הקליפ לצפייה במחשב

orianush

New member
עוד מתלהב..

מה מעולה בקליפ שלה מה?!?!? גם "היא יודעת" קליפ מדהייים לא??? תעשה לי טובה

לא יודעת מה איתכם..

אני ממש אהבתי.. הקליפ לא חייב להיות בדיוק על מה שמסופר בשיר.. הוא עשה את זה כבר ב"פס יום אחד" וב "יום אחד איתך".. הפעם הוא שינה.. וטוב שככה.. :) יצא ממש יפה!! חבל על הזמן :

sarit lang

New member
כישלון ? ? ? עפת רחוק לירן...

זה קליפ מדהים! לא כל קליפ חייב לשקף את השיר שבו... ויוסי פה הבאי סגנון שונה ממה שהוא עשה עד עכשיו.... ואני גם לאושבת שהקליפ הזה הוא קליל ופשוט.. הוא מ ד ה י ם ! מ ו ש ל ם ! והכי מתחבר לשיר...! כישלון עלק....עוד אחד שמנסה להבין משהו שהוא לא יכול..!

שריתת.. חח מסכימה איתך.. חח את חושבת כמוני :)

הקליפ יצא יפה! וזהו.. אין מה להגיד.. אבל על טעם ועל ריח אין מה להתווכח.. חח כל אחד והטעם שלו.. לפי דעתי יצא מדהים :]]

חן 16H

New member
תודה לאוריין אביב ושרית על התמונות והקליפ =

הקליפ יצא יפה כל כך ומיוחד אהבתי אני חושבת כמו אוריין שהקליפ קליל הנאה לראות אותו אני מקווה לפגוש את הכלבה הכי מאמי שיש טאסי כמובן היא פשוט כלבה מדהימה כוכבת!!! הקליפ מראה כל כך יפה את החיבור החברי בין שלומי ויוסי אהבתי!!!

lir2004

New member
זאת עוד נקודה חשובה...

החיבור בין יוסי לבין שלומי הוא בהחלט נהדר, ואני מפרגן מכל עומק הלב לשני האומנים הגדולים האלה... אבל השיר לא מדבר על "חברים", אלא על בחור ששומר על קור רוח בפני האישה שלו, גם ברגעים הכי קשים, רק כדי שהיא לא תתעצב... (נאמר לא פעם על שיר "כל אחד יכול להבין שיר איך שהוא רוצה, במידה והפירוש הגיוני", וככה אני הבנתי את השיר...)... והאווירה היא בדיוק הבעיה בקליפ - האווירה קלילה מדי בשביל השיר הזה, שהוא לא קליל... אני אתן לכם דוגמא... "נאמר כבר הכל"... קשור כשיר סיום?! לא, נכון?!?! בבקשה! כי זה לא נותן את האווירה של "סוף יב'" וגם המילים לא ממש מתאימות... זאת בדיוק הדוגמא ל"לפחות קשר אחד"... אני לא יודע מה איתכם - אבל אני לא ראיתי כל קשר בין האווירה של המוזיקה עצמה (בלי קשר למילים) לבין מה שראו בקליפ... אוקיי, "נכשל" זאת הגדרה קיצונית מדי... (אני "נכשל"), אבל בכל זאת - זה לא קליפ מספיק טוב... אתם יכולים לקחת את הצלמים הכי טובים, את העורכים הכי מקצועיים בעולם ואפילו את הבמאים והתאורנים או לא יודע מה... את הצוות הכי מקצועי בארץ... כל עוד זה הרעיון - הוא לא טוב בתור קליפ, נקודה! שוב - זאת דעתי האישית והכמעט מקצועית בלבד! אני לא אומר לכם לשנוא או לא לראות את הקליפ... וגם אני בטוח שאראה את הקליפ כמה וכמה פעמים, הן בערוץ 24 והן במחשב... אני לא פוסל את הקליפ ולא אפסול גם אם יהיה לי הכוח לעשות זאת... ואין לי!!! אני רק נתתי את חוות דעתי (הכמעט מקצועית)...

