הקפצה

Limbonic Art

New member
שרשור נוכחות קיץ (חלקII)-יולי../images/Emo176.gif

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? 2. עצה להישרדות בקיץ? 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? 5. להקת השבוע: 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: 7. ל-מה מאזינים כעת? 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): 10. בילוי מועדף? 11. תחביבים ושות' 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: 13. ציון לפורום: 14. עצות לשיפור? מקווים לראות את כולכם/ן בריאים/ות ונפגש במפגש שלנו ב-20.7 (עוד כשלוש שבועות) 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה ... SUMMER DYING FASTTTTTTTTTTTTTTT (פתחתי את השרשור היום , כי מחר נראה לי אהיה עסוקה מידי בשביל מחשב
)

Tristitia

New member
../images/Emo178.gif***

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? לא. 2. עצה להישרדות בקיץ? אמבטיה מיליון פעם ביום (גם אם יש בעיות מים בארץ) 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? לא ממש היו 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? גם לא ממש היו 5. להקת השבוע: Therion (חשבתי לבוא להופעה באמת שכן , אבל את MAYHEM שיהיו איתם קצת מרתיעים אותי). 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: Paradise lost- Believe In Nothing Placebo- Without you I'm nothing Deus- The Ideal Crash Depeche mode- The Singles 86>95 Cult of luna-Salvation Therion- Vovin 7. ל-מה מאזינים כעת? Therion- Vanaheim 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): קשה לי להחליט
9. סרט אהוב (או יותר מ-1): לא בעיניני סרטים 10. בילוי מועדף? כל דבר שקט עם לא יותר מידי אנשים מסביב או עם אנשים שהוא הופעה של מישהו (להקה הכוונה) שווה. 11. תחביבים ושות': ציור, טיולים בעולם, בעלי חיים, מוזיקה. 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: חם לי!!! 13. ציון לפורום:8 14. עצות לשיפור? - מקווים לראות את כולכם/ן בריאים/ות ונפגש במפגש שלנו ב-20.7 (עוד כשלוש שבועות) 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה ... נראה לי זה רעיון טוב- אבל דברים קטנים מעט יבשים כאלה ( כמו נגיד עוגיות שלא יהיו מים בחום) וחובה שתייה!

korpiklaani

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo175.gif../images/Emo180.gif

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? נעלים וופי היי!!! 2. עצה להישרדות בקיץ? קרח על הראש
3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? אןי משהו יוצא דופן 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? הכל בסדר לאחרונה <חוץ מחם> 5. להקת השבוע: Mayhem
6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: Mayhem-Chimera Cradle of Filth- Vempire Corvus Corax- Venus Vina Musica Åsmegin- Hin Vordende Sod & Sø Korpiklaani-Voice of Wilderness Finntroll-Nattfödd Falkenbach- Magni Blandinn ok Megintiri 7. ל-מה מאזינים כעת? Mayhem- You Must Fall 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ):כל מיני רק שלא יוצא לקרוא
9. סרט אהוב (או יותר מ-1): למי יש זמן בכלל לצפות בסרטים? 10. בילוי מועדף? ללכת איתך לטייל, הופעות, חו"ל, כל דבר חוקי שמוציא משיגרה ולא הורס את הבריאות
11. תחביבים ושות':אוכל!, מוסיקה,לעצבן!, לישון וכרגע חם לי מידי מכדי להזכר
12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום:חםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ליייייייייייייייייי!!!!!!!!!! 13. ציון לפורום:7 14. עצות לשיפור? לדבר יותר
15.נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה ... אוכל וכיבוד זה תמיד סביר
ויש לנו 3 שבועות להחליט מי מביא מה <בתקווה שלא יהיה לי עבודה באותו יום אני מגיע
>

אין לך עבודה באותו יום, אתה מגיע.

