הקטור לומבארד עם איזה 25 קרבות בלי הפסד

no gi

New member
הקטור לומבארד עם איזה 25 קרבות בלי הפסד

מה אתם אומרים, לאן הוא יגיע? מה הסיכוי שלו להתברג בUFC?

udi102

New member
הוא לא יגיע לUFC אז זה לא משנה ....

וגם סילבה "פצוע" עד יוני ולסונן נשבר לחכות שהפחדן יעלה מולו לקרב אז הוא ינגב בקרב הבא עם מוניוז את הרצפה ויחכה חמישה חודשם שהשפן הברזילאי יעלה לקרב מולו .... לומבארד באמת לא יגיע ומהסיבה הפשוטה שהוא באמת יריב שיכול לנצח את סילבה ולדיינה זה לא מתאים אולי עוד שנתיים ....

BeniTaz

New member
סונן מנגב את מוניוז בריצפה?

מוניוז מכניע אותו או מנצח ב-TKO גג סיבוב שני..

אין סיכוי שסונן משאיר את מוניוז על הגב

וזה בהנחה שבכלל הוא יצליח להטיל אותו באיזשהו שלב. מוניוז מתאבק טוב יותר מסונן וגם עושה רושם שהוא לוחם ג'יו-ג'יטסו טוב יותר. האמת גם בעמידה אני נותן יתרון קל למוניוז ולכן לא משנה לאן הקרב ילך למוניוז יש יתרון קל על סונן בעיני לכן ההימור שלי לקרב כזה: מוניוז בהחלטה

moriarty

New member
היתרון של סונן

הוא יתרון פיזי - הוא מאד חזק, לדעתי יותר ממוניוז.

welterweight

New member
וואללה?!

לי תמיד נראה כאילו מוניוז הוא האוקמי הפיליפיני - הוא לא רע ואפילו טוב,אבל צריך להאכיל אותנו הרבה לוקשים כדי שנחשוב שיש לו סיכוי מול סילבה. למיטב זכרוני,לא כל כך מזמן מוניוז נשלט לגמרי על ידי קנדל גרוב במשך סיבוב-סיבוב וחצי.הוא אמנם ניצח אבל זה חשף אותו לא מעט.בנוסף,את מי הוא כבר ניצח? מאיה וליבן? אלה גייטקיפרים טובים אבל אני לא רואה אותם מאיימים על החגורה מתישהו. אני מהמר על דומיננטיות מוחלטת של סונן בדרך להחלטה ואולי אפילו לסיום.

udi102

New member
אני לעומתך חושב שסונן עולה עליו כמעט בהכל

בעמידה ,בהאבקות ובBJJ ,אולי בקלינץ יש למוניוז מה למכור וגם זה לא בטוח .... סונן יעלה לקרב כמו נגד סטאן ויוריד את מוניוז לקרקע ויכתוש אותו שם ואף יכניע לטעמי או שיגיע להחלטה ברורה ,אני לא מבין מה הערכה הזאת למוניוז שהדבר שאני הכי זוכר ממנו זה את הנוקאאוט הברוטלי שהוא חטף ממאט האמיל (לוחם שפרש כבר)

ההערכה כלפיו נובעת מהתצוגות שלו בזירה

גם מוניוז וגם סונן בבסיסם מתאבקים מצויינים! השאלה למי יש משחק שלם טוב יותר. אתה נותן את הדוגמה של האמיל שלא קשורה לכלום. מוניוז היה בתחילת דרכו וגם לא בקטגוריה המדוברת. זה לא שאני לא יכול למצוא לך הפסדים של סונן כדוגמאות הפוכות..
מוניוז פיתח אגרופים עוצמתיים והוכיח בעבר שיש לו סנטר ולב. בקרב עם מאיה הוא גם הראה שבניגוד למתאבקים אחרים שלומדים לתת שמאל ימין בעמידה ונמנעים מהקרקע מול לוחמי ג'יו-ג'יטסו הוא שלט במאיה בכל מיימד בקרב כולל בקרקע (בניגוד מוחלט לסונן). בנוסף למוניוז יש 4 נצחונות רצופים במחלקה וחוץ מאנדרסון (שיש לו 14) זה הרצף הכי ארוך. זה קצת יותר רלוונטי מהקרב עם האמיל.. זה שסונן יודע לשווק את עצמו זה נחמד והאמת גם אני אשמח לראות שוב סונן VS סילבה אבל אל תתן לזה לבלבל אותך. תכלס סונן צריך לקבל רימאץ' עם מאיה או קרב עם בלפורט/מוניוז לפני שהוא עוקף ככה בתור כי בניגוד ל4 נצחונות רצופים של מוניוז לסונן יש רק 1 אחרי ההפסד לסילבה וההשעיה בעקבות הבדיקות..

udi102

New member
תגובה....

