הקליפ החדש
אהעהעהע

animfanatic

New member
כשאת רואה את הסירטון ושמה עליו את העכבר

מופיעה לך אפשרות הורדה...פשוט תורידי את הקליפ ותוכלי לראות אותו טוב... לי הוא לא נתקע כשראיתי אבל בכל זאת הורדתי אותו...

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifהקליפ ממש יפה לדעתי

סוג של שילוב בין הקליפ של מונסון ואוברס. אבל האווירה ככ מתאימה למנגינה שזה פשוט יפיפה. מרגש, מצמרר. ביל נראה שם ממש טוב. אני עדיין חושבת שזה היה יכול להיות הרבה יותר יפה אם הם היו מופיעים על ספינה טרופה (מפשרשים חתוכים, עובד בכל מקום) ושרים את זה שם.

LiHiLuSh

New member
אע הקליף 100 ימים יצא לאור!!

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=462770 סליחה על ההודע החדשה!

SpongBobit

New member
לא הבנתי אותו כ"כ ../images/Emo122.gif

הקליפ דיי מוזר, אבל מהמם וממש מתאים לשיר

N i t z a n 42

New member
איזה יפפהה!!!!!../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ממש יאפה! יו זה שיר כזה מדהים!!!! והקליפ גם :] ולא מזמן גם ראיתי תטקס (שלא יכלתי לראות אתמול) ואין לי מילים! זה היה פשוט מושלםם!!!!!!!!! איך התרגשתי חיח

Rukia nik

New member
קישור לקליפ מיוטוב! ../images/Emo9.gif

הקליפ הכי יפה ומושקע שהם עשו עד עכשיו אין מה להגיד!
ואת הקליפ תוכלו לראות מיוטוב פה!

Leb Die Sekunde

New member
tbh cthasאני באיחור הכי מטורף שיששש

אבל מה לעשות שרק עכשיו ראיתי את הקליפ פעם ראשונה
המחשב האדיוט לא הראה לי ואמיגאד הוא כל כך יפההההההה אררג ביל~ 10000000 ימים אעבור בשבילךX_X כן כן זה פאנגירליזם תתמודדו! איזה קליפ עם לא אחד הטובים אחרי שפרינג נישט שפרינג נישט תמיד ראשון בשבילי ,כי בשבילי זה הקליפ "שלי"

dorkiflitz

New member
ווואווווו... את האמת שלא הבנתי מה הולך שם

אבל הוא ממש מושקע וכולם שם נראים ממש טוב!!! כמה מראים את טום שם..
אחלה קליפ.. אחלה שיר.. אני אהבתי. יאללה- לחרוש באמטיוי!!!

דעתי

שזה מושלם |: זה קליפ ממש מדהים, אחד ואחד שם אני לא יודעת להסביר בצורה אנושית, זה פשוט יפה, מושקע, וממש כל הכבוד על הזמן הקצר בהם הם הצליחו להגיע לכזו רמה של השקעה בזמן כל כך קצר! הם מדהימים!

אגנסקעXD

New member
../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif../images/Emo194.gif

למי יש קישור לאתר להורדה של השיר..? אני לא מוצאת..!

0oSharoNo0

New member
לי יש :]

http://www.israfiles.com/show/58131/Tokio_Hotel_-_1000_Meere.mp3 תלחצי על- "אני מסכים לתקנון..." וזה יוריד לך....

למעלה