הקטור לומבארד עם איזה 25 קרבות בלי הפסד

iratherdie

New member
היה נוקדאון אחד

השני ממש לא ברור ורוגן אמר אחרי שהוא "בדק" שסילבה החליק.. אני אתן לו ולמוניטורים את הספק כי אין לי מושג. הראשון היה נוקדאון, אמנם סילבה לא נפל לגמרי, אלא מעד - לא היה מהופנט או משהו כזה. מהסיבוב שני סילבה התחיל לפרק אותו כל סיבוב שהם עמדו. שהשיא עם נוקדאון עם מרפק בסיבוב הרביעי. הייתי אומר שסילבה ניצח מסיבוב 2 והלאה את קרבות העמידה הקצרים שהיו לפני שסונן הטיל אותו בכל סיבוב.

אני חולק על דעתך

למוניוז יש GNP מהגיהינום שסונן צריך לחשוש מאוד ועמידה לא רעה אך לא משהו שסונן צריך לפחד יותר מדיי BJJ טוב יותר אך לא משהו שסונן לא יתמודד איתו לסונן יש היאבקות טובה יותר ועובדה שלוחמים חזקים מאוד סטייל אוקאמי(מה שמוניוז לא הצליח לעשות) ונייט נמרחו על הרצפה במשך 3 סיבובים הוא מצליח לכפות על כל אחד את המשחק שלו.. אך האתגר של מוניוז יהיה האופי המרגיז של סונן הוא אשכרה כמו פיטבול ננעל עליך ולא עוזב לא משנה מה תעשה אני לא חושב שלמוניוז יש את הכלים לבלום את הדבקות והעקשנות של סונן..

AmitNHB

New member
לא יודע... אמנם מוניוז היה מתאבק טוב ממנו

בקולג' אבל סונן המשיך להתאבק לאחר מכן ואף הגיע לאולימפיאדה. אני לא מומחה להיאבקות אבל למיטב הבנתי זו רמה גבוהה יותר. ולהגיד על מישהו שיש לו BJJ טוב משך סונן לא אומר הרבה.
אבל אני בטוח שמוניוז טוב מספיק בשביל למנוע TD וגם אני חושב שהוא טוב מסונן בעמידה והיתי בוחר בו לניצחון בהחלטה של כך. ובכלל אני לא מתלהב ממכלול ה MMA של סונן. הוא הלוחם הכי חד מימדי היום שנמצא באיזה טופ 5 במשקל כלשהוא לדעתי.

FrecCo

Active member
אני גם שם סייד בט על סונן

לא יודע איך אפשר בכלל להשוות לוחם בינוני כמו מוניוז (ממש כמו אוקאמי הפיליפיני) להצלחות האחרונות של סונן. סונן התעלל במרקוורדת', סטאן, ובאלוף עצמו במשך 4 וחצי סיבובים ועשה כל מה שהוא רוצה בקרבות האלה. מוניוז עבר בקושי את ליבן ומאיה. ועזבו רגע תוצאות, סונן נראה כ"כ הרבה יותר דומיננטי בקרבות שלו שזה באמת לא כוחות לדעתי. סונן ינגב את הרצפה עם מוניוז בדרכו אל סילבה. לא חושב שיש בכלל מישהו שלא בHW שיכול למנוע את ההטלות של סונן, נראה לי שהוא וGSP היחידים בUFC שיש להם רצף כ"כ ארוך של מאה אחוז (או קרוב לזה) הצלחה בהטלות.

no gi

New member
למה שזה לא יתאים לו?

מה אכפת לו שמישהו ישבור לסילבה הזה את הצורה?

ואת זה אתה יודע כי...

