הקפצה

p019

New member
../images/Emo176.gif

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? מיטה חדשה (שעדין לא הגיעה אבל בדרך) 2. עצה להישרדות בקיץ? להישאר במזגן
3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? יש (כמו מיטה חדשה
), אבל אני עייפה מידי להתלהב מהם. אולי המיזרן החדש יעזור לפתור לפחות את הבעיה הזו. 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? מצברוח לא משהו (קשור בעייפות) 5. להקת השבוע: לא ממש הקטע שלי 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: ראה תשובה לשאלה 5 7. ל-מה מאזינים כעת? לרעש של המזגן. 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): אווא יש ארבה, אני בתוחה שכבר ציינתי את הספר הזה בפורום - ובכל זאת - "המשכוחית". ספר מדהים, ולמרות מה שכתוב על הכריכה - לא מדע בדיוני. למי שלא יודע (ואני משארת שזה רובכם) משכוחית היא המנהיגה של עדר הכבסים, אם כי בניגוד למנהיגים שלנו, היא עושה זאת בצניעות כך שהיא בעצמה לא מודעת לזה שהיא המנהיגה (טוב, לפחות כך מסבירים את זה בספר). 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): זה לא שאין סרטים שנהנתי לראות, אבל אין סרטים שממש עומדים לפני כל האחרים. אולי כדי לשמור על ה"קלסיקה" נבחר ב"מלמחת הכוכבים" (ה3 הראשונים כמובן) כי יש בהם קסם שעדין לא הצלחתי להבין את מקורו. אם כי אם ישדרו את אחד הסרטים היום בטלוויזה, רוב הסיכויים הם שאני יעביר ערוץ. (לא ממש עובד עם הטענה של סרט אהוב, לא?) 10. בילוי מועדף? לקרוא, לישון
לחלום על לטייל (בלי, חס וחלילה, לצאת מהבית בחום הזה
). 11. תחביבים ושות' לקרוא, לצייר 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: היו לי כשהתחלתי לחתוב, ברח לי מהראש בנתיים
13. ציון לפורום: e^2-epsilon 14. עצות לשיפור? חברה, תרגישו חופשיים לפתוח קישורים חדשים על כל דבר שבא לכם לקשקש עליו. גם אם יש סיכון שחלקם לא ימריעו. בקשר למפגש - אני חושבת שבהחלט צריך שתייה, ואולי קצת כיבוד, אני מציעה שכל אחד ישלח לליאורה (נידבתי אותך) מה הוא רוצה להביא - ואם יהיה משהו שמביעים יותר מידי ממנו או משהו חסר - יהיה אפשר לתעם. כמובן שאם ליאורה לא יכולה אז אני יעשה את זה - אבל אני רק יצין שאני בדיטה, כך שבמקרה זה, אל תתפלאו אם יהיו רק קרקרים דיטטים

p019

New member
אני חושבת שהשמטת אינסוף ספרות ../images/Emo13.gif

הממ

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? לא נראה לי. 2. עצה להישרדות בקיץ? קחו איתכם סווטשרט לכל מקום, כי נשבעת לכם - המזגן שעורב בכל פינה מקפיא במידות של חורף >< 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? --- 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? מצבי רוח משתנים. 5. להקת השבוע: ההרכבים "קצת אחרת" [שלמה יידוב, שלמה גרוניך ושם-טוב לוי] ו"ארבע-עשרה אוקטבות" [יוני רכטר ואבנר קנר]. 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: קשה לבחור. לאחרונה מה שמתנגן הרבה זה - "באופן קבוע וחד פעמי", של יוני רכטר ויהודית רביץ; הדיסק של "הטוב, הרע והנערה"; "עיניים זרות" של רונה קינן. 7. ל-מה מאזינים כעת? לדיסק Tapestry של קרול קינג. 8. ספר אהוב (או יותר מ-1): פרא / גבי ניצן. 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): "נוטינג היל" 10. בילוי מועדף? להיפגש עם חברים קרובים. 11. תחביבים ושות' - נגינה, קריאה ואוטובוסים, בעיקר. [כן, אוטובוסים יכול להיות תחביב כשמתעלים את הנסיעות.] 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: --- 13. ציון לפורום: --- 14. עצות לשיפור? --- 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה ... - אני חושבת שכדאי שאנשים יארגנו לעצמם שתיה, כי להביא במרוכז זה בעייתי: בטוח מישהו ישכח, לא יהיה מספיק, לא נתכנן את זה כראוי. לא יודעת, זה פשוט מסובך יותר. הרבה יותר הגיוני שכל אחד יביא לעצמו את כמות השתיה שהוא חושב שהוא באמת ישתה.

משנה את דעתי, יש לי קיטור.

לעזאזל, אני שונאת, אבל שונאת אנשים שאומרים לי שהם לא מאמינים שקיים דבר כמו א-מיניות, ושזה הכל משהו שכמה תרופות יכולות לפתור וזה רק בגלל טראומת ילדות שאני מדחיקה. באמת שנמאס לי. מספיק אני צריכה להתמודד עם המחשבה של איך-לעזאזל-אני-אכיר-בעתיד-מישהו/י, וההרתעות הזו ממשהו שכל החברה סביבי צועקת וזה מחליא אותי ממש לפעמים. אז בנוסף לזה לומר למישהו אחר שזה לא קלי קלות וזה עדיין מי שאני, כשהוא טוען שזה שטויות? בחיי שזה מייאש.

