מצטער מאד. במקרה שלו זה הכרחי

אחרי הפצצות שהאיש הזה אוכל בקרבות, רק הגיוני שייתנו לו להשתמש במשככי כאבים

udi102

New member
פשוט אפס אין מילה אחרת .....

הוא לוחם שמשתמש קבוע אז מבחינתי הוא לא לוחם הוא נרקומן

yair_bar

New member
מנהל
אני חושב שכבר הסכמנו בעבר בצורה מושכלת בפורום

שהספורט הזה רחוק מלהיות נקי מחומרים. למען הדיוק, בעיניי הרוב משתמשים

udi102

New member
אני עדיין לא מאמין שGSP צורך סמים או המון

ספורטאים אחרים .... כך לדוגמא אני בטוח שברוב קבוצות ליגת העל בכדורגל לא צורכים סמים (תראה איך הם נראים על המגרש)

yair_bar

New member
מנהל
אתה שוכח את פרשת האפדרין במכבי תל אביב?

למה אתה לא מאמין על GSP? ברגע שראיתי את הוזלין נמרח לו על הגב, איבדתי קצת את האהבה שלי כלפיו

BeniTaz

New member
יאיר.. זאת היתה טעות תמימה של גיא עזורי

חוץ מזה, שימוש בסטרואידים/משכחי כאבים נחוץ ושימושי פי כמה וכמה ללוחם MMA מאשר לשחקן כדורגל, מבלי לזלזל ולכן התופעה נפוצה יותר ב-MMA. אני חושב שיקי עשה לנו סדר במאמר שלו..

danielmo1

New member
דווקא בגלל זה לא צריך לשרוף לוחם

ו"לשנוא" אותו בגלל שהוא משתמש בחומרים אסורים כשכולם משתמשים, אם אתה לא משתמש אתה נשאר מאחור ובמקרה של ליבן, במה החומרים יעזרו לו? אני באמת מאמין שאלה משככי כאבים וחבל שנתפס על שטות כזו בנוגע לGSP, אני דווקא כ"כ כן מאמין שהוא לוקח חומרים אסורים

קל להיות תמים, קשה לא להיות

אין, אבל אין ספורטאי ברמה המקצועית מהגבוהות שיש, שלא משתמש במשפרי ביצועים או חומרים שתורמים להתאוששות. לא קיים, כזה דבר. זה כמו לומר, שמכונית מרוץ מסויימת של פורמולה 1 נוסעת על 96 רק כי לא ראית אותה מתדלקת את הסילוני המיוחד שלהם.

udi102

New member
השאלה היא אם התוספי מזון או אמצעים אחרים הם

חומרים שאסורים בחוק , אני אמרתי שספורטאים בעיקר לוחמי MMA לא משתמשים בתוספים למינהם ?

תוספי מזון זה טוב ברמה הכלל אוכלוסייתית

ספורטאי על, וכלללל ספורטאי על צריך חומרים כימיים מהונדסים על מנת להצליח לסחוב שנת עבודה, התאוששות משני אימונים ביום, כמעט כל יום, ואנחנו לא עוסקים בבלט(בלי לזלזל בכושר שלהם), אנחנו במגע המלא, כל מתאמן חובבן סוחב עימו פציעות ויודע כמה קשה ומתסכלת ההתמודדות. וכל מתאמן חובבן יודע כמה כואב הגוף אחרי מחנה אימונים של כמה ימים עם 2 אימונים ביום או 3. אז דמיין לעצמך לעבור שנה ועוד שנה ועוד כמה כאלה. הגוף לא יכול לעמוד בעומס ללא העזרה הזו.

למעלה