~הקורבן השובעי
~

Rose131

New member
"כן חילקתי סרטים כחולים בצומת"../images/Emo6.gif

נו, אני יודעת שזה לא מצחיק
אחלה מספר מזלD: ו.. לא יכולה להשתכר מבחינה פיזית?

lestatgirl

New member
נו רציני עשיתי את זה והיה מזה חם..

זה היה לפני ההתנתקות :p וזה כן מצחיק במיוחד שאני באה לאחותי לאומרת לה שמצאתי עבודה ולא קלטתי מה אני אומרת בעצם והיא שעה בשוק לא משנה כמה אני שותה וניסיתי לשתות הרבה תאמיני לי, הדבר הכי גרוע שקרה לי זה שהקאתי ונרדמתי, אני אמצא את סטלתי במקומות אחרי תודה, אני אשמור את הכבד ואסתפק בלההרוס איברים אחרים מה שגם אלכוהול זה נורא יקר ולא טעים.

t a o t a o

New member
../images/Emo12.gif

" הייתה לך פעם עבודה? כן חילקתי סרטים כחולים בצומת" " רדפו אחרייך שוטרים?אמ... אפשר להגדיר את זה ככה, כן" את עומדת בצומת ומחלקת פורנו, פלא שרדפו אחרייך שוטרים?

lestatgirl

New member
תעזבו אותי הייתי ילדה קטנה..../images/Emo7.gif

אם זה מנחם מישהו, היום השתקמתי ואני מנסה להישאר בצד הנכון של החוק, או לפחות שלא יתפסו אותי.

t a o t a o

New member
עכשיו גם היית ילדה קטנה?

זה הולך ומשתפר מהודעה להודעה, יקירתי...

oshriti123

New member
מקורה ../images/Emo9.gif

בגלל ששאלו הכל... דפדפתי לי בפלייליסט ובחרתי להקותP: ספרי בכמה מילים מה את חושבת על כל להקה[: לוסטפרופטס[אנלאצפויה!] - מיוז - פלאסבו - TBS - דה יוזד - 30STM - דה קילרז - דה קוקס - דה מכביז - סנואו פטרול - קיין - פיונרל פור א פרינד - טוקיו הוטלXD - ארקטיק מאנקיז - בלוק פארטי - MCR - רייזורלייט - בלינק182 - גוד שארלוט - ג'יימי טי[אני יודעת שהוא לא להקה] - אינקובוס - בייבי שאמבלס - ביפי קליירו - קייזר צ'יפס - OK GO - TAI - P!ATD - דה אאוטמטיק - דה VIew[אי אפשר לכתוב view בעברית
] - לורדי[אלה שזכו באירוויזיון שנה שעברה] - אנטר שיקארי - ברייקינג בנג'מין - RHCP - אואזיס - נירוונה - בילי טאלנט - לינקין פארק - AFI - פוב - מרלין מנסון[מה הוא עושה לי בפלייליסט!?] - ולסיום - הליבס [שהאמת שאין לי מושג מי אלה אבל אני רואה שאת מדברת עליהם כל הזמן] - אם זה יותר מדי חופר את לא חייבת לענות

Runt

New member
ווווואאאאאאאאאאה

אני מתה לראות איך היא תענה על זה!!! אטי לא לאכזב אותי! כנסי בלהקות כמו שצריך! D:

lestatgirl

New member
זהירות, יצא ממש ממש ארוך..

