הקדישו דקה.

אני לא מבינה אותך! למה כל כך אכפת

לך מהפלסטינים?!?!?!?!?!?!?!?!? הם רוצחים יהודים!!!!!!!!!!!!!! יהודים תמימים!!! ילדים יהודים, תינוקות! וזה מה שאכפת לך שיהיה לרוצחים האלה טוב?! את עדיין לא קלטת שהם לא יפסיקו עם הטרור עד שנעוף מפה (הם בעצמם אמרו) עד שירושלים תהיה שלהם!

רולדההה

New member
כי גם הם בני אדם, בדיוק כמונו. ../images/Emo98.gif

ואת חושבת שלא נרצחו ילדים תמימים ערביים? למה, דמם פחות טוב מדם יהודי? אני לא חושבת ככה.

חחחחחחחח ילדים תמימים עלק!

את מודעת מה מלמדים את ה-"ילדים התמימים" האלה בבתי הספר, בקיטנות ?!?! אם לא אז אני אגיד לך, מלמדים אותם לשנוא אותך (אם את יהודיה בכלל-כי אני בספק..), מלמדים אותם להחזיק רובה ולירות, מלמדים אותם להתאבד כשהידים ועוד המון דברים... אם זה נחשב ילד תמים...........אז תסבירי לי מזה ילד רגיל כי אני לא מצליחה אפילו לדמיין!

רולדההה

New member
ואנחנו לא לימדנו את ילדנו ../images/Emo98.gif

לרצות לטבוח בערבים? אנחנו לא למדנו אותם שהם כולם אשמים? נו, להטיל ספק ביהדות שלי זה מאוד אינטילגנטי ומאוד קשור לדיון. כן, אני יהודיה עם הוכחות, נכדה לניצולי שואה. בדיוק מהטעם הזה, בגלל שאני יהודיה, אני לא יכולה שלא להסתכל למעלה ולשאול, איך, איך זה קרה לנו? איך הפכנו מהעם הנבחר להעם האכזר. בדיוק מהטעם הזה אני לא יכולה לראות אנשים נטבחים, אנשים חיים בגטאות. אני לא יכולה לעמוד מנגד ולתת לשנאה הזו לנשום ולזרום. כל אדם הוא אדם באשר הוא. תפנימו את זה!

אוי באמת אולי תפסיקי עם זה?

אני ילד..בן 12.5 אותי אף אחד לא משך לימין רוצה לשמוע אפילו משהו מפתיע?רוב המשפחה שלי שאמלנית ותומכת בהתנתקות ולא גיבשו לי דעה פולטית אני גיבשתי את הדעה בעצמי...אף אחד לא משך אותי לימין ולא אמר לי לשנוא את הערבים ד"א יש לי חברים בני גילי שמאלנים וחלק גדול מהשכבה שלי נוטה לשמאל..לפי מה שאת אומרת זה לא יכול להיות הרי לימדו אותם לשנוא ערבים לא?אז לא להשמיע דברי אוולות סתם בלי לבדוק...

TheOrion

New member
אמרת את הדבר העיקרי...

אתה ילד. בן 12.5. אתה לא רואה את זה, ואתה בזמן הקרוב לא תראה, אבל דעתך הרגעית עוצבה על ידי אחרים. לאו דווקא משפחתך והוריל, אלא חבריך, מכריך, המדריך בתנועת הנוער, המורה ה"קול", ההוא מהצומת שעצר אותך ל"שיחת נפש" לגבי ההתנתקות. אלו האנשים שבאמת מגבשים לילדים קטנים את הדיעה שלהם. אתה מדבר על שכבה של ילדים בני 11.5-13.5 אני מניח. עד גיל 18, אתם תשנו את דעתכם 20,000 פעמים אם לא יותר. אני לא בא לומר לך שדעתך אינה חשובה, אלא להיפך, דעתך מאוד חשובה, ולכן אתה צריך להיות בטוח שזוהי דעתך ולא דעת אחרים שנכפתה עליך בדרכי נועם.

למה לא מאמינים לי כשאני

אומר שאף אחד לא השפיע על דעתי הפוליטית..מדריך תנועת הנוער שלי..אמר לי שהוא שמאלני רוב מורי שגילו לי את דעתם הפוליטת שמאלנים. מה חסר? כמעט כל החברה שסובבת אותי נוטה לשמאל.למה קשה להאמין?עצם היותי בן 12.5 לא אומרת שאפשר להשפיע על דעתי..זו זכותך לא להאמין לי אבל נראה שאתה רואה את מה שאני רושם בפורום ומה שאני רושם זה הדבר שגורם לי להיות אני עצמי ולהאמין בדרך הימין..זו החלטה שלך אם להאמין לא או לא אני מקווה שכן..

