הקטע התשיעי יצא לדרך והעולם שותק

הקטע התשיעי יצא לדרך והעולם שותק

אני עוקב אחרי התיאורים באינטרנט ועושה רושם שרוכבים איכותיים מנסים כל הזמן לברוח ו-USPS ואולי עוד קבוצות מתעקשים לא לתת להם. מעניין מה עומד מאחרי ההתעקשות של USPS.

yossi113

New member
160.5 ק"מ, שתי עליות מקטגוריה 4

ויראנק לקח את הראשונה

160 ק"מ של מסלול גבעי

נרגעו הרוחות. 2 רוכבים חלשים יחסית ברחו והדבוקה החליטה שהם לא מאיימים ונותנת להם לפתוח פער.

זה יהיה מפתיע אם לא יהיו עוד התקפות

בעיקר אם כמה מהמועמדים לניצחון לא יתקפו. יו.אס.פוסטל יצטרכו לרדוף אחרי כל חצי מועמד שיתקיף. מי שיעזור להם היום הם רוכבי בריוש לה בולנג'ר כי הם רוצים את הצהובה לפחות עד מחר (בסטיליה). ייתכן שגם בימים הבאים בריוש יסייעו ליו.אס.פוסטל ואולי אפילו פרנסס דה ז'ו כדי שקאסר יוכל לרקחת את הצהובה מווקלר בהרים. אולי קבוצה בעלת אינטרנס בדירוג הקבוצתי תאלץ לסייע לדואר ברדיפות אם הפ יהיהו בסכנה. אבל רוב הדרך, מכאן ועד ההכרעה, הדואר יעבוד קשה ולבד מול שאר העולם.

יאיר, בניגוד לשנים קודמות, עושה

רושם שלוטו יעזרו יותר למקיואן לשמור על הירוקה, ולכן נראה אותם בבריחה. חוץ מזה ככל שהטור מתקדם מתחילים לחשוב על דירוג, כניסה לעשירייה ועוד איסטרטגיות אחרות, כך שאני מאוד אתפלא אם יו אס פוסטל יהיו לבד ברדיפות ואני צופה שהרבה קבוצות יששתתפו וגם יתפסו את הבורחים.

ציקי, שים ללב לעובדה מעניינת

לאחר החלק הראשון של הטור, בו שלח ריס את רוכביו (בעיקר את יעקב הפיל) לבריחות מדי יום. היום היו המוווןןןן התקפות של הרבה רוכבים ממגוון קבוצות. חפש היטב בדבוקה, במעמקי הדבוקה ואולי תמצא את רוכבי CSC. פשוט נעלמו. למה? מה אני נראה לך מומחה לנחשים? כולה עבודת גמר בכיתה ח' ומאז אני עושה להם שלום מרחוק. מה שנעשה על המסלול אפשר לנתח. אי אפשר לנתח מה שלא נעשה. וריס לא עושה עכשיו כלום. ושוב, הוא האייטם שישפיעה על הדירוג הסופי בצורה זו או אחרת ויותר מכל דבר הקשור בטקטיקה קבוצתית.

Mont Ventoux

New member
CSC לא בדיוק ישבו בשקט

כבר מיד אחרי הדגל פויגט יצא להתקפה. מאוחר יותר ניסה שוב. גם פרון ניסה כוחו, אפילו ברטולי (אולי אחרי שיחת מוטיבציה אתמול) ונדמה לי שגם פיל. בכל מקרה זה לא בדיוק לשבת בשקט. אחרי יום המנוחה רבים רצו לנצל את הקטע הקצר יחסית להשגים. הרבה התקפות. מהירות גבוהה. אפילו לה בולנז'ר לא ממש רצו לעבוד היום בחזית וניסו כוחם בבריחה, רבאק שלחו אפילו את ווקלר (חחח), שבאנל גם ניסה. אבל כל ההתקפות כוסו, כל פעם ע"י בעלי האינטרס הרלוונטים. בסוף נמאס להם והשניים האלה יצאו.

csc ישבו בשקט כל היום

אתה מבולבל כמו במקרים קודמים
מי שיצא להתקפה מיד ביציאה משער הסיום של הרכיבה הנטרלית היה רוכב של ראבובאנק. אף רוכב של CSC לא הצטרף לאף ניסיון תקיפה היום. מחר יותר מאתים להם וכנראה שבגלל זה הם נחים היום. בערב אני אגלגל את הקלטת לאחור ואגלה לך מי היה הרוכב שתקף בזינוק.

הר וונטו - הבנתי מה בילבל אותך

לאחר ההתקפה הראשונה של אותו רוכב מראבובנק הייתה בריחה של כמה רוכבים אליהם נדבק וויוט (תקרא לו איך שאתה רוצה) הוא לא עבד,לא עבר לפנים אלא רק ישב על דניאל באק מליברטי שניסה לגשר אל יונאי אצ'ברייה ומרקוס סראנו . סראנו מהקובוצה של באק. לכן וויוט נדבק אליו. שני רוכבים מאותה קבוצה בבריחה זו סיבה ליחס.

Mont Ventoux

New member
../images/Emo4.gif

אין לי עניין להתווכח וגם אין לי בעיה שתחשוב שהתבלבלתי או שטעיתי. אם תרצה, תבדוק שוב (אולי אפילו תקרא כמה רשימות של דיווחים חיים בנט אשר ניזונים גם מרדיו הטור?). אבל כל זה לא משנה את הרושם שבנתיים לא ממש הולך ל-CSC כמתוכנן, או יותר מדויק, הרבה אנרגיה, מעט תוצאות ולא מעט ביש מזל. נקווה שבהמשך זה לא ירפה את ידם כי פשוט תענוג לראות אותם בפעולה.

??????????????../images/Emo12.gif

כתבת כך - "אבל כל זה לא משנה את הרושם שבנתיים לא ממש הולך ל-CSC כמתוכנן...." מה המתוכנן שלהם לדעתך? מוכן לגלות לי את המקורות שגילו לך? אני לא הבנתי את הראש של ריס בדיוק כמו שאר הפרשנים שאני קורא. לא הרבה 15 -20 פרשנויות שונות ב....יווווווםםם (טוב זו העבודה שלי) לא מצאתי ולו אחת שהצליח הלרדת לסוף דעתו של ריס. אני בטוח שיהיו כאן רבים שישמחו לדעת מה שאתה יודע. או שזה סוד מקצועי ? אגב, לא מצאתי איזכור ליוזמת פריצה של רוכבי CSC היום להוציא השמירה האישית של וויוט על באק. הדבר היחיד שאני יכול להסכים עימך זה הכייף שבלראות את הקבוצה היחידה עם מועמדים לניצחון (לא רק באסו כפי שקבעת) שאינה משתרכת אחרי ארמסטרונג כאילו היה החלילן מהמלין.

arielven

New member
השנה קוקה קולה לא ספונסרים?

שנה שעברה מנצח הקטע קיבל גביע בצורה של בקבוק עם חישוק כזה מסביבו (השנה מנצח הקטע מקבל גביע של AQUREL והרוכבים היו מצויי

נדמה. זה היה שידור מהאולפן בשל

בעיות בשידור הישיר. זה היה הבחור שעושה את הסטטיסטיקות.

מראיינים אות בדיוק עכשיו

הוא כנראה יהיה איש שטח כזה השנה. האמת? זה קידום. פחות עבודה יותר מעניין.

למעלה