לפני ההפסד לסילבה, סונן היה ברצף של שלוש נצחונות על הטופ של המחלקה באותה תקופה :אוקאמי ,מארקוורט,מילר ..... ההפסד מול מאיה היה לפני כמעט 3 שנים ומאז סונן הוא פשוט לוחם אחר ,היום הוא אוכל את מאיה בלי מלח . מוניוז הפסיד לאוקאמי למען השם ! ,אז אתה אומר שההפסד להאמיל לא קשור כאילו האמיל הוא לא MW טבעי שהחליט לעלות מחלקה .... הנצחון הגדול שלו זה על מאיה ביג פאקינג דיל ולא שופטים לוחם לפי קרב אחד ... מול ליבן מוניוז ממש לא הרשים אותי ,אפילו ליבן הוריד אותו לקרקע אז איך אתה אומר שלא בטוח שסונן יוריד אותו ?! בעקרון סונן בריצה טובה וההפסד לסילבה לא שינה זאת הוא חזר מול סטאן בתצוגת תכלית שהשאירה פרשנים פועלי פה לשליטה המוחלטת שלו בקרב ולעבודת קרקע המעולה שלו .... צריך לזכור שסטאן הוריד את ליבן בתוך פחות מסיבוב ומול סונן לא היתה לו תשובה .... סונן מתאבק הרבה יותר טוב ממוניוז ורואים את זה , אני בהחלט מקווה שקרב כזה יתרחש בקרוב ואז נוכל לומר חד משמעית מי יותר טוב למרות שלדעתי זה די ברור ....

תגובה

אני לא אוהב להכנס לדיונים מהסוג הזה של x ניצח את y וy ניצח את F אז x ינצח את F. זה לא קשור לכלום לדעתי. אתה אומר שהניצחון של מאיה על סונן היה לפני שלוש שנים ושסונן ברצף טוב אבל אתה שוכח שסונן היה מושעה ושהוא לא נלחם מלא זמן לפני הקרב עם סטאן. גם הרצף שלו היה לפני הרבה זמן ותכלס מתי היה הניצחון האחרון שלו לפהי סטאן? אתה יכול להעביר ביקורת על התצוגות של מוניוז אבל לפחות הוא פעיל מאוד וברצף מעולה! סה"כ אני לא רוצה שתחשוב שאני איזה מעריץ גדול של מוניוז או שונא את סונן. אני פשוט חושב שבקרב ביניהם למוניוז יש יותר כלים להביא לזירה במצ'אפ הספציפי ביניהם. תכלס לסונן יש יותר סיכוי לנצח את סילבה ואני גם מקווה שזה יקרה. יהיה מצחיק לראות אותו בתור אלוף אמיתי
אבל סונן חד מיימדי מידי בשביל להשאר אלוף דומיננטי גם אם סילבה יפרוש. התקוות שלי בכלל מופנות אל כריס ווידמן שנמצא ברצף של 3-0 בUFC ובלתי מנוצח בקריירה. הוא גדל להיות כוכב כמו שרורי מקדונלד גדל בWW, וכמו שג'ונס וולאסקז גדלו בLHW ובHW. ווידמן בקרוב ידרוס את מוניוז ואת סונן כמו גם את שאר המחלקה..

udi102

New member
לא נכנסתי לדיון של XןY

ניסיתי למען האמת להמנע מזה ,בכל מקרה סונן ניצח את אוקאמי לפני שנתיים ואת מארקוורט לפני שנה וחצי והם היו בשיאם ,היום הם הרבה פחות טובים והוא ניצח בקרב האחרון את סטאן שהוא טופ קונטנדר והמון הימרו עליו כאלוף הרבה .... בשורה התחתונה אם סונן ינצח את מוניוס ואת סילבה מול מי הוא יגן על התואר ? חח מול בלפורט שזה נצחון קל ... המחלקה חייבת שדרוג נקווה שווידמן הוא הדבר האמיתי.

המחלקה לא כל כך דלילה כמו שנהוג לחשוב

ובטח שסונן לא איזה כוכב שמורם מעל המחלקה. יש את מאיה שכבר ניצח בקלילות את סונן, יש את פלהרס שניצח את הADCC השנה ונמצא בכושר מעולה!, יש את סימפסון שנראה מעולה וברצף של 3 נצחונות, יש את ג'ונסון שעלה מהWW וילחם עם בלפורט, יש את בוץ' שילחם עם אוקומי, יש את ווידמן שעוד יעבור את כולם, יש את בלצ'ר שנראה מצויין בקרב האחרון ונמצא ברצף של 3 נצחונות, יש את לומברד, סוזה, רוקהלד ועוד שכרגע לא חתומים עם הUFC. בקיצור זה לא שסונן משקיף מלמעלה על כולם עם כל הכבוד ל4 סיבובים שניצח מול סילבה.

closus2002

New member
ווידמן הוא הדבר האימיתי.

אני לא חושב שהוא יגיע לרמות השיא של סילבה, אבל הוא יוכל להדיח אותו (סילבה כבר נחשב לוחם מבוגר) ואז לשלוט.

