הקארד ל-UFC ביפן סגור - קארד איכותי מאוד

BeniTaz

New member
ראשד אבנס שוב לא מקבל את ג'ון ג'ונס, יילחם

נגד פיל דיוויס בקרב המרכזי של UFC on Fox 2. מה שאומר שככל הנראה דן הנדרסון מקבל את ההזדמנות להילחם נגד ג'ונס.. לא שזה רע אבל קצת מצחיק כל הסיפור הזה וכל המשיכה הזאת של הקרב ביניהם. http://www.bloodyelbow.com/2011/11/...-phil-davis-expected-to-headline-ufc-on-fox-2

UgiPletzet

New member
אתה מתכוון "המנצח בין ג'ונס ומצ'ידה", לא?

udi102

New member
למאצידה בכלל לא מגיעה הזדמנות על החגורה ....

הוא הפסיד שניים משלושת הקרבות האחרונים שלו ,והוא ניצח רק את קוטור שפרש והוא לוחם בינוני להחריד ,איזה באזז היה סביב מאצידה ? באזז שניר עשה בפורום ? באמת כל ההתנהלות של דיינה היא בדיחה .... אני מקווה שג'ונס יפרק את מאצידה ככה שיותר לא יהיה שום אלוף קארטה למחלקה ושמאצידה יתחיל להלחם ולא לברוח כל הקרב כמו מול ראמפייג' . רשאד הוא הראשון שמגיעה לו הזדמנות על התואר בלי ספק בכלל (ואני מודה שאני ממש לא סובל את ראשד) הנדו הוא הקיסר האחרון האמיתי לא פידור ולא אף אחד אחר , הנדו הוא הלוחם שיכול לנצח את גונס עם הימנית שלו נוחתת נגמר הקרב ,מצד שני קשה לי לראות שגונס לא יוריד אותו לקרקע ישר ,ההבדלי גודל בינהם הם עצומים אבל מותר לחלום

זקס11

New member
שכחת שאבנס נפצע ? (שוב פעם..)

הקרב המקורי של בונס היה מול אבנס, אבל אבנס ביטל את השתתפותו עקב פציעה. הלוחם הבא בתור ברשימה היה מצ'ידה, בעיקר אחרי ששוגאן ורמפייג' הושמדו. אני באופן אישי חושב שלמצ'ידה יש סיכוי נצחון של משהו כמו 15%. ולטעמי, הוא הלוחם עם הכי הרבה סיכוי. בקרב של הנדו, בונס יוריד אותו לקרקע בלי שום בעיות.

iratherdie

New member
חחחחחחח איך חישבת 15%?

הרצת תרחישים בבית? לאוהבי מצ'ידה, הנה הסתכלות נדירה ומכריעה על הקרב. מצ'ידה עמד ראש בראש נגד שוגון בקרב הראשון (רק חבל ששוגאן הפסיד פעמיים בקרבות עמידה אחר כך) ששוגון היה עוד טכני ולא ברולר.. הבעיה היחידה שהוא לא הרים בלוקים, בעיה מוכרת עם לוחמי קראטה... אבל מה נראה לכם שהוא לא ראה כמה ג'ונס אוהב לבעוט? מצ'ידה עכשיו מתאמן חזק, מרים בלוקים כמו גדול ויש סיכוי טוב שאם זה קרב עמידה מצ'ידה יפתיע. with that being said, אין לו TDD לעצור את הטייקדאונים של ג'ונס, לאף אחד אין, ואם מצ'ידה ינצח את העמידה הוא יתן לג'ונס עוד יותר מוטיבציה להעיף אותו לקרקע... מצ'ידה צריך להראות לב משהו כמו סילבה נגד סונן כדי לקחת לדעתי. וצריך לזכור פרט מכריע שלא ראינו לעולם את מצ'ידה עובד מהגב והוא מאוד גמיש.

closus2002

New member
אתה עושה עוול למצ'ידה. ואני עוד לא מאוהדיו

צ'מע, לא סבלתי את הקרבות שלו, אבל לומר שהוא הפסיד 2 משלושת הקרבות שלו? הקרב האחרון היה מרשים גם אם הוא היה נלחם בקונוס. זה אלף. בקרב מול רמפייג', גם רמפייג' עצמו, גם אמא שלו וגם דיינה וויט לא האמינו שהוא קיבל את הקרב מהשופטים. אגב , גם אני לא האמנתי ואני בכלל כל הקרב הייתי לטובת רמפייג' והתבאסתי רצח כשהקרב הסתיים (הייתי בטוח שהוא הפסיד). אז גם אם אני ליצן שלא מבין קרבות, אני סבור שגם רמפייג' יודה שהוא היה מופתע מההחלטה, כך שאני בחברה טובה. מצ'ידה מביא אלמנט מעצבן, אבל מיוחד. תאהב אותו, תשנא אותו, הבחור לוחם מעולה. תן לו ריספקט. אני בכלל לא בטוח שהנדו יקח אותו בקרב ביניהם, ימנית או לא ימנית. בלי קשר, בקרב הבא הוא הולך ללמוד איך זה להיות סמרטוט מהצד של הרצפה.

Ori L88

New member
יופי קרב מעולה.

בכל מקרה היה אמור לקרות ב133 אבל פיל נפצע , שמח שהקרב הזה יוצא לפועל. נראה אם ראשד באמת מתאבק כזה טוב כמו שהוא חושב שהוא. המנצח בינהם יהיה האיום הכי גדול על ג'ונס במחלקה. דן הנדו עם כמה שאני מת עליו אין כושר ליותר מ2-3 סיבובים וג'ונס לוחם חכם עם מאמן חכם. הימינית של הנדו לא תתקרב אליו בכלל.

closus2002

New member
תודה. אני פחות נלהב המארוע

אני מתלהב רק מארבעה קרבות: גארסיה (כי יש לו לב ענק וזה תמיד מטריף אותי כשאני רואה אותו. אני מקווה שזה הגארסיה שאני מדבר עליו). לוזון-פטיס הקרב של שילדס שאמור להחזיר עטרת לחימת הקרקע שלו ליושנה והקרב על התואר. אולי רמפייג' ביידר, אבל אני לא "מצפה" לקרב. דווקא בקארדים "פחות" מעולים בעבר ראיתי כמותית יותר קרבות מהם נהניתי, אבל אולי תהיינה הפתעות. אני מגיע (תאורטית כמובן. אצפה מהכורסא..) ללא ציפיות ומקווה להפתעות.

udi102

New member
לא מרשים הקארד הזה

לוזון-פטיס קרב נחמד כל השאר חוץ מהמיין איבנט זה קרבות של שמות שלא יספקו יותר מדי אקשן ..... ראמפייג'-ביידר קרב מוקש אבל אם ראמפייג' בא כמו שצריך הוא שותל אות באדמה סטייל ט"ו בשבט

אני נהנה כמעט מכל אירוע

אבל אם להיות כנים אז חוץ מקרב האליפות אין כאן אף קרב בין 2 יריבים מהטופ של המחלקה שלהם.. גם לוזון נגד פטיס שזה בהחלט קרב חביב עדין לא נחשב לקרב בין 2 לוחמי טופ 10. חוץ מזה יש בקארד כמה לוחמים שאני מחבב אבל היריבים שלהם לא ממש ראויים ובכללי נראה כאילו חיפשו לתת ליפנים יריבים שהם גם יכולים לנצח. נקווה לפחות שיהיה אירוע מלהיב..

למעלה