לוסטפרופטס[אנלאצפויה!] - הכרתי אותם דרך מועדונים והם להקה ממש כיפית אחד ולFSOP יש קליפ ענק ואחד האלבומים שלהם עדיין הם להקה טובה למרות הנפילה שהייתה לאחרונה אבל נו הם וולשים, בטח הייתה להם נק' פשוט לא הבנו אותה
מיוז - באמת כאילו הערכה גדולה וגם פה לא ממש התחברתי לאלבום האירון אבל שואוביז כ"כ מושלם שגם אם האלבום הבא שלהם יהיה צלילים מהשרותים הם עדיין יהיו בטופ של הטופ אפילו שאני לא מתה עליהם כלא בני אדם אבל רק נגיד שאם.. כן..אני אשתוק עכשיו פלאסבו - יש להם שירים טובים, אוהבת לא בצורה מטורפת, אבל כן הם טובים פחו מתה עליהם מבחינה ליריקלית TBS - כל מה ששמעתי מהם הי מהאלבום האחרון והאמת שהם דווקא לא רעים בכלל לא רעים אם הם היו מוציאים טיפה יותר סינגלים אולי הייתי אפילו קונה אותם דה יוזד - יסלחו לי נועה אורן ושאר הפאנגירלז אבל הם נוצרו כאמצעי עינוי פשוט מאוד מקבילה מוזיקלית של כסא מסמרים.. והסולן שלהם הדבר הכי מכוער שראיתי, וראיתי הרבה בחיים. 30STM - אמ.. לא מש גישתי דעה, אבל אני מעדיפה את ג'ארד כשחקן מה שגם נורא קשה להפוך משחקן לזמר [מבחינת הציבור..] דה קילרז - האלבום הראשון שלהם ממש נחמד אבל כמה סמים הם כבר לקחו בתקופה של בין לבין? מה נסגר? דה קוקס - הסינגלים שלהם נורא טובים מה שגרם לי לקנות את האלבום ופשוט כשלם משהו שם פשוט לא עובד, לא יודעת אם זה הסדר של השירים או שהעובדה שלא משנה כמה זה חמוד לשמוע תתינוק שלה בוכה כשהוא רק נולד באיזשהו שלב תרצה לדפוק אותו בקיר, לתינוק הזה קוראים לוק פיצ'גאבלאט איך-קראו-לאלה-מתשוקות. דה מכביז - אני מתה עליהם, ואני מתה על זה שהם גם נורא ארטי כאלה מהבחינה שהם עושים תקליפים בעצמם וכל הציורים וזה, גירסא מוזיקלית למייטי בוש? בכל מקרה אני אתאבד עד שהדיסק שלהם יגיע כבר, אגב מי שיקרא להם מתבכיינים אני אהרוג אותו ושיהיה ברור לכולן פה שאפחת לא נוגעת לי בפיליקס! סנואו פטרול - אווו ספיטינג גיימס [ככה קוראים לדיסק? :-*] כזה אלבום טובבבבבב ובאמת שגארי לייטבודי כזה איש טוב בהופעה בגונזו און טור הוא היה כזה מאושרת לראות את כולם עושים סינגאלונג לראן , מגיע להם להצליח באמת שכן..[לנו מגיע קצת יותר טוב מהאלבום האחרון אבל זה כבר משהו אחר...] קיין - ה2סינגלים הראשונים דלהם היו בסדר ואז ע"ע מקרה הרב לוק קוקס פיונרל פור א פרינד - אוהבת, באמת שאוהבת ועצוב לי שלא היה לי תמימון לקנות אחד מהאלבומים שלהם עדיין, הייתי חלוקת דעותץ לגביהם כמה זמן אבל אובליביון שיר טוב ואני אוהבת, הם אנשים טובים גם נראים וזה חשוב לי