הקליפ של סינגגגגגגגגגגגגגג

../images/Emo216.gifעל מה את מצטערת בדיוק?../images/Emo3.gif

חוצמזה שאת הקליפ ביים ג'רארד בעצמו, וזה..בתכלס..קונספט שמייכאמ תמיד היו בו..עוד לפני שהיו להקה. אני בטוחה שאת יודעת את זה..:)

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif באמת על מה להצטער?

דעה שלך

אני מצטערת ../images/Emo223.gif

כי אני מרגישה רע שאני לא מתחברת למשהו שהם יצרו. לא מצטערת בשבילכן, אל תהיו מפגרותXD אבל זה מבאס אותי, אני מודה.... וכן, אני יודעת שזה היה הראש שלהם ושל ג'רארד מאז ומתמיד, פשוט לא ראיתי את זה מגיע.

אוקי, תנו לי רק להוסיף משהו ../images/Emo223.gif

אני עדיין לא שמעתי את כל האלבום (מיד אשמע!) , ועדיין לא הבנתי את כל הקונספט שהולך פה, ככה שאין לי דעה סגורה בנושא. את 'נה נה נה 'השיר מאוד אהבתי ואת הקליפ חיבבתי. מ-'סינג' פחות התלהבתי (גם מהשיר וגם מהקליפ). אולי בגלל שזה סגנון שונה ייקח לי זמן להבין ולהתחבר לקונספט החדש הזה שלהם. ואולי אני בכלל לא אתחבר לזה בסופו של דבר. תנו לי כמה נסיונות ואחזיר לכם תשובה סגורה.:) [ושוב, לא שאני חייבת לכם משהו, בשבילי
] ~הלכתי לשמוע~

PUMPKIN juice

New member
ממ, אני דיי מסכימה..

היו חלקים אחדים שאהבתי אבל בתכלס הקליפ דיי משעמם.. והשיר חמוד כזה, לא יותר :)

NotFamous

New member
מצטערת, השיר ממש משעמם אותי אישית.

הקליפ וכל הקונספט דווקא מגניב ממש!!! אבל משהו בשירים האלה משעמם אותי, הם לא מרגשים כמו שהם ריגשו אותי בעבר. אני מקווה ששאר האלבום יהיה יותר מעניין.

../images/Emo207.gif טוב, שמעתי את כל האלבום. ../images/Emo223.gif

קודם כל, זה ממש אחלה אלבום! לא התחברתי לליריקס אישית [
], אבל הוא עדיין נשמע ממש טוב.:) אהבתי מאוד את: Na na na Bulletproof heart Sing [חח כן אני חוזרת בי- זה שיר יפה:) אתמול בלילה הוא נדבק אליי ולא הפסקתי לשיר אותו, וגם קמתי איתו!, ואז שמעתי את האלבום וראיתי שוב את הקליפ והוא דווקא ממש יפה.. וזה באמת עצוב שהם מתו בסוף.. למרות שלדעתי הם יקומו לתחייה בהמשך:)] The only hope for me is you [שממש אבל ממש מרגש אותי
אם אני לא טועה, ליאור אמרה לי שזה נכתב על אסון התאומים... ולפי הליריקס זה די מתאים ונשמע ככה, והקול של ג'ר שובר אותי שם:/] Save yourself, I'll hold them back - זה שיר ממש טוב! אהבתי עוד משמיעה ראשונה (יענו, לפני כמה ימים)
DESTROYA - סגנון ממש ממש שונה של מכ''ר, ואהבתי. Vampire Money, שהוא גם ממש אחלה. נראה לי אני אתמכר לשני הנ''ל בקרוב. כל השירים שלא ציינתי- עדיין אין לי ממש דעה לגביהם.
ביי בינתיים.D:

Ayush Cohen

New member
כן הם בטוח יקומו לתחיה וניראלי ש..

שהרעים לא באמת הרגו אום והם ישתמשו בהם כדי לעשות מה ם נשמות אבודות (היצורים בלבן) ואאזז לא יודעת מה יקרה אבל בטוח הם לא נהרגו אני חושבת שהם רק הרדימו אותם כי גם בנה נה נה הם בסוף התעררו והרעים השתמשו באותם רובים אז אולי יש שם אותו חומר

וואו, אני זוכרת שתמיד חלמתי שהם יעשו קליפ כזה

כאילו, הקליפ מדהים ממש, יש אולי פה ושם דברים שהרגישו לי חסרים ואולי הם האריכו יותר מידי קטעים מסוימים שהיו מיותרים, אבל הקליפ ממש מרגש ותמיד חלמתי שהם יעשו כזה קליפ שהם משחקים תפקידים :) איזה מהמם ג'רארד בקטע שהוא יורה ואז הרשע תופס אותו
איזה סקסי זה כשהם יורים חחח P: לא הבנתי מה הקטע של היפנית, היא שלפה חרב ולא הראו מה היא עשתה איתה חחח... ומה היא? ו...וואו, ג'רארד ביים? גם את נה נה נה נה הוא ביים? חמודים, מאוהבת בהם, וכיף לראות אותם שוב בעניינים ! צריך להחזיר אותם להיות בעניינים גם בארץ P:

Ayush Cohen

New member
ניראלי היפנית זאת זאת מפארטי פויזן לא?

או שהיא סתם לא קשורה..

NoAmItA ChAn

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם הקטע שהם שקסים כשהם יורים ../images/Emo3.gif

ואין לי מושג מה הקטע עם היפנית XDDD

מאוד סקסיים../images/Emo99.gif../images/Emo119.gif

אחד אחד
(אבל אני לא אשקר שג'רארד ומייקי הכי עשו לי את זה חחחח)

LPMCR

New member
../images/Emo163.gif קליפ טוב!!!! עושה לי צמרמורת ../images/Emo9.gif

וגם העלה לי כמה שאלות- הקירח הוא רובוט של המלוכסנת? זה נראה באמצע הקליפ כאילו הוא רדום והיא מפעילה אותו בשלט.. והילדה הקטנה ממש דומה לריי

למעלה