~הקורבן השובעי
~

dandiT

New member
~הקורבן השובעי../images/Emo190.gif~

הקורבן השובעי באיחור אופנתי XP סוף סוף שבוע שעבר היו הרבה שאלונימנים מגניבימבים... D: אבל אני רוצה יותר
נאמ וכמובן תזכרו שמי שלא רושם שאלון לא יכול להבחר לקורבן בשבוע הבא... אזז.. הקורבן השובע... lestatgirl!!!! שאני לא יודעת איך קוראים לה
אבל בשביל זה יש שאלון התחלתי
קדימה להציף!!!

dandiT

New member
שאלון התחלתי../images/Emo9.gif

שם: גיל: בן\בת: עיר: להקות אהובות: ומה קורה?:

lestatgirl

New member
מממ.. הייתה לי הרגשה שזאת תיהיה אני..

שם:אטי גיל:17 וחצי ככה בן\בת:נקבה עיר:ראשל"צ להקות אהובות: הליבס
ההורורז הוויו השמבלס בלוק פארטי הרייקס בעיקר רוב האינדי בערוץ ומה קורה?:דברים רעים בעיקר, מגן במתמטיקה יום שישי ורק עכשיו למדתי את לוח הכפל..

milkofamnesia

New member
מכיר את הרגשה בנוגע למתמטיקה..

יש לך פטיש לרגליים? דיסק אהוב? מה רוצה לעשות בחיים? איך רוצה למות? חתולים או כלבים? נעליים אהובות? צבע? אסון התאומים, קונספירציה או אמיתי? דיסק? מקצוע אהוב? דיסק? פיט, קארל או ג'וני? מי הכלבה האמיתי של פיט, קייט או קארל? דיסק? אוהבת פונים?

lestatgirl

New member
אתה זכר רוסי, אתה לא באמת מכיר את ההרגשה של

בחורות לגבי מתמטיקה..
יש לך פטיש לרגליים?לא, למעשה אני לא אוהבת רגליים בכלל זה איכסה כזה.. דיסק אהוב? אפ דה ליברטינז בראקט מה רוצה לעשות בחיים? האמת? שכבר אין לי מושג.. איך רוצה למות? התאבדות ככה שזה יהיה בשליטתי, בטח מנת יתר של הרואין שכולם יחשבו שזה תאונה.. חתולים או כלבים?חתוליז נעליים אהובות?ממ.. בייבישאמ(בלס) ודוק מרטינז צבע?כולם בשילוב הנכון. אסון התאומים, קונספירציה או אמיתי? קוספירציה אמיתית. דיסק?ממ..אפ אול נייט בסטריינג' האוס מקצוע אהוב? כזה שלא עושים בו כלום?... לא סתם אמ.. ג"ג? דיסק? עוד דיסק? האטס אוף טו דה באסקרס פיט, קארל או ג'וני?פיט והכפית מי הכלבה האמיתי של פיט, קייט או קארל? זה מסובך כי בתכלס זה פיט וקרלוס לעד עד שנוצרים חיכוכים ויש תסכול מיני אז מביאים לפיט את קייט ולקרלוס את דידז אבל קרלוס תמיד יהיה הכלבלב הקטן שלו.. דיסק?סופש בCT אוהבת פונים?החיה או השיער? בכל מקרה לא ולא

milkofamnesia

New member
גיאוגרפיה זה מקצוע מעולה!

בבגרות צריך לענות על ארבע 5 שאלות, אחד זה גרף, אחד אנסין וכל השאר דברים קלים

lestatgirl

New member
אה אתה גם עושה? זה גם דיי קל ומעניין

וזה הרבה יותר הגיוני ממתמטיקה..

קל כן, מעניין אני בספק. אבל תמיד עדיף ללמוד

על מדינות עולם שלישי מאשר על משוואות

lestatgirl

New member
../images/Emo6.gif חח נו בגלל זה אני לאהוב ג"ג

מעניין אם יש אנשים שחושבים שג"ג זה זגגות, ותוהים למה לומדים את זה בתיכון..