בלהקה. טוקיו הוטלXD - ראיתי רבע קליפ שלהם כשהטלויזיה היייתה על מיוט, אחד מהם זה לא מהקליפ של אברי באדי קנואוז דאט יור אינסיין של QUSTA? ארקטיק מאנקיז - הם מעולים, אני באמת אוהבת מהתתחלה פייקטיילס ענק, הם שנונים ויש להם כמה שירים שבאמת כאילו מושלמים מבחינה תחבירית מוזיקלית? יש בזה הגיון? אבל הכל אצלהם כמו פאזל עשוי טוב רואים שהם לא סתם דחפו חלקים והדביקו בלוק פארטי - סלינט אלארם היה טוב וWITC היה אםילו יותר טוב, ממכר לא הצלחתי להוציא אותו מהמערכת שלי שבועות, נראה לי שהוא עדיין שם בעצם, רק שיתנו לגורדון לשיר יותר והם יהיו כ"כ גררר ואם אפשר קליפים נורמלים תודה. MCR - אמ.. אהבתי דווקא חלק מהסינגלים מהאלבום הקודם אבל האלבום החדש כאילו הסינגלים שנטחנו לי באוזן ממנו כ"כ מעצבנים שהם איבדו אצלי כל סיכוי.. רייזורלייט - UAN בטופ3 שלי אני מאוהבת בהם באמת ג'וני כ"כ טוב אני מתה על הקול שלו וגם מבחינת ליריקס הם לא כ-א-לה נוראיים יש חלק שאני דווקא מאווד אוהבת אצלהם, בכל מקרה אפילו שג'וני שייך לליבס הוא עדיין ברייזורלייט כדי להשתלט על העולם אחרי הכל ג'וני בורל זה לאסטט. בלינק182 - הייתה לנו תקופה טובה פעם, רומן מתמשך לאחר תקופה קשה, היום אני לא אקשיב לאלבומים שלהם אבל אם מידי פעם הם בערוץ זה בסדר.. גוד שארלוט - השיר החדש שלהם יכול בקלות להופיע במילון תחת המושג גילטי פלז'ר חלק מהשירים שלהם הם בסדר - ככה אבל הם נורא מעצבנים כבני אדם ג'יימי טי[אני יודעת שהוא לא להקה] - או ג'יימי שלי..|ריר| הוא טוב הוא באמת טוב האלבום שלו טוב אז מה אם הוא לא הכניס את ליבינג ויט בטי [שהוא ישנה לליבינג ויט אטי אחרי שנעבור לגור ביחד..] אפילו שהיה לי חלום עליו פעם והוא היה קצת קאנטיש אני מתה עליו.. אינקובוס - לא ממש מתה עליהם, כאילו הסינגלים שלהם בסדר,לפני שהתחלתי ללמוד היסטוריה והתרגלי לראות את היטלר מול העיניים לא יכלתי לסבול תקליפ של מגלומניאק במיוחד לפני השינה.. הם נורא כיתה ט כאלה, תקופה שאני מעדיפה להשאיר מאחוריי.. בייבי שאמבלס - חח לא מכירה תליבס אבל מכירה תשמבלס, מתה על השמבלס למרות שהם שברו את ליבי, אני משכנעת תצמי שזה היה שונה אם פטריק לא היה נכנס לכלא, ומיק הזבל הזה לא היה בא והורס אותם, אולי הדברים היו שונים אם ג'מה הייתה נשארת וממתנת אותם, בנים עדיין טיפשים וצריך קצת הגיון נשי.. אני אוהבת את העובדה שלא משנה מה יהיה הליין אפ זה תמיד יהיה בייבישמבלס כי פיט הוא בעצם בייבישמבלס והשיר שאני רוצה שיהיה ברקע שאני אמות \ יהיה בהלווויה שלי זה עדיין סדייטיב

