הקליפ של סינגגגגגגגגגגגגגג

NoAmItA ChAn

New member
כדי להציל אותם! הוא סימן להם לברוח

כפרעליו

ronali001

New member
כ'כ נכוןן!!

כל מה שתיארתם זה בדיוק הקטעים שכמעט בכיתיי!!! יואווו אבל כולםם שם יצאו מהממיםם!!:) עצוב כ'ככ :(
חח טוב שיש עם מי להזדהות

Ayush Cohen

New member
הקליפ מהמם

טוב זה יפה ממש אהבתי חוץ מזה שהם מתים אבל ניראלי שהם לא באמת מתים בקליפ זה נראה יותר כיאילו הם הזריקו להם חומר מרדים במיוחד עם ג'רארד אייזה כי לא היה שום דם והתפוצציות ומייקי תקף את הרשע הלבן כי הוא הרג את ג'רארד אייזה מתוקי :) הרשע באמת נראה רשע הורג אותי הבגד שלו עם המלמלה וכל הקישוים זה מצחיק D-: נכון במכונית שיש בסוף שהדוקטור לוקח את הילדההה אז הנהגת זאת לינדזי לא? השיר Save Yourself, I'll Hold Them Back יותר מתאים אבל זה גם יפה עם SING יאאא אני רוצה לראות כבר את הקליפ הבא זה יהיה Planetary (GO!) אמרו שהוא יצא לקראת החגים באיזה כתבה לא?

ronali001

New member
דווקא נראלי...

שהם כן מתו בסוף בגלל שרואים שהם מכסים אותם וזה.....
אממ לא חושבת שזאת לינדזי אבל יפה על החשיבה:) צודקת לגבי הקטע הזה שהשיר השני יותר מתאים אבל לאדעת למה אני פשווט מתה על SING!!
אהה ואם מישו רואה כתבה עליהם באיזשהו עיתון אז תגידו אני כבר מתה לראות את הפרצופים החמודים שלהם על איזה שער של עיתון ישראלי!!XD

Ayush Cohen

New member
לאא כתבות באניטרנט באנגלית

נראלך שיהיה על עיתונים ישראלים לא אוהבים אותם פה
כןן גמאני רוצהה שעריםם שלהם :( ו♫ SING♪ באמת מהמםם אוףף הם כל כך טוביים אני מתה עליהההםם ♥ ♥ ♥

Ayush Cohen

New member
אה וחשבתי שזאת היא בגלל שהי לה שיער בלונדיני

וגם אם הם כבר השתמשו בסולן של הלהקה שלה אז אותלי הם שיתפו כבר את כולם

Ayush Cohen

New member
ניראלי שזאת היא כי זה שיער כמו שלה

ובערך של סינג בויקי רשום Before the draculoids and BL/ind guards can get to Grace, she is rescued by pirate radio DJ Dr. Death Defying and his crew including Show Pony and DJ Hot Chimp. They all escape in Dr. Death Defying's van crew זה צוות, אנשי צוות וזהה אז כיאילוו מיי הם ?

Ayush Cohen

New member
כאילו והצוות אולי זה כל הלהקה שלהם כי הם רק 4

אזז כיאילו בטח מצאו לכוללללם תפקיידד :) אווףף מעניין אם זאת היאיאאיאייאיאאאאיאיאאאא אני כל כך רוצה לדעתתת

ronali001

New member
אומיייגאאאאאאאדדדדדד!!!!1

פאקק זה הדבר הכי יפה שיש אני מאוווהבתתת!!!!!@#$$)*&^
זה אחד הקליפים היפיםם שהם עשווו!!!! אבל הוא עצוווובייקק:( וואי מעניין מה יהיה בקליפ הבא!!(; לא יכולה לחכות עוד 3 ימיים!!!!!XD

NotPerfect4

New member
קליפ מדהיםם!!

הם כל כך מדהימיםםם!
איזה עצובב שהם מתו
הקטע בסוף שכיסו את ג'רארד כל כך עצובב! :( ופראנקק
אני כל כך רוצה להיות במקומם גרייס! חחחח
אין, אני פשוט מאוהבת בהם כל כך כיף שהם חזרו!!

Ayush Cohen

New member
יאא הקליפ במקום ראשון בקליפם הכי ניצפים בMTV!

http://www.mtv.com/ תרדו למטה עד שתראו HOT VDIOES ואיש MTV PICK וליד MOSTV VIEWED ותילחצו על זה ותיראו :) ווגם פה אפשר לראותת http://www.mtv.com/most-popular/music-videos/?metric=numberOfViews&range=today&order=desc יא אני גאה בהם שהם מצליחים ורואים שMTV מבינים במוזיקה לא כמו גלגלצ הדבוקים והדפיליבורד (ביליבורד+דבילי)

ronali001

New member
יאא!!!

ו NA NA NA הוא מקום שני בהכי נצפיםם!!!! ת'כלס לא מבינים במוזיקהה!!XD

לא התחברתי... :/ ../images/Emo223.gif

זה לא ממש עניין אותי, כמעט יצאתי באמצע >< לא התחברתי לא לשיר [בכלל לא] ולא לקליפ. חוץ מהעבודה שהם כאלה יפים [שזה כואב לי
] , לא עניין אותי כלום בקליפ הזה>> לא התחברתי לקונספט הזה, מצטערת.

למעלה