הנה, רואה כמה קל לפתור בעיות? כמו שקל לספור עד 3

korpiklaani

New member
אמממ רוצה להביא לי אישור פטור ליום שישי?../images/Emo6.gif

יש לי מנהלים מעצבנים שרוצים שיודיעו להם חודש מראש אם לוקחים חופש, הם בסוף נותנים ומאשרים חופש , אבל לא בטוח שביום שביקשתי

Limbonic Art

New member
C'est moi

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה?חצאית יפה סגולה מסאטן ומעין עליונית שחורה מעליה (מאנגליה
) 2. עצה להישרדות בקיץ? לשתות הרבה! 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? מלא להקות שאוהבת מגיעים לארץ בקרוב
4. דברים שליליים שקרו לאחרונה?חטפתי וירוס מהחום ובחילות
5. להקת השבוע: יש יותר מידי... MAYHEM, THERION, LIMBONIC ART, SUMMONING, CRADLE OF FILTH (כן את כולם שמעתי השבוע ) אההה וMANSUN (היחידים שלא מטאל מהרשימה כנראה). 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: Cradle of Filth- Cruelty and the Beast Summoning- Let Mortal Heroes Sing Your Fame Opera IX-Anphisbena Limbonic Art-In Abhorrence Dementia Mayhem-De Mysteriis Dom Sathanas Emperor-Anthems to the Welkin at Dusk Graveworm-Scourge of Malice Therion- Secret Of The Runes Haggard-And Thou Shalt Trust... The Seer Apocalyptica-Cult Draconian-Arcane Rain Fell U2- The Unforgettable Fire Blur- The Great escape Suede- Dog Man Star Tears for fears- The Ultimate Collection Mansun - Six Deus- In a Bar, Under the Sea Gomez- Liquid Skin The Delgados- Hate Björk- Debut עזבו..יש עוד מלא אלבומים מעולים מבחינתי
7. ל-מה מאזינים כעת?Cradle of filth- Summer dying fast (מנחם פשוט , אז רץ פה הרבה אצלי) 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ):אין 9. סרט אהוב (או יותר מ-1):לא קיימת חיה כזאת. 10. בילוי מועדף?הופעות! או איזה בית קפה עם מישהי/ו נחמד/ה
11. תחביבים ושות': מוזיקה, חתולים, לימודים (כן,כן), בגדים יפים ונורמלים (בשבילי לפחות), לעזור, להקשיב, לאפות ועוד... 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: חם מיאו
13. ציון לפורום:9 14. עצות לשיפור? נמאס לי להפציץ את הפורום ולהציף אותו , אני רוצה מתחרים/ות פה
15. נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה? אני בעד לארגן משהו קטן שיהיה נחמד כזה.

queen helen

New member
mansun?

הייתי בטוחה שאני היחידה שמכירה אותם! פעם אפילו התווכח איתי מוכר בחנות דיסקים שטען בתוקף שאין להקה כזאת בעולם!!!
1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? מחשב
2. עצה להישרדות בקיץ? לחכות לחורף 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? סוף סוך יש לי מחשב בבית, וביום שישי אני אתחבר לכבלים 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? העבודה מבאסת 5. להקת השבוע: ביום חמישי אני אלך להופעה של blonde redhead, אז בינתיים אני מתכוננת 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: שני הגארבג'ים הראשונים בטוח יופיעו ברשימה, חוץ מהם יש עוד מלאאאאאאאאאא אלבומים מדהימים, אבל אף אחד לא עולה לי לראש. אולי fiona apple - when the pawn... 7. ל-מה מאזינים כעת? מה שיש בlast fm (אני בעבודה) 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): 1984 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): אויייייייייייי - יש כ"כ הרבה! לאחרונה ראיתי את הצעיף הצבעוני וממש אהבתי 10. בילוי מועדף? סרטים, מסעדות, פאבים, פעמים גם בתי קפה, להסתובב בים (כשאין אף אחד על החוף), לטייל בעולם עם תיק גדול על הגב. 11. תחביבים ושות': לישון!!! וגם לקרוא, לראות סרטים, מוזיקה, חברים, חתולים, בישולים כשיש זמן, ללמוד סינית, להתקשקש בפורומים מסויימים במחשב
12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: נמאס לי מהעבודה, מהאנשים הסתומים כאן עם IQ של 0, מהקיץ, מהחום, הלחות והג'וקים, נמאס לי שאין אוכל קוראני בארץ, והתאילנדי לא באמת תאילנדי, נמאס לי שאתמול ניקיתי את הדירה, ומחרותיים היא תהיה קבורה תחת שכבת אבק של חצי מטר, ובאופן כללי אני רוצה קצת שקט וחופש!
13. ציון לפורום: 8 - הוא השתפר מאד בחודש האחרון, תודה ליאורה!
14. עצות לשיפור? לא ממש, אני לא במצב רוח נורא יצירתי עכשיו מקווים לראות את כולכם/ן בריאים/ות ונפגש במפגש שלנו ב-20.7 (עוד כשלוש שבועות) 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה? אני תמיד בעד אוכל!

