זה בדיוק כמו שאתם אומרים
שאני שר יפה... היחידי פה שמציאותי, זה אני!!! מצטער להגיד... אולי מבחינתכם, זה לא כישלון... אבל הקליפ לא משקף בשיט את הרעיון... ועזבו את זה, אוקיי?! עזבו את העניין של "קליפ צריך לספר את השיר"... לפחות שייתן את האווירה... השיר הוא עצוב, המילים נוגות והאווירה מרגשת... אני לא חושב שקליפ שבו רואים את הזמרים צוחקים ומתבדחים, הוא קליפ שקשור לשיר... אולי בתור "מאחורי הקלעים" זה יהיה טוב, אבל אם החלטתם ללכת על העניין של "לראות איך מקליטים" או משהו כזה... לפחות תנו אווירה של השיר... אני לא פוסל את השיר ומבחינתי שירוץ! מבחינתי שיגיע לראשי המצעדים... אני אמרתי את מה שיש לי להגיד - הקליפ לא עבר אצלי, מצטער... אותו הדבר אתם אומרים על שופטי "כוכב נולד", שבאים להגיד את דעתם האישית והמקצועית... אולי אני לא מקצועי בכל הקשור לקליפים... אבל מה שבטוח - אני מבין דבר או שניים בטקסטים וברגש! והקליפ או לא רק קליל מדי, אלא גם סתמי ביותר... וחבל, אני ציפיתי לקליפ הרבה יותר טוב! ודרך אגב, אם היו לוקחים את ההופעה מ"מנטה ב24", זה היה הרבה יותר טוב... כי: א. לא היו צריכים להשקיע בתקציב לקליפ. ב. הופעה חיה הוכיחה את עצמה כמה פעמים (ראו דוגמת עידן יניב). ולהגיד "מדהים" על זה... זאת הבורות האמיתית!!! אולי להגיד "נחמד" או "חביב" זה יותר הכיוון... מצטער - לא אהבתי בכלל! אתם יודעים כמה שאני אוהב את יוסי, וכמה שהשיר הזה הוא באמת להיט ענק ומרגש... ומהרגע שהוא יצא - אני שומע אותו כמעט בכל הזדמנות... אבל הקליפ לא משהו בכלל... אולי לא "כישלון", שזה באמת קצת הגדרה קיצונית... אבל אני לא אהבתי אותו... ונחזור לקטע של ההתחלה - אתם טוענים שאני לא אפס... ואני כבר הבנתי שאין על מה לדבר איתכם בנושא הזה... הוכחה שכשהעלתי לפה את הביצוע ל"חברים", אמרתם "מדהים"... והוכחה, שהביצוע היה די גרוע... אז אל תדברו איתי על "עוד אחד שמנסה להבין משהו שהוא לא יכול...".