הקליפ לצפייה במחשב

lir2004

New member
אני חייב לחלוק על דעתכם...

לדעתי, שלושת הדברים היחידים שטובים בקליפ, אלה השיר, יוסי ושלומי... זהו! הקליפ עצמו לא משקף את השיר בגרוש או אפילו בחצי גרוש... מה שרואים שם, זה רק את יוסי ואת שלומי "כאילו" מקליטים את השיר... מעבירים קטעים ביניהם... וזה בכלל לא קשור למה שהשיר מדבר עליו או אל האווירה של השיר... מצטער - כישלון של קליפ!

orianush

New member
רוב הקליפים היום לא משקפים את מה שהשיר מדבר ע

עליו עדיין אהבתי את הקליפ הוא קליל כזה ויפה ובוא לא ניסחף... אי אפשר להגיד שזה "כישלון של קליפ" זה ברור שאחד יאהב יותר, אחד פחות אבל זה לא "כישלון"!!

תגובה

לירן במידה מסויימת אתה צודק, אבל רצו לשים בקליפ דגש על השיר, נכון אם היו עושים שיר מרגע ורומנטי זה גם היה עושה את העבודה, אבל חשבו שככה זה יהיה יותר טוב-דעתם! וכמו שאוריאן אמרה-פשוט וקליל.

jazel

New member
אוקיי

אז תרשה לי גם לחלוק על דעתך. זו בורות טהורה לטעון שהקליפ אמור לשקף את הקונטקסט של השיר ולא חסר דוגמאות לכך, מספיק לפתוח ערוץ 24 או MTV ולראות. . זה מה שהאנשים רוצים לראות: יוסי קז'ואל, יוסי לא מגולח ובכל זאת נראה טוב, יוסי נטורל בלי פוזה עם שלומי שבת שהוא גם כן באותו מצב. הקליפ נעשה באופן מקצועי ביותר. לפי התגובה של ברור לי שאין לך שמץ של מושג כמה עבודה כרוכה ב4 דקות ומשהו האלה שאתה שם עליהן איקס. עבודות בימוי, צילום, עריכה והפקה וכולם נעשו ע"י אנשים מוכשרים ביותר שאותם אני במקרה מכירה באופן אישי . אז עצתי לך - כשתעשה משהו טוב יותר/גדול יותר/איכותי יותר, תוכל לחזור לפורום ולהעביר את הביקורת הכה חכמה שלך.

lir2004

New member
גזל... או איך שלא קוראים לך...

קודם כל - אני חלק בלתי נפרד מהפורום הזה... אז אל תתחילי ב"אחרי שתעשה משהו טוב יותר, תחזור לפה..."... דבר שני - אני אמרתי את דעתי בלבד! הקליפ נכשל, במחינתי, כי לא רק שהוא לא משקף את מה שהשיר אומר... אלא גם מצולם בצורה שמצד אחד נראית חובבנית... אולי יש צד שני, שאפשר לראות בו משהו יותר גדול, אני לא יודע... בכל מקרה, אל תתחילי אפילו לרדת עלי, כי את לא מכירה אותי בכלל... ואני לא טענתי שהקליפ אמור לשקף, אמרתי שהקליפ, לטעמי, הוא די סתמי כזה... קליפ שכל אחד יכול לצלם... אבל תראי את רוב הקליפים שמשודרים ב24 ובאמ.טי.וי! רובם, נותנים את האווירה של הקליפ... אם זה שיר מרגש כמו של מירי מסיקה ושל קרן פלס, אז האווירה היא כזאת נוגה (למרות שגם אני התחלתי לסלוד מהקטע הזה, אבל בכל זאת, זה משקף אווירה)... או אם השיר קצבי, כמו של שאקירה, אז יש ריקודים... אני מקווה מאוד שהבנת את מה שאני ניסיתי להגיד פה ותפסיקי עם הטון המתלהם שלך, כי אני לא אוהב שאומרים לי "אתה לא מבין מהחיים שלך"... תורידי את הטון המנשא הזה מיד!

jazel

New member
ואני לא אוהבת שאומרים לי "מיד"

