הקדישו דקה.

238

New member
מי צריך אותך בכלל?

בס"ד כאילו שרק בזכותך אנחנו חיים פה.ההורים שלי משלמים מיסים בדיוק כמו ההורים שלך,והאחים שלי עושים מילואים בדיוק כמוך,(ואם יותר לי להמר-אפילו יותר)כך שזה שלא תשמור עלינו במילואים?אשכרה פחד
. לך תספר את זה לכל החברים הפציפסטים שלך. ואתה מתבלבל.אנחנו בהחלט מבדילים בין שמאלנים לערבים.שמאלנים הם האחים שלנו,וכמה שנחשוב שהדרך להם נאיבית,או מובילה אותנו לאסון-אנחנו עם אחד. זה השמאלנים שעושים את הבלבול ומשום מה מרגישים קרובים יותר לעם הקדוש הכבוש שיושב בא"י מאשר לאחים היהודים שלהם.

ואו... אתה לא תשלם איך המדינה תסדר

בלעדיך. כולם להתחיל לחסוך כסף ומזון hornyman73 לא משלם מיסים!!! איך בית שלישי יוחרב אם הוא עוד לא קם? מאד מענין...שתינו מבאר השמאל?????מוזר אני עוד לא שתיתי ממנה אולי תסביר לי איפה היא נמצאת... אז אנא ממך פסוק מלומר דברי איוולת ולהשתמש במטאפורות מרחיקות לכת ולא הגיוניות...אתה לא רוצתה לשרת מילואים?זה מוכיח שכמות השינאה שלך לעם היא גדולה מכל מה שראיתי הרי צה"ל הוא לא גוף פוליטי הוא נועד לשרת את החלטות הממשלה..אם לא תשרת בצה"ל הדבר לא יוכיח דבר חו מהשנאה שנצאת עמוק בתוכך וחבל שככה. ד"א מנהלים לתשומת לבכם כמות ההערות הפוגעות שאומר אדם זה הפעם הוא קורא לנו צבועים מקודם דבלים מה יהיה לא הייתה החלטה על מדיניות נוקשה יותר בפורום..ובכן אני לא רואה אותה מתבצעת..

רולדההה

New member
אנשים פה הם חסרי הבנת נקרא בסיסית

נרג, תאמין לי שהשירות בצה"K הוא חשוב לכולם ונדבך מהותי בחיים של כולנו, אבל הוא צודק. למה שנשלם מיסים שהולכים המילא רק לקצבאות ילדים והלכו, עד לא מזמן, להקמת וביסוס התנחלויות דורסניות ופולשניות שהיו כמו סרטן בקרב העם הפלסטינאי? למה לשרת בצבא כדי להגן על אותן התנחלויות. האמן לי, איני רוחשת שנאה למתנחלים האמיתיים, אלו שבאו לשם ושרתו בצבא ועבדו ו"יבשו את החולות." אולם, אני לא רואה צורך במצגת הדרמטית שהם נתנו על מנת לחרות את הטראומה בלב האומה ולצלק נפשית חיילים. אני לא שונאת מתנחלים, יש לי חברים שעד לא מזמן גרו בגוש בדיוק כמו שיש לי חברים ערבים בני גילי שבמפורש אומרים לי שהם משתוקקים לשלום. עד שלא תבינו שלהיות ערבי לא עושה אותך שונה, שכשיורים בו, לא יהודי כואב לא פחות ולא יותר מלפלשתינאי, אז אין באמת מה לחלום על שלום.

למעלה