Djerry

New member
היי :)

ראית שודדי הקאריביים? זה כבר הגיע לארץ בכלל? נכון שג'וני דפ הוא שחקן נסגד? נכון שלימודים זה באסה? מה הפירוש של הכינוי שלך?

lestatgirl

New member
צ'לום! ../images/Emo13.gif

ראית שודדי הקאריביים? את הראשון שהיה דיי טוב והשני שהיה מעפן כן. זה כבר הגיע לארץ בכלל?אני לא בטוחה, נראה לי זה מגיע היום, ראיתי כבר מכירות מוקדמות לזה אבל.. נכון שג'וני דפ הוא שחקן נסגד?אני אוהבת אותו בסרטים קטנים יותר מאשר בסרטים כמו שודדי הקראייבים נכון שלימודים זה באסה? בהחלט מה הפירוש של הכינוי שלך? אמ.. ראית\קראת ראיון עם הערפד? אז לאסטט זה אחד הדמויות שם וגירל זה כי אין לי כוח שאנשים יצטרכו לשאול כל פעם אם אני בת או בת ולהקל על אנשים שצריכים להגיב לכל הגיבובי שטויות שלי שיכתבו ישר בנקבה ולא ביוניסקס

M a a y a n K

New member
../images/Emo132.gifהיי!

אוקיי אז... למה אטי עם ט', זה קיצור של איזשהו שם? מה אכלת בשבועות? (נו זה מתבקש...) את קוראת ספרים? אם כן, מה הספר האהוב עלייך? מה הסרט האהוב עלייך? ושאלה אחרונה: את לא מרגישה כמו בשאלונים המעצבנים האלה בטלפון? זהו...

lestatgirl

New member
שלומות!

למה אטי עם ט', זה קיצור של איזשהו שם?לא קיצור והאמת שאין לי מושג, אבל אני לא היחידה! מה אכלת בשבועות? (נו זה מתבקש...)גבינות והרבה במיוחד מוצרלה וקשקבל אני יכולה לחיות על גבינות [פינת הוידוי המביך: פעם אפילו שלחתי שאלה שהיה את הפינה בגונזו של הלשאול את זיין ושאלתי אם אי פעם הוא יעשה תוכנית מתכונים המוקדשת לגבינות, לא זוכרת במדוייק מה הוא ענה..] את קוראת ספרים?כן אם כן, מה הספר האהוב עלייך?או מיי אמ.. אמ.. אני מאוהבת במיליון ליטל פיסס שאני קוראת כרגע, וראיון עם הערפד כי לאסטט זה גררר והתפוז המכני היה ענק.. ואה אמ.. אסיד האוס כי אירווין וולש תעשה לי ילד. מה הסרט האהוב עלייך?Spun ושאלה אחרונה: את לא מרגישה כמו בשאלונים המעצבנים האלה בטלפון?האמת שלא לא ממש, והאמת שבגלל שאני מתחת ל18 השאלונים הטלפונים היחידים שאני מקבלת זה הקרציות האלה מהצבא. ... ואם כבר צבא איך לך בינתיים עכשיו שסיימת את הטירונות?

M a a y a n K

New member
../images/Emo173.gif

א. אני יודעת שאת לא היחידה שרושמים עם ט' כי גם למחנכת שלי בכיתה י' קראו ככה... ב. גונזו ענה לך? מגניייייייייייב!!! ג. בקשר לצבא, אני יודעת שזה מוזר שאני בערך חודש בצבא וכבר בחופש, אבל אני כבר מזמן הפסקתי לנסות להבין את הצבא שלנו...הקטע הוא שסיימתי טירונות בדיוק לפני שבוע ואז פיזרו כל אחד לנציג מהיחידה שלו (אני לחובשים) ואז היא אמרה לנו: "אתם חוזרים רק ביום ראשון הבא לצריפין, ב-27 לחודש" כי לקחו לנו 3 וחצי ימים מהרגילה ועוד יום וחצי חופש שבועות...זונות...

LIly845

Well-known member
שלום!