לומבארט אף פעם לא נלחם ב UFC? או שהוא אף פעם לא נלחם בלוחם שאני מכיר? כל הניצחונות האחרונים הם בארגון שאני לא מכיר נגד לוחמים שמעולם לא שמעתי עליהם,משמע, לא היו אף פעם טופ 10. לא שזה אומר משהו אבל אני שמעתי את השם לומבארט רק עכשיו בפוסט הנוכחי. היחיד שמאיים והוכיח סכנה ממשית על סילבה זה סונן, ונעזוב כרגע את התנאים שבהם הוא עשה זאת. גם הוריד אותו למזרן מתי שרצה וגם נתן לו נוק דאון. מוניוז נתן קרב בינוני נגד ליבן והצליח להוריד את ליבן רק בגלל שליבן התעייף. לא מבין מה ההייפ סביבו...

שכנע אותי צחי

אמנם המידלוויט בינונית מאוד ולומבארד מרשים וחזק אימים אבל מול איזה טופ 20 הוא נלחם? אם לא טופ 30? כל הדומיננטיות הזו יכולה להעלם בקלות מול לוחמי הטופ של ה-UFC שלא תבין לא נכון יכול להיות שאתה צודק אבל השאלה למה אתה משוכנע כל כך שמה שאתה רואה מול לוחם עלום שם יצליח מול בלפורט סונן או סילבה? זו אמונה אישית או יש הסבר הגיוני?

danielmo1

New member
אני אישית לא חושב שיש לו סיכוי מול אנדרסון

אבל הוא בהחלט יכול להתברג בטופ 5 והוא לוחם של שואו ומאוד מעניין לראות אותו. אנחנו כבר מדברים עליו קרוב לשנה ועדיין היואפסי לא עשו את הצעד שלהם, למרות שהוא חתם פעם וזה לא יצא לפועל היום זה כבר משהו אחר והוא נראה ממש טוב ומצליח להרשים הרבה אנשים

BeniTaz

New member
שמעו.. זה ההימור שלי כבר כמה שנים

אולי כן ואולי לא.. מי שמכיר את לומבארד ההימור הזה לא יישמע לו כ"כ הזוי. בכל מקרה לא נראה לי שיש מישהו שיכול על לומבארד נכון להיום עם הארסנל שלו. מי שלא מכיר אותו ואת הרקע שלו זה קצת פדיחה האמת.. אז מה אם לא נלחם ב-UFC? אנחנו לא חיים בשנות ה-70. יש אינטרנט ואפשר למצוא הכל. פאר, זה מזכיר לי שאמרת בדיוק אותו דבר על ג'ון ג'ונס לפני שראית אותו נלחם. לפעמים אתה מבין מה שווה לוחם שנלחם 2 קרבות (כמו ג'ון ג'ונס וכריס ווידמן) ולפעמים אתה מבין מה שווה לוחם שנלחם 35 קרבות MMA כמו הקטור לומבארד. לפעמים זה לא רק את מי הוא ניצח.. אלא איך הוא ניצח, מתי, כמה. אומנם הוא לא ניצח אריות.. תסלחו לי שוב, אבל סונן עד הקרב נגד אוקאמי היה לוחם בינוני שבקושי מגרד את הטופ 20 בעולם שכל אחד נותן לו טריאנגל ותראו לאן הגיע. ה-MW מחלקה חלשה מאוד ולא קשה להתברג בה גבוה מאוד. במיוחד אחד כמו לומבארד.. יחלק שם כאפות לכולם. ואומנם הוא לא נלחם נגד אריות אבל הוא גם לא נלחם נגד פראיירים.. ועדיין הוא מנצח אותם כאילו היו חובבנים. הוא כבר בן 33.. נראה לי של-UFC לא יגיע וזה אחד הפיספוסים הגדולים בתולדות ה-MMA. מי שרוצה יש מידע בגוגל או ביוטיוב, שיכתוב Hector Lombard. או שיהיה לי יותר זמן אני אפרט יותר.

אני אתקן אותך לגבי ג'ונס...