lestatgirl

New member
חלק ב'

ביפי קליירו - נחמדים במיוחד התקופה מפפעם לא מתתי על SS אבל LIAPCED מתחיל להתחבב עליי, הם סקוטים שזה תמיד טוב נראה מה יהיה איתם בהמשך..אבל צופה להם גדולות איתי ובלעדיי קייזר צ'יפס - ריקי:) אני אוהבת את ריק המרמיק?..לא סתם אם הם נראים כיפיים יש לי את אמפלוימנט וכתוכנית החדשה של "האלבום הראשון שלהם היה מצויין זה לא אומר שהשני יהיה ככה ע"ע הקילרז" אני אחכה לעוד סינגלים לירידה במחיר לפני שאני ארכוש את יורז טרולי אנגרי מוב [סיפור קטן כי אני במילא חופרת פה, בבגרות שהייתה באנגלית לפני כמה ימים היה מכצב תלונה וממש מיהרתי בסוף ולא היה לי זמן להמציא שם אז רשמתי יורז טרולי אנגרי מוב, מעניין אם ירדו לי נק' על זה..] OK GO - יש להם שירים נחמדים ומדבים חבל שהם היו צריכים לעשות כאלה קליפים כדי לקבל תשומת לב ואני לא משוכנעת כמה רמת ההערכה אליהם כרגע קשורה למוזיקה עצמה וחבל.. TAI - אין לי מושג מה הראשי תיבות האלה אומרות. P!ATD - אמ.. ככה הם בסדר מינוס אני מניחה דה אאוטמטיק - אמ.. הם נחמדים כאילו פני חמוד כזה ויש להם שירים פסדר רק שיפסיקו לחדש שירים ויתנו לנו לשמוע קצת יותר כי הם לא מספיק טובים כדי שאני אקנה תאלבום שלהם ככה סתם.. דה VIew[אי אפשר לכתוב view בעברית] - הבנים הקטנים שלי,הם פשוט הקטנים שלי, הוציאו כזה אלבום טוב כאלה קליפים טובים דה דון\ סקאג טרנדי רשום לי בכל מקום אלבום מעולה הם יהיו כ"כ טובים אני מתה עליהם ואני צופה להם גדולות, הם גם בקשר טוב עם פיט אז מה רע.. לורדי[אלה שזכו באירוויזיון שנה שעברה] - אוי, אמ.. מבחינת שיר השיר היה בסדר [נורא קשה לי לתת דעה רעה על להקה..] והם היו מאוד נחמדים אצל גונזו אני לא מעריצה של התחפושות אבל אם זה טוב להם שיהנו
אנטר שיקארי - השיר הראשון שהם הוציאו,, היה חמוד כזה אבל לא אני לא מתה עליהם, הם נראים טוב על הניר אבל זה אמ.. הוצא לפועל בצורה שהיא לא 100% מבחינתי מי יודע אולי הם יתפתחו למשהו טוב יום אחד.. אהבתי תחולצת צ'יריוס של המתופף ברייקינג בנג'מין - שמעתי עליהם מעולם ל שמעתי אותם RHCP - זה נורא עצוב לראות, הם היו טובים ממש פעם והיום זה מביך זה עצוב זה כמו אישה בת 50 עם חולצת בטן.. הקטע זה שיש להם את הפוטנציאל לעשות דברים מדהימים אני לא יודעת אם החברת תקליטים התערבה או שזה אלצהיימר מוקדם, אני רק מקווה שזה יפתר באלבום הבא למרות שאני לא עוצרת את נשמתי אואזיס - טראוזס, לא סתם אמ.. אני אוהבת אותם בראיונות יותר מאשר בכל דבר אחר, האמת שאם הם היו להקה חדשה בטח הייתי מאוהבת בהם הד אובר הילס אבל נורא קשה לי להשלים תחומר שלהם אבל הם טובים ממש טובים, כן. נירוונה - שונאת, הדבר היחיד שטוב שיצא מהם זה פו פייטרס, לא עכשיו באמת השירים שלהם חלקם בסדר -- אבל אני שונאת את איך שהפכו את קורט לאליל וכל דבר שקשור בו פשוט מעורר בי סלידה.. בילי טאלנט - השיר הראשון שלהם היה חמוד- מאז לא הבנתי מה קרה שם ואני לא מתה עליהם כ"כ.. לינקין פארק - פעם השירים שלהם היו נחמדים בהתחלה כזה עכשיו פחות אהבתי.. גם להקת מועדונים כזו לא משהו שהייתי טורחת להוריד אבל לא משהו שהייתי מעבירה תטלויזיה, היא להקה טובה אבל לא בישבילי.. AFI - הייתה לנו תקופה פעם, תקופה טובה מאוד דווקא, אבל לאט לאט זה נמוג טיפה הפסקתי לשמוע מוזיקה מהמחשב ואפעם לא מצאתי אלבום שלהם לקניה.. והם לא משהו לאחרונה..אבל היה טוב וטוב שהיה.. פוב - לא מתה עליהם, מעצבנים אותי לא יודעת מה, אולי הייתי אוהבת את השירים שלהם אם לא הייתי שומעת אותם מיליון פעם ביום זה כבר כמו זבוב ברקע שבהתחלה הוא מעצבן אבל אחר כך לומדים לחיות עם זה.. מרלין מנסון[מה הוא עושה לי בפלייליסט!?] - אני מעריכה אותו דווקא, הוא אדם חכם ויש לו שירים טובים. היה פסטיבל בטורקיה ששקלתי לסוע אוליו והוא היה שם בליין אפ יהיה נחמד לראות אותו לייב, הוא בסדר הוא. ולסיום - הליבס [שהאמת שאין לי מושג מי אלה אבל אני רואה שאת מדברת עליהם כל הזמן] - אהבת חיי, הם באמת שינו לי את החיים, לא רק מבחינה מוזיקלית אלא מהבחינה של לבוא ולהפוך את החיים שלי למוזיקה, באמת כאילו כשבאתי לאמרתי לגרי[המתופף שלהם], שהליברטינז שינו לי את החיים הוא אמר לי שהוא מקווה שלטובה [ואז הוא נתן לי נשיקה בלחי אבל עכשיו אני סתם מתלהבת..] והאמץת שעד היום אין לי מושג אם זה לטובה או לא, כי באמת שהליברטינז ולאהוב תליבס זה לא כמו כל להקה רגילה ועם כמה הנאה ואושר שזה גורם סבלתי הרבה מהם, במיוחד שאחרי שבועיים מאז שנכנסתי אליהם גיליתי שהם מתפרקים, זאת באמת מכה קשה הייתה, ובכלל פעם ראשונה שבכיתי בגלל להקה, פעם ראשונה שלהקה נתנה לי כ"כ הרבה השראה ורצון לעשות דברים מסויימים, מה שבטוח החיים שלי היו נראים אחרים לגמרי בלעדייהם. אולי טובים יותר.. אולי לא.. וואי חפרתי..