Limbonic Art

New member
את מנסון הכרתי מתחילת דרכם

אני מאוד אוהבת אותם ואפילו יש לי את האוסף הכפול שהם הוציאו, הכתיבה שלהם מורכבת והמוזיקה שלהם בזמנו הייתה מקורית ואהובה. לסולן שלהם, פול דרייפר, יש קול נעים כזה, אפילו אם לפעמים הוא כאילו מזלזל בשירה. (טוב היום יש בערך אלף להקות כמוהם=\) בחנות דיסקים לא מכירים אותם?
בושה! הם הרי הוציאו 2 להיטים "'WIDE OPEN SPACE" ו"TAXLOSS" אח"כ פחות מוכר "LEGACY"..ממש מוזר ועוד קניתי את הכל בארץ..בטאוור רקורדס והיה אפילו המלצה מהצוות שהם להקה טובה...
חהחה בדקת את הIQ של האנשים בעבודה שלך?
לגבי הפורום - לא צריך להודות לי. גם שרון וגם רונית תורמים רבות לפעילות שלו...ואשמח אם גם את וגם אחרים יעלו כל מיני רעיונות , בכל מקרה מותר לא להיות יצירתיים , אבל רק לפעמים - לא בדרך קבע
*אנחנו נארגן על גבי הפורום, בקרוב, מי מביא מה ויהיה לנו נחמד על בטוח

korpiklaani

New member
../images/Emo12.gifאת בסדר?את נראת קצת מסמיקה ומדממת

תתחדשי על הצבע
נכון חשבת על מרלין מנסון ובגלל זה התבלבלת

queen helen

New member
אני מכירה רק את הדיסק של

ATTACK OF THE GREY LANTERM או איך שלא קוראים לו... התאהבתי בWIDE OPEN SPACE בזמן שהייתי בצבא (כ"כ מזמן). אז הלכתי לחנות (דווקא קטנה) ושם קרתה לי הפאדיחה הזאת. אני אף פעם לא קונה דיסקים בחנויות גדולות, רשתות קטנות כמו התו השמיני או האוזן, או חנויות פרטיות תמיד נראות לי הרבה יותר נעימות ועם צוכרים סבלניים ומבינים מרשתות גדולות ומסחריות. אני לא צריכה לבדוק את הIQ שלהם, הספיקו לי חודשיים במחיצתם כדי לקלוט את המחסור החמור בשכל!

Limbonic Art

New member
כן ,לא טעית בשם..זה הראשון שלהם../images/Emo13.gif

בימינו אנו אני קונה דיסקים בעיקר בחו"ל...לטאוור רקורדס אני עושה חרם, כי לא קיבלו אותי לעבוד אצלהם
(ילדותי משהו , אבל שומרת טינה..מה גם שיקר שם מאוד!
). בנוגע לעבודה- תתנחמי בזה שאת מקבלת שכר על הסבל שלך ואח"כ את יכולה לפצות את עצמך במה שאת רוצה

טאוור רקורדס?

זה נשמע יותר מדי מיינסטרים בשבילך, ילדים שמבקשים לקנות נינט כל היום ומדף צר עם הדברים שאת אוהבת. למה שלא תחפשי במקום כמו האוזן?

למעלה