חמוד, אם כל הכבוד, בהנחה שמגיע לך, אתה לא מדבר כאן עם פקאצה בת 12, אז כדאי מאוד שתפסיק להגיד לי מה לעשות ועוד לציין מתי. נקודת המבט שלך על הקליפ היא בלתי מקצועית וזה כל מה שניסיתי להבהיר, גם לך אבל גם לי מותר להחזיק בדיעה. אני שמחה שהעובדה שאתה "חלק בלתי ניפרד מהפורום הזה" גורמת לך נחת למרות שאני לא ראיתי כל פואנטה לאמירה הזאת. גם הצילום, גם הבימוי וגם העריכה נעשו באופן מקצועי ע"י אנשים מקצועיים, כשאמרתי לך "כשתעשה משהו טוב יותר" התכוונתי לומר.. טוב..בדיוק כמו שזה נכתב.. כשאתה תצטרך לביים/לצלם/לערוך קליפ תודיע לכולנו ואנחנו נשמח לערוך ביקורת על המלאכה, בנתיים אפילו את הדיעה שלך אפשר להבהיר בלי נוכחות המילה "כישלון" כי זו מילה שרק מישהו שבאמת מבין/מתעסק בתחום יכול לציין..עד אז.. לך מותר להשתמש ב"חביב/לא חביב/נחמד/נחמד מינוס.. סבבה? והטון "המתלהב" שלי התעורר לנוכח הטון המתלהב שלך, אז קצרת מה שזרעת, אין טעם להאשים אנשים תמימים ביחס שהם נותנים לך אחרי שננתה בדיוק אותו יחס למישהו אחר. אסטלוויסטה.

lir2004

New member
עם כל הכבוד

אני מעולם לא דיברתי בטון מתלהם... אני חוויתי את דעתי בלבד על הקליפ... אם צריך, אני אסביר עוד פעם - הקליפ לא נראה קשור בכלל לשיר עצמו... ואני לא מתכוון רק לזה שהוא לא מספר את השיר... אלא, הוא בכלל לא נותן האווירה... אני מבין דבר או שניים בקליפים... אני בטוח שאת יוצאת כנגדי, רק כי יש לך קשר כלשהו אל הקליפ... אל תזלזלי בי, כי את לא מכירה אותי... אולי אני בעצמי במגמת קולנוע והציון שקיבלתי במגן היה 98?!?!?! תחשבי טוב-טוב לפני שאת זורקת כל מיני השמצות ודיברי לעג וזילזול לאוויר... כי אני לא יוצא פה כנגד אף אחד - לא נגד הצלמים, לא נגד העורכים, לא נגד המפיקים או הבמאים... ובטח שבטח לא נגד יוסי ושלומי! אני יוצא כנגד התוצאה של הרעיון הכללי... ואני חושב, עם כל הכבוד, שהיה אפשר לעשות קליפ הרבה יותר טוב, גם אם הוא לא מספר את השיר... עכשיו, ברשותך - נסיים את הויכוח הקל שלנו, למה אין לי כוח יותר להמשיך בזה!

לירן הם הביאו הפעם סגנון שונה..

זכותך לחשוב ככה.. אבל זה לא סתם.. כי יש משו מאחורי הקליפ.. לא רואים שזה תהליך כזה?
רק אני שמתי לב..? וזה מה שאני חושבת על הקליפ
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1280&msgid=98141971

orianush

New member
ברור שיש משהו מאחורי הקליפ!!

והשקיעו בו המון זה שעות שלמות של עבודה, השקעה כספית גדולה ועוד הרבה דברים לירן בוא תגיד לי מה יש לדוגמה בקליפ החדש של נינט? זה מהופעה.. מה יש בזה?? שום מסר, שום כלום לפחות פה יש איזשהו קטע והם לא סתם עומדים ושרים הם יכלו לבקש שמה שצולם במנטה יהיה הקליפ אבל אין בזה שום דבר טוב כל אחד ודעתו אני אישית אהבתי מאוד! וכמו ששרית אמרה זה משהו שונה משאר הקליפים של יוסי וגם של שלומי אני חושבת שרית כנסי לאייסיקיו או מסנג'ר

lir2004

New member
הקליפ החדש של נינט?!?!

קליפ מעולה! קטע מתוך ההופעה שלה... והוא ממחיש מצוין את השיר ונותן את האווירה המדויקת!

למעלה