מה קורה? מה חדש? אוהבת ביצפר? מתי הלכת לקניות בפעם האחרונה? מה הדבר האחרון שאכלת? מה את שומעת? מה השעה? תני לי 5 שמות של להקות שעולות לך לראש: מתי הפעם אחרונה התקלחת? מה הפרי האחרון שאכלת? מה הפרי האהוב עלייך? מהו שוקולד בשבילך? מחשב או טלוויזיה? אוהבת לקרוא? מהו הסרט האחרון שראית? לאן את הולכת הכי הרבה? את אוהבת את זה? כל כמה זמן את נכנסת לפורום? באיזה פורומים את? יש לך בלוג? וחיית מחמד? מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? שעה?:

lestatgirl

New member
הי

מה קורה?סדר ני מניחה.. מה חדש?לא הרבה אוהבת ביצפר?לא מתי הלכת לקניות בפעם האחרונה? קניות של מה? ואמץץ ממזמן לא.. מה הדבר האחרון שאכלת?תפוצ'יפס מה את שומעת?MTV|2 החדש של QUSTA ובדיוק התחלף לביפי מה השעה?רבע ל9 תני לי 5 שמות של להקות שעולות לך לראש: קווינס אוף דה סטון אייג' ביפי הליבס רייזורלייט ההורורז הוויו מתי הפעם אחרונה התקלחת?מקודם מה הפרי האחרון שאכלת?אפרסק? מה הפרי האהוב עלייך?אפרסק מהו שוקולד בשבילך?
מחשב או טלוויזיה?טלויזיה, תמיד. אוהבת לקרוא?יאפ מהו הסרט האחרון שראית?ממ..נו הסרט ההוא עם סקרלט ג'והנסון מפעם.. לאן את הולכת הכי הרבה?מופת את אוהבת את זה?כן זה נחמד כל כמה זמן את נכנסת לפורום?תלוי מתי ולא דעת. באיזה פורומים את?האמת שרק זה קוראת בעוד כמה ובעוד איזה 2 קומונות יש לך בלוג?כן וחיית מחמד?איכס לא מה תרצי להיות כשתהיי גדולה? לא יודעת שעה?:2 דקות אחרי רבע ל9

Rose131

New member
נמנמנמנמנמנמנמ

קרדיט לפורום סקרים ושאלונים שעת התחלה: שם: תאריך לידה: מין: גובה: צבע עיניים: משקל: מיקום: איפה נולדת? נכשלת במקצוע? בצפר: מאוהבת? חבר? אם כן, שם? כמה זמן אתם ביחד? מה את לובשת עכשיו? תעשי סקס לפני החתונה? התאהבת פעם במורה? מעשן? שותה? סמים? מפלרטטת? צבע אהוב: חיות אהובות: סימני לידה: מישהו כיסח אותך מכות? מי החברים הכי טובים שלך? הכית מישהו? עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? מישהו נתן לך סטירה? הרבה באינטרנט? ביישנית? מתקלחת? שונאת בצפר? יש לך חיים? בוטחת באנשים? שיקרת לחברים הכי טובים שלך? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? תעשי צניחה חופשית? אוהבת לרקוד? היית בחו"ל? אוהבת לטייל? סילקו אותך מבצפר? השעו אותך? היית רוצה לגור במקום אחר? את מפונקת? כלבה? זרקו אותך? היית בהיי? שתייה מועדפת: שותה פפסי? שותה מים? איזה משחת שיניים את משתמשת? יש לך פלאפון? למי יש לך כבוד? את מודל לחיקוי? מה את לובשת הכי הרבה? איזה תכשיטים את לובשת? פירסינגים? היית רוצה עוד? אוהבת להצטלם? אוהבת לקחת תמונות של אחרים? את שזופה? מתעצבנת בקלות? התחלת שמועה על מישהו? יש לך קו טלפון משלך? יש לך בריכה פרטית? אחים ואחיות? תחתונים? מישהו שיחק בך? שיחקת במישהו? מסתדרת עם אמאבא? איך את מוציאה כעס? ברחת פעם מהבית? פיטרו אותך? הייתה לך פעם עבודה? חולמת בהקיץ? יש לך הרבה אקסים? קעקוע? של מה היית רוצה? איפה? מהם הפרחים המועדפים עלייך? היית כלבה בפומבי? את חצופה? זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? איך הפופיק שלך? את גמישה? מה מספר המזל שלך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכלי להיות צמחונית? איך את נראית? אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? תצאי עם מישהו צעיר יותר? תצאי עם מישהו מבוגר יותר? מתי השתכרת בפעם האחרונה? מתי היה הדייט האחרון שלך? היו לך הפרעות אכילה? עדיין יש לך? כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? האם שחית בעירום? מתי? למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? בוכה הרבה? את בוכה בשביל לצאת מצרות? אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? את רומנטית? רדפו אחרייך שוטרים? מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? במין השני, בלונדינים או ברונטים? איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? מחשוף? החברה הכי טובה שלך בתולה? מה צבע התחתונים שלך? איזה מראה יש לחדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מה השם שלך באיסיקיו? איך את מרגישה עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? עם מה את ישנה? האם הפיצו עלייך שמועה? תתחתני בשביל כסף? במה את נוהגת? את ילדה של אמא או של אבא? מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? שעת סיום:

