הקארד ל-UFC ביפן סגור - קארד איכותי מאוד

זקס11

New member
תומר, אתה מזלזל ולא בצדק בבלט

אני חושב שהם לוקחים בקלות כל אמן לחימה, במדד של עומס על שרירים ומפרקים. אחוזי הפציעות שם הם אסטרונומים, ואני חושב ששם כולם לוקחים חומרים שהם לא חוקיים בתחרויות ספורט.

הבנת הנכתב???

"בלי לזלזל בכושר שלהם"....משמע...לא מזלזל. אנחנו זה ספורט מגע, הם לא.

חומרים אסורים=כורים גרעיניים

כולם יודעים שיש ואף אחד לא מודה עמימות,חוסר ודאות.. ומי שרוצה לשרוד חייב את זה

mbenyaacov

New member
קצת נאיבי להניח שמדובר במעשה תמים

מי שעקב אחרי העונה ההיא, זוכר שבשליש האחרון של העונה , מכבי תל אביב טרפה את המגרש כאילו אין מחר. כל שאר הקבוצות קרסו (כרגיל לנוכח רמת הכושר בו נמצא הכדורגלן המקצועני) וככה לקחו את האליפות. אברם גרנט היה המנג'ר אגב, אבל הוא כמו טפלון.

danielmo1

New member
מכבי לא לקחו אליפות באותה עונה

אלא הפועל חיפה, מכבי גם ספגה הפחתת 4 נקודות

BeniTaz

New member
זה אפדרין

ועובדה שנמצא רק בדם של כפיר אדרי. היה ראיון (גם בזמנו וגם לפני שנתיים) עם גיא עזורי.. והוא מדבר בצורה פתוחה וגלויה על הנושא הזה, תחפש את הראיון ותתרשם בעצמך. גיא עזורי הוא האחד האנשים היחידים שאני תופס מהם בתחום הכדורגל בארץ.. כאדם! קרא לי נאיבי.. אני חובב תאוריות קשר, בשבילי נאיבי זאת מחמאה גדולה:) ואגב, מי שזכתה באליפות באותה שנה זאת הפועל חיפה.. איזה מכבי ת"א בכלל?!

Ori L88

New member
שליבן הוא אפס מאופס בעיניך

אבל צ'יל סונן הוא מלך העולם , לפחות תיהיה אחיד.

udi102

New member
ליבן נתפס אלף פעם לעומת סונן

שנתפס רק פעם אחת וזאת היתה טעות של ניירת שסונן לא ידעה את מי שצריך ,עניינים בירוקרטים ,סונן כולה לקח כדורים כדי להתגבר על מחלה והיה לו אישור ..... וכסונן נפתס בפעם הראשונה אמרתי שאם יתברר שהוא ישתמש בחומרים אסורים ממריצים וכדומה הוא גם אפס .... תחפש את השרשור הראשון שהיה שסונן נתפס ותראה מה רשמתי .

זקס11

New member
ואתה מאמין לסונן?

סונן הוא שקרן כרוני. גם אחרי ההכנעה שלו לפילהו, וגם אחרי ההכנעה שלו לסילבה הוא טען שהוא לא דפק. לסונן לא היה אישור לכלום. ודרך אגב, על אותו תירוץ, הקרב של נייט נפסל, והוא הועף מה UFC.

udi102

New member
אתה בוחר להאמין למי שאתה רוצה וכך גם אני ....

מתי סונן אמר אחרי הקרב מול סילבה שהוא לא דפק ? למה סתם לומר שלא היה לו אישור אם הוא אמר שכן ? סונן הושעה בגלל עניין בירוקרטי וזאת השורה התחתונה ,גם סונן עף מהUFC והוחזר כי הוא בין הלוחמים הבודדים ששוים משהו בMW .... סונן לקח את האלוף הבלתי מעורער על דעת רבים כאן בפורום ,ופירק אותו ארבע וחצי סיבובים תגיד מה שתגיד זאת עובדה .

זקס11

New member
תסתכל על סיום הקרב פעם נוספת

ולגבי אישור- אם אתה חייל, ואתה לא מגיע לבסיס ביום ראשון, פתק מאמא, או פתק מרופא המשפחה לו תופס. יש כללים ונהלים, שכל חייל מודע להם. סונן מקצוען כבר למעלה מעשור, כך שהוא מקביל לסגן אלוף שדופק נפקדות על סמך פתק מאמא. ולגבי הקרב- אני לא מתווכח על העובדות. סילבה חטף בראש. אם תסתכל על השרשור בזמן הקרב, אני מאד שמחתי על כך, כי סילבה עצבן אותי בקרבות הקודמים שלו. אבל בקרב MMA המנצח הוא זה שמניפים לו את היד בסיום, ולא זה שפולט יותר שטויות.

אני מקווה שסוףסוף הוא יגבה את מה שהוא אומר

בכבוד. ןאני מתכוון לא להחלטה לא לספליט לא להפסקה בגלל חתך רק TKO או KO או הכנעה

BT24

New member
אמן שאפילו חצי מזה יתגשם... מי יודע, כבר יצא

שצדקת בעבר בהימורים שנראו יותר מוזרים.

BeniTaz

New member
ראיין ג'ימו סופסוף מגיע ל-UFC

ה-LHW הקנדי עם הרצף הארוך שלו.. http://www.bloodyelbow.com/2011/11/29/2596963/ryan-jimmo-vs-karlos-vemola-mike-brown-vs-vagner-rocha-confirmed-for הנה המאזן שלו בשרדוג.. למרות הרצף המרשים קשה לי לראות אותו מתברג בטופ: http://www.sherdog.com/fighter/Ryan-Jimmo-21044

למעלה