lir2004

New member
זה בדיוק כמו שאתם אומרים

שאני שר יפה... היחידי פה שמציאותי, זה אני!!! מצטער להגיד... אולי מבחינתכם, זה לא כישלון... אבל הקליפ לא משקף בשיט את הרעיון... ועזבו את זה, אוקיי?! עזבו את העניין של "קליפ צריך לספר את השיר"... לפחות שייתן את האווירה... השיר הוא עצוב, המילים נוגות והאווירה מרגשת... אני לא חושב שקליפ שבו רואים את הזמרים צוחקים ומתבדחים, הוא קליפ שקשור לשיר... אולי בתור "מאחורי הקלעים" זה יהיה טוב, אבל אם החלטתם ללכת על העניין של "לראות איך מקליטים" או משהו כזה... לפחות תנו אווירה של השיר... אני לא פוסל את השיר ומבחינתי שירוץ! מבחינתי שיגיע לראשי המצעדים... אני אמרתי את מה שיש לי להגיד - הקליפ לא עבר אצלי, מצטער... אותו הדבר אתם אומרים על שופטי "כוכב נולד", שבאים להגיד את דעתם האישית והמקצועית... אולי אני לא מקצועי בכל הקשור לקליפים... אבל מה שבטוח - אני מבין דבר או שניים בטקסטים וברגש! והקליפ או לא רק קליל מדי, אלא גם סתמי ביותר... וחבל, אני ציפיתי לקליפ הרבה יותר טוב! ודרך אגב, אם היו לוקחים את ההופעה מ"מנטה ב24", זה היה הרבה יותר טוב... כי: א. לא היו צריכים להשקיע בתקציב לקליפ. ב. הופעה חיה הוכיחה את עצמה כמה פעמים (ראו דוגמת עידן יניב). ולהגיד "מדהים" על זה... זאת הבורות האמיתית!!! אולי להגיד "נחמד" או "חביב" זה יותר הכיוון... מצטער - לא אהבתי בכלל! אתם יודעים כמה שאני אוהב את יוסי, וכמה שהשיר הזה הוא באמת להיט ענק ומרגש... ומהרגע שהוא יצא - אני שומע אותו כמעט בכל הזדמנות... אבל הקליפ לא משהו בכלל... אולי לא "כישלון", שזה באמת קצת הגדרה קיצונית... אבל אני לא אהבתי אותו... ונחזור לקטע של ההתחלה - אתם טוענים שאני לא אפס... ואני כבר הבנתי שאין על מה לדבר איתכם בנושא הזה... הוכחה שכשהעלתי לפה את הביצוע ל"חברים", אמרתם "מדהים"... והוכחה, שהביצוע היה די גרוע... אז אל תדברו איתי על "עוד אחד שמנסה להבין משהו שהוא לא יכול...".

sarit lang

New member
זהו שקט ! ! ! חפרת ! ! ! תשחרר ! ! !

וזה שאמרתי "עוד אחד שמנסה להבין משהו שהוא לא יכול" לדעתי אני צודקת ... כי זה שיש לךקול יפה זה לא נותן לך תעודה לבקר שירים או קליפים.. אז תסביר לי עוד פעם איך קישרת את זה ? ? ? או שאתה יודע מה ? ? ? . . . . על תסביר לי שחרר אותי מהחפירות ("הכמעט מקצועיות") ...!

כוכבה 27

New member
נכון יוסי קצת שינה מהקליפים הקודמים שלו

ואני מאוד אהבתי את הקליפ.

חחח איזה כובע חמוודי חעחע

חן.. אין על מה.. ולא נורא.. גם מי שאהב וגם מי שלא אהב.. להצביעעע :))

mori17

New member
פשוט מ-ה-מ-ם[למרות שאני לא סובלת את שלומי../images/Emo3.gif]

לגבי הקליפ..

אני חושבת שקליפ קליל כזה וממש יפה.. וכן שרית, גם לדעתי הוא מראה כזה את התהליך של ההקלטות וכל זה ולא כל קליפ חייב לשקף את השיר עצמו... הגיע הזמן למשהו שונה.. וזה יצא מדהים...

למעלה