dandiT

New member
גמאני רוצהP:

אוקי... ממצב? נכון שהסמילי הזה-
נראה כמו המבורגר? מה את אוהבת לאכול? ומה את אוהבת לא לאכול? את אוהבת לשתות? ולא לשתות את אוהבת? אוקי
... נכון שהמצב שלי קשה ביותר?
איזה חג את הכי אוהבת? למה? נכון שהומואים הם מגניבים? ^_^ כמה חברים היו לך אי פעם? איזה מזל את? למה? כמה אנשים את מכירה? איך? כמה זה 8 ועוד 2? ו-0.8967 כפול 2074? איך זה להשתמש במחשבון? למה את אוהבת לאכול שוקולד? כמה אצבעות אני מראה עכשיו? את אוהבת להצטלם? למה לא? כמה חתולים ישלך? כמה אוכל את נותת להם? פגשת פעם מפורסם? מי? מתי? איך? ישלך תמונות? שימי פה
ואם במקרה לא פגשת מפורסם... אז נכון שכל השאלות למעלה נורא מבאסות אותך?
נכון שג'וני דפ לא חתיך אבל ג'ק ספארו כן
? ראית שודדי הקאריביים 3 כבר? כמה בכורות של סרטים ראית אי פעם
? מה דעתם על הסמילי הזה-
? איזה סמילי יותר משקף אותך עכשיו, זה-
או זה-
? כמה אצבעות ישלך ברגל ימין? ישלך ציפורניים? ולק? באיזה צבע? את קוססת ציפורניים? למה? זה טעים? באיזה גיל נגמלת ממוצץ? מה יותר טעים, חמאת בוטנים או עוגת קינמון? (יש כזה דבר בכלל עוגת קינמון?
) היה כיף? למה? אוקי חפרתי