הפעם הראשונה שראיתי את ג'ונס נלחם ואמרתי "מה לעזעזל זה היה !!??" היה בקרב שלו נגד סטפאן בונר וזה היה בקרבות המקדימים ב UFC נגד מישהו שאני מכיר את הרמה שלו. אם הוא כזה טוב, למה אף אחד לא מביא אותו ל UFC? ואל תגיד לי שפוחדים שסילבה יפסיד...30 קרבות זה המון ניסיון.

ודאי שהוא אריה

אבל סילבה זה 10 ליגות מעל כולם ואני לא סובל את הכלב אז אמנם אין לו אגרוף של טון כמו לומברד אבל החצי טון שיש לו מספיקים להרדים עם דיוק ותזמון כמו שלו הוא לא צריך יותר מזה סילבה סטרייקר עילית.. גם לבלפורט יש עוצמה מלחיצה בדומה ללומברד מה שלא מנע ממנו לאבד את ההכרה נגד סילבה אולי לומברד לוחם טוב יותר מסילבה אבל זה אמונה אישית אני לא רואה איזו הוכחה ממשית לכך סילבה התמודד מול לוחמים עם כח של טון בידיים מה שלא הפריע לכלב לנצח.. אני חושב סילבה ב-TKO כי אם סילבה היה נלחם נגד אותם לוחמים שלומברד ניצח אני חושב שהיינו רואים את אותם תוצאות אני חושב שבכל עולם ה-MMA היום אין שום סטרייקר ברמה של סילבה היחידים שיכולים לנצח אותו אלו מתאבקים שיש להם BJJ הגנתי טוב סטייל GSP

izr

New member
שלמנקו ב-TOP20. וחוץ מזה יש בכל זאת עניין של

הצטברות של מסה של קרבות ואיך הוא ניצח בהם. הוא לא הפסיד מ 2006 והניצחונות שלו מגיעים בד"כ ב-KO למרות שהוא גודוקא מעוטר. אני לא אומר שהוא ינגב את הרצפה עם סילבה, אבל במצב הנוכחי של המידלוויט ב-UFC הוא נכנס בהליכה קלילה ל-TOP5 ב-UFC.

BeniTaz

New member
בריאן אברסול הקשוח, שניצח את לייטל ואף פעם

לא חטף נוקאאוט ב-64 קרבות MMA. לפני 3 שנים הפסיד בכניעה לאחר GNP של לומבארד. חוץ מזה יש לו ניצחון בהכנעה על ג'יימס טה הונה (כיום LHW UFC), אלכסנדר שלמנקו כמו שהזכרת שהוא כוכב בפני עצמו, ג'יי סילבה (לפני שנה ב-UFC, ליבן לא הצליח לגמור אותו.. לובארד סיים אותו ב-6 שניות), דורקסן, ויטאלה, ג'סי טיילור, פרנגלי.. כולם לוחמים טובים שהיו ב-UFC ויכולים גם היום להיות שם והוא חיסל אותם בקלות.

moich

New member
וואי הקטור היה נראה משועמם בקרב שלו בשבת

תכלס לוחם פצצה שנלחם בעגבניות חוץ משלמנקו שהיה קרב מצוין, אבל הוא טען בזמנו שאם הןא מגיע לufc הוא יחתוך לוולטרוויט (כיום הוא בקושי חותך לקרבות) אז הנידון פה הוא עלgsp ולא על סילבה.

BeniTaz

New member
כבר לא בטוח

אולי כן.. אבל בחיים הוא לא נלחם ב-WW ומאז שחתם ב-UFC כבר עבר התפתחות פיזית.. קשה לי להאמין אבל אולי. הוא סוס רציני. למי שלא זוכר ב-2007 חתם ב-UFC ונקבע לו קרב נגד קארו פאריז'יאן ב-WW.. הוא עשה פדיחה ולא הצליח לארגן ויזה לארה"ב וה-UFC בעטו אותו. זה לא שה-UFC מענישים אותו.. אני חושב שזה עניין של טימטום. חוץ מזה שאני לא מבין למה הוא לא מתאמץ יותר כדי להיות ב-UFC.

למעלה