הקידומים בעמוד הבלוגיה ובעמוד הראשי של תפוז

נוריתהה

New member
יש לי הצעה שתעבוד

תכתבי פוסט "התאהבתי בבת של הבן זוג שלי" הילדה של בן זוגי מגיעה אלי לשיעורים פרטיים. היא בת 18 ונראת בדיוק כמו אביה, רק דגם צעיר ומשופר יותר - ממש אלה יווניה, חטובה עם חימוקים, שער שופע, חזה זקוף.. פתאום התאהבתי בה, בבת! מה עושים? הצלחה מובטחת.

suki da yo

New member
חכי חכי

את צריכה להוסיף לזה שאמא שלך בוגדת באבא שלך עם גרושתו של בן זוגך, ושהאחים שלך סובלים חרפת רעב, וגם מכים אותם בבית הספר. אוי, אפשר להעתיק את התסריט של צעירים חסרי מנוח.. יעבוד יופי

נוריתהה

New member
קדימה, את ואני נכתוב רב מכר

חניטה אטון עם ספרה "בת זונה אמיתית" כלום לידינו.

suki da yo

New member
תקשיבי..

אני יודעת שאין לי מצפון וכל זה, אבל אני לא בטוחה שאני אוכל לחיות עם עצמי אם אני אעשה דבר כל כך נוראי לאנושות. הצרצר שלי ירגיש יותר טוב אם אני אלך לספר בדיחות שואה ביד ושם. או משהו. לשים רגל לעיוור. לגנוב סוכריות מתינוקות. לבעוט בכלבים. להפיץ רפרנסים שגויים בכוונה בקורס שיש בו חובת הגשה.

suki da yo

New member
אני עובדת על זה

אני צריכה לאגור מספיק משפטים שונים שאומרים "איכס"..

suki da yo

New member
הקידומים בעמוד הבלוגיה ובעמוד הראשי של תפוז

ממשיכים את הדיון. מה עוד יש לכם להגיד בנושא? מי יבוא ביום שישי לפגוש את דבורית?

נוריתהה

New member
היי דבורית המנהלת

זרובבלה פרסמה עוד פוסט. איך זה שהיא לא קודמה עוד? ממשל פישול מהצד שלך. האמת זה נחמד להיות "חתולה שמשתינה לכל מקום". תגידי לה שיש לי אלרגיה לחתולים. אכפת לה לקרוא לי "כלבה"? נורית.

דנטל

New member
היא כתבה עלייך? ../images/Emo12.gif

לא שזה מה שיגרום לי להתחיל לקרוא אותה, כמובן, למרות שלקרוא עלייך זה דווקא מסקרן לי.

נוריתהה

New member
היא כתבה גם עליך. ציטוט

ויושבי תפוז הותיקים מה עושים? מתנהגים כמו חתולים שפולשים להם לטריטוריה: משתינים בכל מקום. הנה תרמתי לה עוד כניסה

נוריתהה

New member
את גם בכיינית

הבלוגרים המובילים של ישראבלוג עוברים לתפוז! זהו הישג די משמעותי עבור האתר הזה. אבל רבים מכם במקום לפרגן בוכים שלא נותנים להם תשומת לב

דנטל

New member
אהההה, משהו כללי כזה

טוב, אני חולה על חתולים ואין לי בעיה שיגידו עלי שאני משתינה. זה יכול להיות בשביל טריטוריה וזו יכולה להיות סתם השתנה בקשת... בכל מקרה, אני לא חושבת שהיא כתבה גם עלי, כי לא זכור לי שממש התלוננתי על הישרא-ים.

Purple Mushroom

New member
אני מתכונן לבוא...../images/Emo43.gif.

אם אצליח לקום בזמן ביום שישי (ללכת לישון בשעה כזאת מחר)... מקווה שחוץ מדבורית,2 העורכים, וסוקי,וריינג'ר, אני אראה עוד אנשים שאכפת להם מתפוז. סליחה לכל הבלוגרים שכתבו מגילות,ולא הצלחתי , \הספקתי לקרוא את מה שהם כתבו. כנראה שאם אגיע, מקווה לשמוע את כולם, את כל הטענות פייס טו פייס ובווייס. פנים מול פנים ובקול..

Purple Mushroom

New member
זאת היתה דעתי. אני בעד תפוז.

זה מה שאני זוכר שדבורית אמרה. באתי למפגש מהסיבות שלי.ובעיקר כתבתי,כדי לראות את השינויים של 2008. כי אני בעד אתר תפוז. אני מקווה שהשינויים יהיו לטובת כולם. אי אפשר שיהיה שיווין בין כל הבלוגרים , זה גם מה שנאמר שם. אני לא התייחסתי לנושא. אבל יחסית לבלוגר שפתח את הבלוג שלו ב2003. אני הבלוגר הכי פחות פופולרי. מה שגבר נרדף כתב שהבלוג שלו קיים 10 חודשים ולא קודם אף פעם. אז התוית הראשונה (וכנראה האחרונה, כי לא הולכים להיות תגיות מומלצים יותר ,לפי מה שהבנתי), של מומלצים בשמינייה מתחת, היתה אחרי כמעט 4 שנים של בלוג(לפי מה שאני זוכר). כמו שאמרתי (תיכננתי להיות מנומס, אולי קצת הרמתי את קולי): אולי (אולי את זה לא אמרתי), לא כתבתי מספיק. אולי אני לא כותב איכותי מספיק (בשביל להיות "מקודם").

למעלה