lestatgirl

New member
וואי אני מרגישה כמו מפורסמת בראיון,זה ממש כיף

תבאו כל שבוע
ממצב? אמ.. ככה, אני הולכת להכשל במגן במתמטיקה.. נכון שהסמילי הזה- נראה כמו המבורגר? האמת שלא ממש..=\ מה את אוהבת לאכול?סלט ושלל ירקות ופירות.. ומה את אוהבת לא לאכול?דברים מבצק עלים ודברים מוזרים כאלה, אני נורא שמרנית בנוגע לאוכל זה גם המקום היחיד שאני גזענית בו, בישבילי רק לחם לבן! את אוהבת לשתות? לא אלכוהול, כאילו כן אם זה טעים.. ולא לשתות את אוהבת? אלכוהול שהוא לא טעים? לא סתם דברים חזקים מידי אני גם לא שותה מוגז אז המבחר שלי לא גדול מידי אוקי... נכון שהמצב שלי קשה ביותר?לא כמו שלי, תאמיני לי.. איזה חג את הכי אוהבת?חגים זה באסה, במיוחד אצל יהודים, כאילו זאת אחת הדתות הדפוקום אבל אם כבר אז שבועות כי אני אוהבת גבינות למה?כי מוצרלה
.. וגם חלומי [לי ולג'יימי קלאקסונס..] וגם קשקבל וואי אני חופרת פה.. נכון שהומואים הם מגניבים? ^_^ כן כמה חידידי הטובים ביותר הם הומואים, לא רציני עכשיו, ידידי הטוב ביותר גיי LOL. כמה חברים היו לך אי פעם?הא? אה כאילו חבר חבר? נאן איזה מזל את?בתולה\נאחס למה?כי נולדתי בספטמבר?\כי זה ועור בהיר זה הדבר היחיד שהגנים הרוסים השאירו לי כמה אנשים את מכירה?האמת שדווקא לא מעט דיי הרבה אפילו.. איך?איך לא? זה ראשון כולם מכירים את כולם. כמה זה 8 ועוד 2?לא מתמטיקה עכשיו [10] ו-0.8967 כפול 2074? כ"כ לא מתמטיקה עכשיו איך זה להשתמש במחשבון? דווקא בסדר עד שהוא מתחיל לקרטע כמו שקרה ממקודם..[רגע אז מה עכשיו כל הפורום כבר הבין שאני ממש טיפשה במיוחד שזה נוגע למתמטיקה?] למה את אוהבת לאכול שוקולד?כי זה טעים? מזה למה? לא טעמת אפעם מקס ברנר זה טוב כמו רייזורלייט כמה אצבעות אני מראה עכשיו?ממ.. אם יד אחת עסוקה בלהקליד אז אמ.. 2 וחצי! את אוהבת להצטלם?לא למה לא?LOL, כי איפשהו במהלך השנים הפסקתי להיות פוטוגנית וחוצמזה ימי הדוגמנות שלי תמו.. כמה חתולים ישלך? אין לי, זה שאני מעדיפה אותם על כלבים.. לא סתם היה לנו פעם איזה 2.. כמה אוכל את נותת להם?מי מאכיל אותם, זה ראשון זה לא חוקי פה :-S פגשת פעם מפורסם?כן ^_^ מי?קרלוס בוריטוס, ודידז תעשה לי ילד וסאטנטוני וגרי!!1 ואמ... כל מיני מפורסמים ישראלים אבל למי אכפת מהם ואה כן גם את פייב! מתי?את פייב שהייתי בת 10 ואת קרליטוס בוריטוס ושאר החבורה בדצמבר איך?חיכיתי להם מחוץ למקם שהייתה ההופעה, ובפייב היה מפגש מעריצים.. ישלך תמונות?כן שימי פה אני בתגובה מהירה אבל אמ..יש הכל בפליקר שלי, כאילו רק אחת והשאר זה מההופעות: http:\\www.flickr.com/photos/etti ואם במקרה לא פגשת מפורסם... אז נכון שכל השאלות למעלה נורא מבאסות אותך?האמת שכן כי אני לא אנוח עד שאני לא אשב לארוחת ערב עם פיטר נכון שג'וני דפ לא חתיך אבל ג'ק ספארו כן?בדיוק ההפך וג'וני דפ לא נראה טוב בגלל גנים הוא נראה טוב תלוי באיזה סרט הוא... ותלוי איזה אישיות הוא לוקח על עצמו ראית שודדי הקאריביים 3 כבר?עדיין לא כמה בכורות של סרטים ראית אי פעם?ממ.. לא זוכרת אבל בטח ראיתי כמה פעם הייתי פוקדת תקולנוע הרבה יותר.. מה דעתם על הסמילי הזה-?הוא מעצבן אותי איזה סמילי יותר משקף אותך עכשיו, זה- או זה-? יש לי כאפיה אבל אני יותר ליצן.. כמה אצבעות ישלך ברגל ימין?5.. ישלך ציפורניים?כן ולק?לא, הפסקתי ממזמן לשים כי הן כבר ארוכות מידי ללק.. באיזה צבע?הייתי שמה פעם כחול ממש מניב שקניתי בחול.. את קוססת ציפורניים?לא למה? כי אני צמחונית, זה כמו לאכול ג'לטין לא מרוסק.. זה טעים?לא יודעת.. אני מניחה שלא.. באיזה גיל נגמלת ממוצץ?לא זוכרת.. מה יותר טעים, חמאת בוטנים או עוגת קינמון? (יש כזה דבר בכלל עוגת קינמון?)אמ.. יש קראנץ קינמון ואני מניחה ששניהם תלוי איך מכינים אותם.. היה כיף?היה בסדר נחמד כזה.. למה?כי אני קצת עייפה אבל השאלות היו נחמדות שקלת קריירה כמחליפה של יאיר לפיד? ושל דן שילון במעגל? אה רגע זה התפקיד שלך בעצם....

