אני אומר לך למה אני חושבת כך, ואיך
הגעתי למסקנה הזו: מיום א´ האחרון אני מנוזלת מאוד ומשתעלת. כשלא היה לי את שגיא, הנזלות לא הטרידו אותי, אבל לאור העובדה שהן מדבקות (כבר הספקתי להדביק אותו) וגורמות לי לתשישות - אני כבר לוקחת כדורים מיבשים למינהם (בעלי תופעות לוואי ארורות, כגון: עייפות מצד אחד ומרץ בלתי-נלאה מצד שני, עצירות ושאר מריעין-בישין). שלשום, לפני שיצאתי לקחת את שגיא מהגן, אמא שלי התקשרה ושאלה אם אוכל לבוא לקחתה מהעבודה, אחרי שאאסוף את שגיא. עניתי שכן, וכך עשיתי. בדרך, חשתי ששגיא חם+הנזלת הארורה+שיעול טורדני, החלטתי שנוסעים לרופא. לאחר הרופא, הלכנו הביתה, וזה היה בשעה 18:00. אני כבר הייתי גמורה, עם אף אדום-לוהט כשל ליצן, עיניים בוערות וכאבים בכל הגוף. בדרך מהרופא שאלתי את אמא שלי: "לקחת אותך הביתה או שאת באה אלינו?" זו היתה שאלת רמיזה עבה, יעני: "תביני שאני זקוקה לעזרתך...". כמובן שהיא העדיפה הביתה, כי היא: עייפה, רעבה, רוצה לנוח וכד´. היו לי דמעות בעיניים, כיבינימאט, חשבתי לעצמי, את לא רואה שאני צריכה אותך לשעה, אפילו. לעזרה במקלחת של שגיא. אבל החלטתי שאני לא אבקש, כי אקבל את אותה תגובה. אחרי שבכיתי כל הערב והלילה וגם אתמול, הגעתי למסקנה שהיא לא חייבת לי כלום כבר 14 שנה.