~הקורבן השובעי
~

lestatgirl

New member
תשובון.

מה את מעדיפה, אנגלים או סקוטים... ותשתדלי לא להצביע לטובת להקות בלבד. סקוטים נראים חמים יותר וחברותיים יותר מה אנגלים.. את באמת רואה "האלופה?"... כן מה זה כזה נורא? מה הסרט המצויר האהוב עלייך... באורך מלא.אליס בארץ הפלאות\שלגיה מה את חושבת על טוני בלייר...הוא כזה מותק, באמת שכן לא מבינה למה הוא מתפטר, יש לו זכות לכה משים טיפשיים שהוא ירצה ועדיין.. מה את חושבת על דוראן דוראן...לא אוהבת יותר מידי דברים שנוצרו לפניי.. איך התחלת לאהוב את רייזורלייט...זה התחיל בזה שסטמבל אנד פול היה שיר ממש טוב ואז נראה לי ריפ איט אפ הגיע ואז בוייס כבר האהבתי והתחלתי בחיפוש אחר אלבומם. נכון שאת רואה פרסומת בערוצים בריטיים, הם נראים קצת נאיביים ולא חכמים ואת שמחה בסתר ליבך שאת ישראלית... לא, אני מדיפה להיות נאבית ולא חכמה שכן באנגליה מי צריך מוח כשיש קוקאין פיטר נכון אבל את שמחה שאת לא אמריקאית, כי אז לא היית שומעת על בייבישאמבלס... למה יש אמריקאים שמכירים תלעבס עדיף להיות אמריקאית כי הם גם הופיעו בNY פעם.. ונכון שקארל באראט נשמע דומה בקול לג'וליאן קאזאבלאנקאס... את מי נראה לך זה מבאס יותר..לא נכון, ונראה לי שזה מבאס את ג'ולס קרלי נראה לי קצת אדיש לעיניין. היית פעם בעיתון...מממ.. לא!, אבל בהחלט מטרה לעתיד.. חשבת פעם על מה היית בגלגול קודם....ברור, הייתי פול דברים הייתי בשואה והייתי בתקופה של ג'ק המרטש..

lestatgirl

New member
לא דעת, אבל עזוב את זה, ורד של אינפקציה..

אני עדיין משוכנעת שזה על ילדה קטנה... ~תעזבו אותי,
אתם ראיתם תשרשור הזה, ראיתם כמה מוחי דפוק..~

lestatgirl

New member
לא,

סתם נו כן, כאילו שזה לא ברור לך יא מעצבנת אחת זה מה שאת שואלת, חוצפה לך! Love ya' girl..

למעלה