lestatgirl

New member
ארורה את, זה ארוך!

שעת התחלה:עשרה ל-9 שם: אטי תאריך לידה:090989 מין: נקבה גובה: 163 צבע עיניים:חום משקל: לא זוכרת מיקום: ראשלצ איפה נולדת? בארץ..=\ נכשלת במקצוע? ברור כל הזמן בצפר: איכס מאוהבת? לא חבר? לא אם כן, שם?-לאסטט פיטר בורל כמה זמן אתם ביחד? שנים כבר
מה את לובשת עכשיו? חולצה ומכנס? תעשי סקס לפני החתונה? יא התאהבת פעם במורה? לא איכס מעשן? פעם במיליון שנה שותה? לא ממש, לא סמים? לא הייתה לי שום בעיה איתם עד הסרטון האחרון של פיט
מפלרטטת? נא צבע אהוב: הכל בשילוב הנכון חיות אהובות: לא אוהבת חיות סימני לידה: יש איזה 2 מישהו כיסח אותך מכות? קצת בקטנה כזה מי החברים הכי טובים שלך? כולם באותה רמה אצלי אין כזה דבר הכי.. הכית מישהו? כן עם מי את מדברת הכי הרבה בטלפון? וואי כבר מזמן עברתי לפגישות אישיות או מסנג'ר.. מישהו נתן לך סטירה? כן הרבה באינטרנט? תלוי בתקופות לפעמים אני יכולה שנה בלי להתקרב למחשב לפעמים לא יכולה בלי ביישנית?כן מתקלחת?כן שונאת בצפר?כן יש לך חיים? כן להפתעתי.. בוטחת באנשים? ממש לא שיקרת לחברים הכי טובים שלך? כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?לא תעשי צניחה חופשית? לא אוהבת לרקוד? לא היית בחו"ל? כן אוהבת לטייל? לא, כאילו תלוי רק בסביבה אורבנית סילקו אותך מבצפר? לא, לא טרחתי להגיע מספיק כדי שיסלקו אותי
השעו אותך? לא היית רוצה לגור במקום אחר?ברור את מפונקת? תלוי באיזה מובנים.. כלבה? תלוי למי זרקו אותך? לא היית בהיי? כן שתייה מועדפת:ממ.. תה וקפה שותה פפסי? לא, בגמילה. שותה מים? כן איזה משחת שיניים את משתמשת? מה שיש בבית.. יש לך פלאפון? כן למי יש לך כבוד? מס' מצומצם של אנשים את מודל לחיקוי? תלוי למי, אין לדעת.. מה את לובשת הכי הרבה? בגדים? איזה תכשיטים את לובשת? שרשרת כמה צימידים וכמה טבעות פירסינגים? יש סיידליפ לא בשימוש כרגע וכמה באוזן שאין לי מושג אם הם חיים בכלל היית רוצה עוד? לא נראה לי, עברתי את השלב הזה... אוהבת להצטלם? ממש ממש לא אוהבת לקחת תמונות של אחרים?ממש ממש כן
את שזופה? ממש לא מתעצבנת בקלות? מאוד. התחלת שמועה על מישהו? חחח כן