FrecCo

Active member
שאול

סונן *השפיל* את סילבה בעמידה, השפיל גם את סטאן בעמידה והכניע אותו. מעבר לזה, הטקטיקה העיקרית שלו היא GNP כמו רוטוויילר, טקטיקה שGSP משתמש בה כבר 3-4 שנים בהצלחה יתרה. אני חושב שלא הוגן להגיד שסונן חד מימדי יותר מאשר GSP, וGSP האלוף הכי דומיננטי חוץ מסילבה. זה פשוט לא נכון להתייחס אליו כ"חד מימדי".

iratherdie

New member
אתה היחיד שהשפיל את עצמו בהודעה הזאת

סילבה פיצץ את סונן בעמידה, מהנוקאון הוא התעורר בעט לו באמא של הגוף, שיפד לו ת'צורה בסיבוב הרביעי. כל שניה שהם עמדו סילבה פירק אותו. בעמידה סטאן וסונן עמדו בדיוק שניה אחרי שהשופט הקים אותם וסטאן מצא את הסנטר של סונן בשניה. עלק השפיל את סטאן בעמידה... נראה לי אתה רואה תקצירים

הטקטיקה של סונן וGSP שונה

סונן מתאבק שטוב לו בעמדה העליונה גם אם זה בגארד. GSP עובד קצת מהכל! הוא נלחם בעמידה, מוריד לקרקע ועובד לשיפור פוזיציה. אני לא מוצא הרבה דמיון בין השניים חוץ מהעובדה ששניהם מתאבקים מעולים! סונן לא השפיל אף אחד בעמידה, אני באמת לא יודע איזה קרב שלו ראית שבו הוא הציג איזה סטרייקינג איכותי כי אני לא זוכר משהו כזה. האמת שאני לא זוכר אותו מנצח בKO בכלל.. GSP שולט באחת המחלקות התחרותיות בעולם! פעם הוא מתאגרף עם קושצ'ק, פעם הוא עובד ג'יו-ג'יטסו עם הארדי ופעם הוא מתאבק עם אלבס. סונן מתאבק עם כולם! הוא לא עושה כמעט שום דבר אחר חוץ מהאבקות והוא מעולם לא היה אלוף ובטח שרחוק מלשלוט במחלקה. אני בקלות יכול להגיד שסונן חד מימדי יותר מאשר GSP וזה שאתה חושב שזה לא הוגן נשמע לי הזוי..

FrecCo

Active member
אה, שכחתם מהנוקדאונים?

שני הנוקדאונים שאותו סונן הנחיל לסילבה? קחו את זה גם מפייטמטריק http://blog.fightmetric.com/2010/08/silva-vs-sonnen-fightmetric-report.html סונן פגע יותר גם בעמידה. בהתחשב בכך שהוא הלוחם היחיד שעשה את זה לסילבה בקריירה בערך הייתי אומר שזה מרשים. תוסיפו לזה שני נוקדאונס ואני חושב שלקרוא לזה השפלה זו לא הגזמה בכלל. את סטאן אני פחות זוכר, מודה, זוכר רק שהוא ניגב אותו על הקרקב והכניע ואני לא אתווכח איתך לגבי GSP, אני לא מאמין שאתה מאמין לעצמך שהוא מראה הרבה מימדים בקרבות שלו...גם סונן עובר גארד ומתחיל את הקרב בעמידה. שניהם ביססו את הרוב מוחלט של ההצלחות שלהם על טייקדאונס שאי אפשר לעצור וGNP.

תגובה

סונון לא הציג יכולות מרשימות בעמידה במהלך כל הקריירה שלו אז ההצלחה היחסית מול סילבה לא מעידה על כלום. לקחת קרב אחד וממנו להשליך על היכולות שלו זה לא רציני. אולי לסילבה באמת היה סדק בצלעות? אולי הוא פשוט היה ביום מחורבן או ממש לא מפוקס? וכל זה ועדין הוא ניצח בסופו של עניין. לגבי GSP אני לא יודע מה יש כאן להאמין? עובדתית GSP נלחם בסגנונות שונים בהתאם ליריבים שלו בעוד שסונן נלחם בדיוק באותו סגנון תמיד. אני לא צריך להאמין לעצמי, רק לצפות קצת בMMA ולזהות שהסגנון של GSP והסגנון של סונן אילו סגנונות שונים ושלא נדבר בכלל על היכולות.

iratherdie

New member
שמע סונן המתאבק הכי טוב ב-MMA לדעתי

אין מה לעשות.. למרות שיהיה מעניין לראות אותו נלחם מול עוד מתאבק... הוא עשה מאוקמי קציצות זה מה שבטוח. ברק לא מכה פעמיים... במקרה של סונן זה כבר 4 או 5 קרבות שהוא לוקח אנשים לקרקע וקובר אותם. או שהם מכניעים או שהם מפסידים. נראה לי שנשבר לו הזין שכל שניה לוקחים לו יד אז הוא עבד הרבה על ה-BJJ וסיים מישהו אחרי איזה 5 שנים. לדעתי האישית הוא שלט על סילבה בקלילות בקרקע ויכל להכניע כמה פעמים אם הוא היה מאמין בעצמו וברימץ' יש סיכוי טוב מאוד שסילבה דופק או ישן מאיזו חניקה בברזיל. שמתי לב שמתאבקים 99% מההכנעות שלהם זה חניקות :)

למעלה