חלק ב'
ביפי קליירו - נחמדים במיוחד התקופה מפפעם לא מתתי על SS אבל LIAPCED מתחיל להתחבב עליי, הם סקוטים שזה תמיד טוב נראה מה יהיה איתם בהמשך..אבל צופה להם גדולות איתי ובלעדיי קייזר צ'יפס - ריקי
אני אוהבת את ריק המרמיק?..לא סתם אם הם נראים כיפיים יש לי את אמפלוימנט וכתוכנית החדשה של "האלבום הראשון שלהם היה מצויין זה לא אומר שהשני יהיה ככה ע"ע הקילרז" אני אחכה לעוד סינגלים לירידה במחיר לפני שאני ארכוש את יורז טרולי אנגרי מוב [סיפור קטן כי אני במילא חופרת פה, בבגרות שהייתה באנגלית לפני כמה ימים היה מכצב תלונה וממש מיהרתי בסוף ולא היה לי זמן להמציא שם אז רשמתי יורז טרולי אנגרי מוב, מעניין אם ירדו לי נק' על זה..] OK GO - יש להם שירים נחמדים ומדבים חבל שהם היו צריכים לעשות כאלה קליפים כדי לקבל תשומת לב ואני לא משוכנעת כמה רמת ההערכה אליהם כרגע קשורה למוזיקה עצמה וחבל.. TAI - אין לי מושג מה הראשי תיבות האלה אומרות. P!ATD - אמ.. ככה הם בסדר מינוס אני מניחה דה אאוטמטיק - אמ.. הם נחמדים כאילו פני חמוד כזה ויש להם שירים פסדר רק שיפסיקו לחדש שירים ויתנו לנו לשמוע קצת יותר כי הם לא מספיק טובים כדי שאני אקנה תאלבום שלהם ככה סתם.. דה VIew[אי אפשר לכתוב view בעברית] - הבנים הקטנים שלי,הם פשוט הקטנים שלי, הוציאו כזה אלבום טוב כאלה קליפים טובים דה דון\ סקאג טרנדי רשום לי בכל מקום אלבום מעולה הם יהיו כ"כ טובים אני מתה עליהם ואני צופה להם גדולות, הם גם בקשר טוב עם פיט אז מה רע.. לורדי[אלה שזכו באירוויזיון שנה שעברה] - אוי, אמ.. מבחינת שיר השיר היה בסדר [נורא קשה לי לתת דעה רעה על להקה..] והם היו מאוד נחמדים אצל גונזו אני לא מעריצה של התחפושות אבל אם זה טוב להם שיהנו
אנטר שיקארי - השיר הראשון שהם הוציאו,, היה חמוד כזה אבל לא אני לא מתה עליהם, הם נראים טוב על הניר אבל זה אמ.. הוצא לפועל בצורה שהיא לא 100% מבחינתי מי יודע אולי הם יתפתחו למשהו טוב יום אחד.. אהבתי תחולצת צ'יריוס של המתופף ברייקינג בנג'מין - שמעתי עליהם מעולם ל שמעתי אותם RHCP - זה נורא עצוב לראות, הם היו טובים ממש פעם והיום זה מביך זה עצוב זה כמו אישה בת 50 עם חולצת בטן.. הקטע זה שיש להם את הפוטנציאל לעשות דברים מדהימים אני לא יודעת אם החברת תקליטים התערבה או שזה אלצהיימר מוקדם, אני רק מקווה שזה יפתר באלבום הבא למרות שאני לא עוצרת את נשמתי אואזיס - טראוזס, לא סתם אמ.. אני אוהבת אותם בראיונות יותר מאשר בכל דבר אחר, האמת שאם הם היו להקה חדשה בטח הייתי מאוהבת בהם הד אובר הילס אבל נורא קשה לי להשלים תחומר שלהם אבל הם טובים ממש טובים, כן. נירוונה - שונאת, הדבר היחיד שטוב שיצא מהם זה פו פייטרס, לא עכשיו באמת השירים שלהם חלקם בסדר -- אבל אני שונאת את איך שהפכו את קורט לאליל וכל דבר שקשור בו פשוט מעורר בי סלידה.. בילי טאלנט - השיר הראשון שלהם היה חמוד- מאז לא הבנתי מה קרה שם ואני לא מתה עליהם כ"כ.. לינקין פארק - פעם השירים שלהם היו נחמדים בהתחלה כזה עכשיו פחות אהבתי.. גם להקת מועדונים כזו לא משהו שהייתי טורחת להוריד אבל לא משהו שהייתי מעבירה תטלויזיה, היא להקה טובה אבל לא בישבילי.. AFI - הייתה לנו תקופה פעם, תקופה טובה מאוד דווקא, אבל לאט לאט זה נמוג טיפה הפסקתי לשמוע מוזיקה מהמחשב ואפעם לא מצאתי אלבום שלהם לקניה.. והם לא משהו לאחרונה..אבל היה טוב וטוב שהיה.. פוב - לא מתה עליהם, מעצבנים אותי לא יודעת מה, אולי הייתי אוהבת את השירים שלהם אם לא הייתי שומעת אותם מיליון פעם ביום זה כבר כמו זבוב ברקע שבהתחלה הוא מעצבן אבל אחר כך לומדים לחיות עם זה.. מרלין מנסון[מה הוא עושה לי בפלייליסט!?] - אני מעריכה אותו דווקא, הוא אדם חכם ויש לו שירים טובים. היה פסטיבל בטורקיה ששקלתי לסוע אוליו והוא היה שם בליין אפ יהיה נחמד לראות אותו לייב, הוא בסדר הוא. ולסיום - הליבס [שהאמת שאין לי מושג מי אלה אבל אני רואה שאת מדברת עליהם כל הזמן] - אהבת חיי, הם באמת שינו לי את החיים, לא רק מבחינה מוזיקלית אלא מהבחינה של לבוא ולהפוך את החיים שלי למוזיקה, באמת כאילו כשבאתי לאמרתי לגרי[המתופף שלהם], שהליברטינז שינו לי את החיים הוא אמר לי שהוא מקווה שלטובה [ואז הוא נתן לי נשיקה בלחי אבל עכשיו אני סתם מתלהבת..] והאמץת שעד היום אין לי מושג אם זה לטובה או לא, כי באמת שהליברטינז ולאהוב תליבס זה לא כמו כל להקה רגילה ועם כמה הנאה ואושר שזה גורם סבלתי הרבה מהם, במיוחד שאחרי שבועיים מאז שנכנסתי אליהם גיליתי שהם מתפרקים, זאת באמת מכה קשה הייתה, ובכלל פעם ראשונה שבכיתי בגלל להקה, פעם ראשונה שלהקה נתנה לי כ"כ הרבה השראה ורצון לעשות דברים מסויימים, מה שבטוח החיים שלי היו נראים אחרים לגמרי בלעדייהם. אולי טובים יותר.. אולי לא.. וואי חפרתי..