בחיים שלי לא ראיתי בתי ספר שמלמדים

יהודים לרצוח ערבים...אולי את רוצה להראות לי?! מה בדיוק אכזר בעם שלנו?! לי אין בעיה עם ערבים ישראלים שלא עושים בעיות ולא נותנים טרמפ למחבלים, ישל לי בעיה עם הערבים הפלשתינים שמלמדים את הילדים שלהם לרצוח (ילדים קטנים בגן!!!) ואת קוראת לעם שלנו עם עכזר?! את מוזמנת להתאסלם אם זאת הבעיה שלך!

yellow6

New member
צודקת-בואו נחזיר לפלשתינים

את התקווה וגם נחזיר להם את כל הארץ שיהיה להם כיף. ומה איתנו? אנחנו נהיה מאושרים שלפלשתינים טוב,לרוצחים האלה שלהם לא אכפת שגם אנחנו רוצים את הארץ הזאת ולנו אין עוד ארצות כמו שלהם יש. אבל העיקר שחיילים לא ימותו.זה מה שחשוב. -די לאשליות-

רולדההה

New member
לא כולם רוצים לסלק אותנו ../images/Emo98.gif

ואין שום סיבה שלא נוכל לחיות בשלום יחד (בשתי מדינות) עם שני העמים יעשו באמת מאמץ כנה כדי להשיג את זה. וכן, העיקר שחיליים לא ימותו. דם יותר חשוב מאדמה.

yellow6

New member
ישראל רוצה שלום יותר מהערבים

רוב העם שלהם לא רוצה שלום. תשאלי את חברייך הערבים למרות שלא נראה לי שהם יגידו את זה במפורש אבל הם רוצים את הארץ שלנו יותר מהשלום. הלוואי שיהיה שלום אבל באמת נראה לך שהערבים יפסיקו בגלל שהביאו להם כמה שטחים ליד עזה(ולא נשכח ליד ג'נין)? הם רוצים הכל. מ-48 הם כבר אמרו את זה ולמה שאנחנו ניתן להם את הארץ שלנו שהם יכלו לקבל חצי ממנה כבר מזמן? ובקשר לחיילים- חיילים נשבעים למען המדינה והם יודעים שהם עלולים למות כדי שלאזרחים יהיה טוב. ברור שדם יותר חשוב מאדמה אבל זה לא משנה אם זה דם של אזרחים או של חיילים.

רולדההה

New member
אה לא, ממש לא. ../images/Emo98.gif

תאמין לי שהם רוצים רק לחיות בשקט. הם רוצים רק להיות מסוגלים לבקר אחד את השני כמו שצריך, ללמוד ולעבוד ולגדל משפחה בחופש, כמו כולם. לחיילים שיודעים שהם הולכים למות אין הרבה ברירות, לא?

yellow6

New member
את בטוחה שאת חיה בא"י????

מישהו הפריע להם לעשות מה שהם רוצים?לא, הם הפריעו לנו מאז ומתמיד. אז אם את רוצה לחיות איתם בשלום את מוזמנת ללכת אליהם.. רק תיזהרי שלא יקרה לך כלום, אוקיי?...

רולדההה

New member
ירושלמית, הצד המערבי. ../images/Emo98.gif

ניאמ, כל העניין בשלום הזה הוא שהוא יהיה בין שניים וככה נוכל לחיות כולנו בשלווה. האמן לי, אני מכירה לא מעט נערים ונערות בני גילי משני צידי המתרס שהיו מתים לראות את השלום מגיע. בעזרת השם, אני מקווה שהדור שלנו גם יביא אותו.

אדמה תמיד עולה בדם! (השאלה היא כמה

דם)! במיוחד במקרה של יהודים וערבים, אז אין מה לעשות ככה היתה ההסטוריה ככה עכשיו וככה יהיה תמיד. אז תשלימי עם זה!

NAS00

New member
את חושבת

שההתנתקות תעזור להפסיק את הטרור????? תספרי את זה לי ולשאר תושבי שדרות שכבר 5 שנים חוטפים קאסמים ונחטוף עוד יותר אחרי ההתנתקות.

hornyman73

New member
למה?

למה ה"ימנים" תוקפים את ה"שמאלנים"? האויבים לפי ה"ימנים" לא אמורים להיות ה"ערבים"? :)

hornyman73

New member
שנאת חינם

אתם טובים בלהטיף שאנחנו אחים, אתם שואלים איפה היינו כשיצאו מהגוש. ומצד שני אנחנו, השמאלנים, בשבילכם כמו ערבים. הצביעות שלכם עוברת כל גבול. יורקים להבאר שלנו, שותים ממנה ומתלוננים על הלכלוך. אם זה ככה אז באמת אנחנו לא אחים וברוך הבא חורבן בית מספר שלוש. אין לי סיבה חשמור עלייך במילואים שאני עושה, אני מתכוון להפסיק לשלם מיסים גם כן. אני ידאג שתירעבו.

למעלה