Fragile Dream

New member
../images/Emo203.gifכי משעמם לי^^

הייD: נכון ששודדי ים זה מגניב? נכון שג'ק ספארו הכי מגניב? ראית פעם שיח מרקד? האם אי פעם רקדת עם אפרסק? נכון שכל השמות של היוגורטים [נו, 'דובדבן פראי', 'אפרסק מסמיק' וכל זה] ממש פגרים? את רוצה שמיוז יבואו לארץ? ופלסיבו?^________^ ומי את רוצה שיבוא יותר? את אוהבת צרפתים? וכאלה שיש להם שפם וקוראים להם פייר? היית פעם בלונה פארק? נכון שרכבות הרים למיניהן זה כיף?D: נכון שבובספוג סקסי? את אוהבת חיות פרוותיות ומושיות כאלה?D:: האם אי פעם רצחת חיה? ובן אדם? אם לא, רצית לרצוח? את צמה ביום כיפור? נכון ששוקולד זה הדבר הכי טעים בעולם? ופיצה?D:: איזה אייקון את הכי אוהבת? מהו הסרט הכי מעניין שראית אי-פעם? והכי משעמם? נכון שיצורים שמנים וירוקים עם אוזניים גדולות זה מגניב?^_^ בייביי.

lestatgirl

New member
וואי איזה שרשור נרקיסיסטי..

