הקליפ החדש
אהעהעהע

Rukia nik

New member
מאחורי הקלעים של הקליפ!../images/Emo202.gif

לצפייה לחצו פה! התרגום [אני תרגמתי
] גוסטב: בכנות, אין לי מושג איפה אנחנו. [הסצנה התחלפה לסצנה שבתוך הרכבת.] מספר: ואנחנו כאן, למרות שכל מה שקורה כאן הוא סוד כמוס. במקום מבודד בצרפת טוקיו הוטל עסוקים בלצלם את הקליפ החדש לסינגל 1000 Meere, ואנחנו פה. מספר: אף על פי שהכותרת של השיר מבטיחה הרבה קרבה לים הקריר. ארבעת הבנים ממגדבורג בעצם רחוקים מים או גלים. הבנים עומדים במוזיאון לרכבות מול מצלמה. ביל: הרעיון העיקרי היה לטייל מעבר ל-1000 ימים ב-24 שעות. וחשבנו שאנחנו לא רוצים לעשות את זה בדרך הרגילה. אז הגענו לרעיון עם הרכבות. אבל לא רצינו לנהוג ברכבת אוטו או משהו, אז מישהו אמר שאנחנו צריכים להיות במין רכבת רוחות. מספר: אפילו אם הרעיון נשמע לכם עכשיו קצת מפחיד, השיר עצמו הוא די רומנטי. ביל: כן..השיר הוא למען האמת מספר על לשמור על תקווה וכוח ולהמשיך להאמין באהבה ובחברות. לא משנה מה עומד בדרך שלך במשך המסע לאורך 1000 ימים עם רכבת רוחות לעבר העולם המלא. מספר: ובוודאי שביל ולהקתו לקחו הרבה על עצמם במשך הצילומים. טום: אני כרגע לכלכתי את עצמי. מאחר והייתי צריך לקפוץ למטה כאילו שאני פעלולן היום. מספר: לא רק טום היום גיבור אקשיין. גוסטב: למרבה המזל הגעתי לבית הספר לפעלולים של טום. נראה נפלא, לא? נפלא. ככה אתה יכול לשבור לבבות של נשים. מספר: עבודה פיזית לא הייתה מספיקה לבנים כדי לבנות קליפ מושלם. ביל: הרבה מהוידיאו עושים בהפסקות. זאת אומרת שהרבה מהדברים הולכים להבנות עם המחשב, מאחר ואנחנו למרבה הצער לא יכולים לנהוג ברכבת דרך הים. רצינו, אבל החלטנו שלא כי זה היה לוקח חצי שעה יותר. אז בסופו של דבר החלטנו לעשות את זה עם המחשב. [מאוד משעשע ביל -.-"] מספר: בסוף היום הבנים נכנסו לרכבת והתחילו לעשות רוק! ביל: רק עכשיו סיימנו כמה סצנות בתוך הרכבת. ההופעה של הלהקה ואני יכול להגיד שזה היה מאוד מלוכלך ומאובק ובקושי יכולנו לנשום מאחר והכל היה מבולגן. ואנחנו עובדים עם הרבה אפקטים של אור שאח"כ הופכים להיות יפים יותר בעזרת המחשב. והכל משוחזר מחדש כדי שזה יראה ממש כמו רכבת רפאים. אז עכשיו זה נראה קצת אחרת על המסך. כ"כ ~עתיק~ להגיד. מספר: כמה שזה באמת נראה עתיק ואיך שאר הוידיאו נראה אתם יכולים לראות עכשיו כאן בויוה. וכדי להוריד את מאחורי הקלעים ולראות עוד תמונות - בבלוג שלי!

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo109.gif יאו רק עכשיו שמתי ../images/Emo23.gif שמה שטום לובש ש

ם זה מה שהוא לבש בטקס הema ..
ותודה לך על התרגום

MaaYanUshM1

New member
זה רק אני או ש...?

זה רק אני או שהקליפ הזה מזכיר קטעים מסרט שואתי..:| כאילו אני לא יודעת מי מפה היה בפולין כבר או ביד ושם אבל באמת שכל תחילת הקליפ..הקטע עם הרכבות והמזג אויר וכל האוירה הכללית...פשוט מזכיר לי את המסע לפולין וצילומים מתקופת השואה.. אבל אולי זה רק אני...

אגנסקעXD

New member
א..

מספר: אפילו אם הרעיון נשמע לכם עכשיו קצת מפחיד, השיר עצמו הוא די רומנטי. ביל: כן..השיר הוא למען האמת מספר על לשמור על תקווה וכוח ולהמשיך להאמין באהבה ובחברות. לא משנה מה עומד בדרך שלך במשך המסע לאורך 1000 ימים עם רכבת רוחות לעבר העולם המלא. ואם זה לא היה הנושא אז יכול להיות שמה שחשבת מתאים..

למעלה