הקנצלרית מרקל ב"יד ושם":

childling

New member
אתה נורא כועס. למה?

אתה גרמני, ערבי, פורטוגזי במקרה?
כי אם לא אז למה אתה כל כך פגוע?

childling

New member
אהה אתה מאלה... אז למה לא אמרת?

אין לי סיבה לבזבז מילים כתובות היטב על בבון.

העיקר לא לאבד פרופורציות.

מצדי, שמחר בבוקר אתעורר ואשמע שכל הגרמנים [הטובים והרעים] התעופפו לצד האפל של הירח ולקחו איתם את כל שונאי ישראל. עד אז הם כנראה ימשיכו לדבר... אין לנו אלא לקבל זאת, אך במלוא הצער.

צול1

New member
אדם הגון וישר דרך? איפה אתה חי?

הוא נמנע בין האנשים היותר גזענים שקיימים פה במדינה.

lightflake

New member
../images/Emo45.gif הוא משכיל כן אבל אדם קר לב ואכזר

גם כלפי הערבים וגם כלפי בעלי חיים.

shragas

New member
איזה עם צבוע אנחנו ?

כבן לניצול שואה , אני אומר דבר פשוט : אם כבר הזמנו את הנבחרת הפותחת של השלטון הגרמני , אני כבר הייתי מזדעזע בשלב הזה . אבל לא , הזמנים משתנים ואנחנו יוצרים קשרים דיפלומטים . אולי גם נלמד מהם משהו . עכשיו כשהם כבר " בידיים שלנו " ועל אדמת ארץ ישראל , נמנע מהם לדבר בשפתם ! נו באמת ... מר שמעון פרס האהוב שלי , איש נערץ ודגול , למה נראה היה לי שהוא מתקשה לברך בצרפתית ? המבורך בכלל סעד את ליבו ולא שת את ליבו להתפליותיו של פרס . בואו נהיה הגיוניים : הם גרמנים וזאת שפתם . אל נא תמצאו את הפרט הזה על מנת להתחמק בישיבת הכנסת . הדבר גם פוגי באורחים וגם צורם פה לאזרחים .

תותח9

New member
אני מבין אותם

אישית לא הייתי יוצא, ויש אף ח"כ ניצול שואה (שרוני) שאמר שישאר כל עוד הם מוחים בצורה שקטה - שיהיה להם לבריאות

גיל110

New member
ממש לא במקום!

לגנוב את כספים עם פיצויי השואה הם יודעים. לגנוב את הכספים שהגיעו בשביל לעזור למדינה (גם סוג של פיצויים) הם יודעים. לנסוע במכוניות גרמניות משוריינות, הם יודעים וכל אלו בסדר מבחינתם, אבל לשמוע גרמנית? הח"כים האלה פשוט צבועים ומגעילים! להעיף אותם מהכנסת.

גם העברית שמפיותיהם אינה לתפארת.חה חה מומחי

לשונות העולם ארבעה המחרימים העלובים.

drorshli

New member
צריך להחרים אותה בלי קשר לשפה.

כיוון שהיא תומכת בשאיפות הלאומיות של הערבים המכונים פלשתינים שמטרתם המוצהרת של רובם היא להשמידנו. השפה קצת צורמת אבל היא לא הבעיה. מה לי להלין עליה כשראש ממשלת ישראל גם תומך באותן שאיפות לאומיות? שאלה טובה . לדעתי גם לו אסור לנאום בכנסת, בשום שפה.....

מה חדש?

הח"כים שלנו מטמטמים. אין חדש תחת השמש. גרמנייה היא מדינה נפלאה, והשפה שלה לא כזאת גרועה כמו שמציגים אותה (לדעתי). אידיוטים.

stu from scream

New member
ממש צביעות

להשתמש במכוניות ומחקים תוצרת גרמניה זה בסדר,אבל לשמוע את השפה זה אסור. חוץ מזה- המדינה עושה מספיק עוול לניצולי שואה - סבא שלי,ז"ל,קיבל את הפיצויים מגרמניה ולא מישראל - רוב הסיכויים שגם הוריהם של החכי"ם כך. מדובר בסוג של צביעות. חוץ מזה - עד שמדינה אירופאית תומכת בנו - למה סתם?!

drorshli

New member
צריך להחרים אותה בלי קשר לשפה המשך

איזה ידידה זאת בדיוק שתומכת בעם הערבי שרוצה להקים את מדינתו במקום מדינת ישראל,רובו מעוניין להשמידנו , השיטות שבהן הוא משתמש גם כנגד בני עמו כדי להשיג את מטרותיון הן הרג ורצח (וראה מאורעות תרפ"ט,המרד הערבי 36-39,סברה ושתילה,ספטמבר השחור,אל חמה , חיסול הכורדים בצפון עירק ועוד ועוד,) והגבולות שעליהן הוא מדבר ידועים (כל מדינת ישראל ) מיקומם של היהודים לאחר הפיתרון ידוע (הים) מעניין אם מנהיג ישראלי שיתמוך במיעוט היושב על אדמת גרמניה ושמעונין להקים ישות מדינית אחרת בגרמניה שבירתה היא בון או ברלין ,היה מוזמן לנאום בבונדסטאג.... וכמו שכבר אמרתי איו לי מה להלין על מרקל כאשר אולמרט ולבני נפגשים עם מכחיש השואה אבו מאזן לדון בפיתרןן (שלא לומר הסופי...)של בעיית היהודים כמה בדיוק יהודים יגורשו מביתם 250,000 או רק 70,000 ואיך בדיוק יראו הגבולות שאבא אבן כינה גבולות אושביץ...

drorshli

New member
לא כל כך חשוב מה הן שאיפותיה הכמוסות

אלא לאן יובילו אותנו דעותיה רמז: כחול אין סופי ועם גלים

למעלה