וודנט איט בי נייס טו בי דוריאן גריי ג'סט פור אה די.. להלהל אני עונה על כל תגובה בשרשור בלי להרגיש נדחפת
הייD: נכון ששודדי ים זה מגניב? חלקם כן.. נכון שג'ק ספארו הכי מגניב?נה... טוב נו כן.. ראית פעם שיח מרקד?האמת שכן חח לא ציפית לזה הא..? האם אי פעם רקדת עם אפרסק?לא, אנלא רוקדת נכון שכל השמות של היוגורטים [נו, 'דובדבן פראי', 'אפרסק מסמיק' וכל זה] ממש פגרים?מצד אחד כן מצד שני אולי זה באמת דובדבן עם חתיכות של דיוידי עם פרקים של בובה פראית? אולי זה באמת אפרסק עם המון סומק [או האיפור או התבלין ששמים על בצד תבחרו לבד...] את רוצה שמיוז יבואו לארץ?כן ופלסיבו?^________^כן ומי את רוצה שיבוא יותר?מיוז, כי השניה הזו התחיל מאסל מיוזיאם במטב2 ספוקיי את אוהבת צרפתים?לא וכאלה שיש להם שפם וקוראים להם פייר?לא צמכירה כאלה אבל לשנוא זה טוב אז כן למה לא.. היית פעם בלונה פארק?כן נכון שרכבות הרים למיניהן זה כיף?D:אני לא יודעת אני הבנאדם הכי פחדן בעולם נכון שבובספוג סקסי?לא איכס הוא מעצבן כאילו זה היה נחמד בהתחלה עד שכל המרצ'נדייז יצא והרגשתי כאילו אני חיה על בננה בשמש שהכל צהוב מסביב את אוהבת חיות פרוותיות ומושיות כאלה?D::לא האם אי פעם רצחת חיה?כן ובן אדם?זה בתהליכים.. אם לא, רצית לרצוח?כ"כ את צמה ביום כיפור?לא נכון ששוקולד זה הדבר הכי טעים בעולם?כן!!1 ופיצה?D::גם! וואי הפיצה האט בארץ מזה מסריחה אבל הפרסומות של זה בערןץ מזה טובות.. איזה אייקון את הכי אוהבת?
?.. מהו הסרט הכי מעניין שראית אי-פעם?מעניין.. המ.. אני רואה המון סרטים זה יהיה קשה טיפה לענות.. והכי משעמם?וואי ממ.. מינכן!ואמ.. עוזר המדינה או משו כזה היה מזעזע נכון שיצורים שמנים וירוקים עם אוזניים גדולות זה מגניב?^_^כן ניתנם להם תעונג למה לא..

sha na na revol

New member
נכון שדומינוס הכי טובה../images/Emo35.gif....

נכון שממש קשה לכתוב שאלות ואפילו לא מקל שאני מכיר אותך טיפה
....
תכתבי ארבע שורות מתחרזות על פיטה. ואגב, מה פשר חוסר ההעדפה המתקנת שלך לצ'אבס
....

lestatgirl

New member
בארץ? כ"כ כ"כ

למרות שגם עגבניה טוב.. אוי שטויות, רציני תשאל כל מה שבא לך, רציני.. אני לא יודעת לחרוז, אפשר את הגנרל כחבר טלפוני? לערסים הבריטים צ'אבס או ללהקה?.. ומה אני דווקא אוהבת צ'אבס כאילו הדבר הכי קרוב שיש לנו לצ''אבס בארץ זה גופניקים אבל עדיין..

sha na na revol

New member
../images/Emo41.gif

תגידי שמות של נקבות חתיכות, בהמשך לשיחתנו האחרונה... מה את מעדיפה, אנגלים או סקוטים
... ותשתדלי לא להצביע לטובת להקות בלבד.
את באמת רואה "האלופה?"... מה הסרט המצויר האהוב עלייך
... באורך מלא. מה את חושבת על טוני בלייר
... מה את חושבת על דוראן דוראן
... איך התחלת לאהוב את רייזורלייט
... נכון שאת רואה פרסומת בערוצים בריטיים, הם נראים קצת נאיביים ולא חכמים ואת שמחה בסתר ליבך שאת ישראלית
... נכון אבל את שמחה שאת לא אמריקאית, כי אז לא היית שומעת על בייבישאמבלס
... ונכון שקארל באראט נשמע דומה בקול לג'וליאן קאזאבלאנקאס
... את מי נראה לך זה מבאס יותר
... היית פעם בעיתון
... חשבת פעם על מה היית בגלגול קודם
....

למעלה