הקידומים בעמוד הבלוגיה ובעמוד הראשי של תפוז

נוריתהה

New member
הכי אהובים - צחוק מהעבודה.

הסתכלתי על "הכי אהובים" רוב הפוסטים שם של אותם האנשים, פוסטים לא מקוריים, לא מה שהם כתבו לבד אלא מועתקים ממיילים המשוטטים ברחבי האינטרנט והבלוגרים לוחצים אחד לשני "אהבתי". למות מצחוק.

נוריתהה

New member
ברוך הבא והמצטרף.

לעונג לנו לארח אותך כאן. ראיתי שפתחת את התעודה ב 2004. אז האזרח הישראלי הראשון היה קצב. אתה באמת חושב שזה כבוד גדול?

כי אולי היא מעלה הודעה מרירה כל 3 דקות?

כשההודעה היא עם אותו סגנון? מה תהיה ההודעה הבאה? פורום בלוגים - שעשוע לחמורים הסתכלתי על "מה כדאי לקרוא" רוב התכנים הם מהמנהלת, לא מקוריים, לא מה שהיא כתבה לבד אלא מועתקים מויקיפדיה ואתרים אחרים והגולשים מסמנים לה
כמו עדר. עצוב.

תראה,

עדרים, אני מסכימה, יש בבלוגיה הזאת, חופשי. מודה שאין לי מושג על מה אתה מדבר, אבל יש קליקת לקקנים בבלוגיה הזו ואת נורית לא ראיתי שם. ואני לא סובלת אותם!!!!!! דבר שני, היא כותבת מה שאני חושבת. וזה דורש אומץ. כי אני בדרך כלל, חושבת שונה ובביקורתיות. ומה שהיא אומרת זה נכון, כי אני גם בדרך כלל צודקת (פשוט כי אני שמה לב לדברים שאחרים לא שמים לב אליו). נראה לי שאתה "נכנס" בבן אדם הלא נכון עכשיו. אם אתה רוצה, אני יכולה לתת לך שמות אחרים...

חחח

סתם המצאתי הודעה וכתבתי אותה לפי הנוסח שלה פשוט שיניתי את המילים ונתתי דוגמה לאיך שההודעות שלה נראות. אני לא "נכנס" בה. זה פשוט נראה לי מיותר לכתוב כל 3 דקות הודעה על פיצ'ר אחר ולכתוב כמה הוא דפוק. את זה אפשר לעשות בהודעה אחת...

אשכרה, לא הבנתי

ואני קולטת מהר.... היא צודקת. נקודה. אם אתה מחפש סתם לריב, אז חפש מקום אחר, אלא אם כן, יש לך משהו לתרום לדיון. פשוט חבל סתם לצאת נגד בן אדם, כשלא יודעים מה ומו. כנס לסנוז, שם אפשר להשתולל כמעט חופשי...

תודה על העצות

בפעם הבאה שאתהה אם לפתוח הודעות אפנה קודם אלייך. ואז תוכלי לומר לי אם הן תורמות לדיון או לא. בעיניי הן כן.

suki da yo

New member
ככה או ככה

זה יפסק עכשיו. יש דרכים מכובדות לא להסכים עם נוריתהה.

נוריתהה

New member
אני הפעם אענה ברצינות.

בכוונה פתחתי כמה הודעות. לפי דעתי יש מספר בעיות ואני למדתי שכדאי בכל בעיה לטפל בנפרד. (כמו להרוג טורקים) לא לכתוב הודעה אחת, ושם לערבב הכל ואז יתקיים הפתגם הידוע "מרוב עצים לא רואים את היער". כך אני נוהגת תמיד. לפרק הכל לגורמים. באמת מצטערת שזה הקפיץ לך את הפיוז ורקד לך על הרשתית. יש לי הרושם שגם בהודעות הבאות אני אתלונן אז כדי לחסוך לך מפח נפש ועצבים עדיף שאפילו לא תפתח את ההודעות שלי. אם פתחת וקראת, תדע שקוראים לזה בעולם המשפטים "הסתכנות מרצון" ואז אל נא תלין. וסוקי בזאת אני מודיעה לך שהפסקתי להתחנף אליך. ואז עם הדיפרנציאליות שלך תצטרכי להתמודד לבד.

suki da yo

New member
לרגע לא העמדתי פנים שהתכנים מקוריים

כמובן שהם מויקיפדיה ושאר אתרים. מה, אני המוזה הסודית של מישהו ולא סיפרו לי? לא כל כך הבנתי מה אתה מצפה ממני לעשות בדיוק.

אויש נו

רק נתתי דוגמה להודעות שמעליי. שכל 3 דקות נפתחת הודעה עם תלונה על הבלוגיה. זה הכל. אין לי שום דבר נגד מה כדאי לקרוא. בסה"כ אמרתי שאת כל הטענות אפשר לרכז בהודעה אחת ולא כל 3 דקות לפתוח הודעה מרירה. ג'יזס.

suki da yo

New member
יש הבדל

בין להעביר ביקורת בין להיות מריר. אם לא שמת לב- יש פה שרשור דיי גדול שרובו ביקורת. למה דוקא נורית מרירה וכל השאר לגיטימיים (כולל הביקורת שלך.)?

כי יש הבדל

בין הודעת ביקורת לבין העלאת הודעת ביקורת כל 3 דקות באותו הטמפלט (תבנית) עם שינוי שם הפיצ'ר עליו היא מתלוננת. אני בטוח שנורית היא אדם טוב לב. אין לי שמץ של מושג מי היא. אני מכיר רק את הבלוג שלה. אבל ההודעות שלה בשרשור הזה צרמו לי. כל אדם ומה שצורם לו. זה לא אומר שהביקורת שלה לא לגיטימית. הכל תלוי באיך מגישים את הביקורת. התגובות בבלוג של דבורית מחרידות. לא פחות מחוצפה של אנשים. בכל אופן זה באמת לא משנה.

למעלה