הקטור לומבארד עם איזה 25 קרבות בלי הפסד

danielmo1

New member
לדעתי דווקא יש סיכוי רציני שדיינה עושה בכוונה

פשוט לא נתפס מדוע הבחור לא במידלוויט נלחם בטופ

moich

New member
יש לו כוח מתפרץ של מפלצת!

ועדיין הוא סחב 5 סיבובים מלאים מול שלמנקו כמו גדול.

udi102

New member
המשכורות של UFC 139 - הפתעה

http://www.mmalinker.com/newsexternal/frames/8348/ קונג פאקינג לי הרוויח 350אלף לקרב ,יותר מהנדו שקיבל "רק" 250 אלף(בד"כ הוא מקבל 400) ... מצד שני ניק פייס עשה רק 3200 דולר ,ועוד הוא נקנס 800 דולר מתוך הרווח הזה הוא נתן חצי לטורס וחצי לוועדה האתלטית משום שהוא עלה עם משקל עודף .... המשכורת הכי זנותית שנראה לי לוחם הרוויח אי פעם בקרב בUFC לא זכורה לי משכורת נמוכה יותר .

danielmo1

New member
משכורת הבסיס ביואפסי היא 3000 דולר

זה נכון שלרוב אין לוחמים שמקבלים אותה, אבל אני זוכר מספר מקרים שלוחמים קיבלו סכום שקרוב ל3000, מה שכן, הקנס מוריד את המשכורת למתחת ל3000 שזה פשוט בושה, לוחם מתאמן חודשים כדי לקבל משכורת של חודש בלחץ

blackcoldtiger

New member
קונג לי הרויח יותר משוגון?!

לא הגיוני בעליל, אם כל הכבוד לקונג, אין לו את הכישורים להביס לוחם בינוני מהMW של הUFC, סתם כנראה שילמו לו בשביל לראות בעיטות יפות

dshisgal

New member
אל תשכח שזה רק משכורת בסיס

יש עוד הרבה תוספות למספר הזה. אם אני לא טועה יש לשוגון בונוס על ניצחון שמכפיל לו את המשכורת בסיס. דבר שלישי כנראה היה שווה לשלם לקאנג לי את הכסף כי הוא מושך קהל (במיוחד שמדובר בעיר שלו!).

welterweight

New member
עזוב את זה שהוא הרוויח יותר משוגון,

הבנאדם עשה פי 10 מפייבר! בכלל,המשכורת של פייבר היא מגוכחת.הוא הרוויח בערך כמו סטפן בונר והרבה הרבה פחות ממה שלוחם במעמדו צריך להרוויח.בלי הבונוסים הוא היה מרוויח זוועה.

yair_bar

New member
מנהל
הוא רגיל להרוויח הרבה מסרטים

והוא פותח דלתות במזרח הרחוק

welterweight

New member
הפליאה שלי לא מגיעה על הסכום

שלי מרוויח,למרות שהוא גבוה,אלא על הסכום שפייבר מרוויח. אין אפילו מדורג טופ 10 אחד באירוע הזה שלא קיבל יותר ממנו,למעט מיגל טורס,ורובם עברו אותו ביחסים של אחד לחמש ומעלה. חתיכת פער.

AmitNHB

New member
אלו הם משכורות רישמיות ולא משקפות בהרכח את

השכר האמיתי של הלוחמים הבכירים. לקאנג לי יש חוזה שכנראה לא כולל בונוסים מיוחדים ו\או אחוזי מכירות ולדן הנדרסון כנראה שכן. אני מבטיח לכם שהוא קיבל יותר מ 250,000 דולר על הקרב. הרבה יותר.

למעלה