יש לך קו טלפון משלך? לא יש לך בריכה פרטית? הלוואי, אולי בעתיד.. אחים ואחיות? יא תחתונים? כן מישהו שיחק בך?לא אולי, לאדעת.. שיחקת במישהו? לא מסתדרת עם אמאבא?בינתיים איך את מוציאה כעס?על האנשים שהכעיסו אותי? ברחת פעם מהבית? נא פיטרו אותך? אמ.. "יא קאנט פייר מי! איי קויט!" הייתה לך פעם עבודה? כן חילקתי סרטים כחולים בצומת חולמת בהקיץ? כן יש לך הרבה אקסים?לא קעקוע? עדיין לא של מה היית רוצה?למלאות את כל גופי בציטוטים איפה? גפ ופנים הזרוע מהם הפרחים המועדפים עלייך? או, זה דיי עצוב שאני לא יודעת את השמות של הרוב אבל בעיקר צבעונים וורדים וסחלבים היית כלבה בפומבי?כן את חצופה? לפעמים זוכרת מתי הייתה המחמאה האחרונה שקיבלת? לא איך הפופיק שלך? דווקא נורמלי את גמישה? קצת מה מספר המזל שלך?9 איך השיער שלך נראה עכשיו? ככה ככה תוכלי להיות צמחונית? אני צמחונית איך את נראית? תלוי את מי שואלים :p אם היית צריכה, לאיזה צבע היית צובעת את השיער? ממ.. לכחול ירוק כזה? תצאי עם מישהו צעיר יותר? יא תצאי עם מישהו מבוגר יותר? יא מתי השתכרת בפעם האחרונה?לא מסוגלת להשתכר מבחינה פיזית מתי היה הדייט האחרון שלך? נבר היו לך הפרעות אכילה? לא שידוע לי עדיין יש לך? לא שידוע לי כמה צלצולים את מחכה לפני שאת עונה לטלפון? 2 ככה עד שיש לי כוח לענות טהצלצול מעצבן מספיק האם שחית בעירום? לא מתי? נבר למי את דומה יותר, לאבא או לאמא? אמא בוכה הרבה? כבר לא את בוכה בשביל לצאת מצרות?לא אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? איזה איבר פנימי כמו תוספתן או טחול באיזה משפט את משתמשת הכי הרבה בטלפון? מה עושים בסוף\ דבר איתך אחר כך את רומנטית? לא רדפו אחרייך שוטרים?אמ... אפשר להגדיר את זה ככה, כן מתי הייתה הפעם האחרונה שהקאת? לפני שנתיים ככה במין השני, בלונדינים או ברונטים? ממ.. תלוי איך נראו הנעליים האחרונות שלבשת? נעלי בייבישמ שהסבתי לנעלי הורורז\קלאקסונס את לובשת חולצות שיראו לך את הבטן? לא איכס מחשוף? לא החברה הכי טובה שלך בתולה?כן מה צבע התחתונים שלך? ירוק סטיק לייטס
איזה מראה יש לחדר שלך? שילוב בין חדש פופי כזה לעתיק ורומנטי סטייל פיט איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? 4 צמידי גומי ושרשרת מה השם שלך באיסיקיו? אין לי איי סיקיו בשימוש אבל בעיקרון כמו פה איך את מרגישה עכשיו? לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?וואי מזמן עם מה את ישנה? בגדים? האם הפיצו עלייך שמועה? כן תתחתני בשביל כסף? ברור במה את נוהגת? אני נקבה, אני לא אמורה לנהוג. את ילדה של אמא או של אבא? עצמאית מתי בפעם האחרונה בכית בבצפר? בחטיבה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי? לא שעת סיום:9ו-4 דקות

למעלה