Limbonic Art

New member
אני חושבת שיש לך מספיק זמן להכיר מי שבא לך../images/Emo13.gif

את תכירי מין הסתם כל מיני אנשים. חלק יעירו לך על א-מיניות. חלק כבר ימצאו בלי זה על מה להעיר.... צריך לפעמים ללמוד להתעלם, כולנו נתקלים או נתקלנו בביקורות דומות. מי שלא מבין- עיזבי אותו/ה -את יודעת הכי טוב מי את
אם מדובר בחברים שאת אוהבת , תעברי נושא ...לפעמים חברים רוצים בטובתך, גם אם הם עושים בדיוק את ההפך, הכוונות שלהם טובות. מה שלא יהיה- את יודעת הכי טוב , יותר מכולם אם קיימת אצלך בכלל טראומת ילדות. ולמען הסר הספק , אפשר בלי קשר לבדוק רמת הורמונים בדם דרך קופת חולים, בכדי לשלול אם אכן את זקוקה לתוספי הורמונים למנהם, אחרי כל זה מעניין מה עדיין יהיה להם להגיד- טוב הם בטח ימצאו מה להגיד... אחרי הכל האמונה שלהם חזקה מידי מכדי לשנות אותה
או שאולי יהיו כאלה שיפתיעו, אני נתקלתי בכמה הערות מפתיעות לטובה דווקא
יהיה בסדר. בנוגע לחבר/בן זוג - אם כרגע את מרגישה שאת לא צריכה אחד , אז אין לך מה לדאוג לזה כרגע

פשוט עד עכשיו הלך פחות-או-יותר חלק

כשסיפרתי לאנשים שאני א-מינית. רק חברה אחת [לא כולל זה שסיפרתי לו הערב] לקחה את זה בקיצוניות של "אין כזה דבר", אבל מהר מאוד היא הבינה שזה לא נכון. זה מתסכל להתקל בתגובות כאלה, בעיקר כשהטיעונים המרכזיים של הצד השני הם טיעונים שהשתמשו בהם כל כך הרבה נגד הומואים ולסביות בזמנו שזה מזעזע איך שאנשים לא שמים לב כמה זה דומה. ולגבי בן/בת זוג - מה שבעיקר מתסכל בעניין זה לא הרצון למצוא, אלא שאני חייבת לעצור בעדי מלהתאהב באנשים שאני יודעת שהם מיניים, גם אם בעולם מקביל בו הנטייה של אחד מאיתנו שונה זה יכול היה לעבוד.

Limbonic Art

New member
העיניין שלמעשה זה לא דומה בכלל

הומוסקסואליות היא בדיוק כמו סטרייטים , רק משיכה אל בני מינם במקום למין הנגדי... יש להם משיכה מינית- בעוד לנו בכלל אין. אז משתמשים בטיעונים שידועים כנכונים לחלק מהאנשים כמו טראומת ילדות או חרדות ממין שכל אלה- דברים שניתן לטפל בהם , כמו גם טיפול הורמונלי למי שחסר . לגבי לעצור בעדך מלהתאהב, לא יודעת כמה זה אפשרי ..סה"כ סתכלי על זה בצורה שונה- אכזבות יש תמיד . גם אם היית מינית ו"רגילה" יכולת נגיד להתאהב במישהו שלא ירגיש אלייך כלום ואילו פה , אמנם הסיבה שונה , אך עדיין אותה תוצאה - שזה לא זה. עדיין, אני חושבת שעד שלא קורה לך מקרה כזה , את לא צריכה להיות עצובה לפני שמשהו כזה מתרחש בכלל

queen helen

New member
אולי הכי פשוט

לא לספר בכלל! נורא לא בוגר מצידי, אבל אין לי כח להתמודד עם התגובות הנ"ל. קצת מבאס את אמא שלי שלא מבינה למה אני לא רצה אחרי כל בחור שעובר ברחוב, אבל נו טוב - היא תתמודד עם זה גם בלי לדעת למה. לפחות לעכשיו!

אני לא רוצה להסתיר משהו כזה.

דבר ראשון - כל עוד שיותר א-מיניים יספרו לחבריהם, כך המודעות תעלה. כי אם שמעת על איזו תופעה רחוקה, הסיכויים שתאמין שקיים דבר שכזה הם קלושים. אבל אם מולך עומד אדם שמספר לך שהוא א-מיני ומספר לך על מקרים בהם הוא באמת לא הבין על מה אנשים סביבו מדברים וכו', הרי שלפחות חלק מהאנשים ישנו את דעתם, גם אם לא כולם. לא הגעתי למצב של לספר להורים, בעיקר כי אני לא מאוד קשורה אליהם ועוד יש לי זמן לפני שהם יתחילו להציק לי ממש על זה שאני לא יוצאת עם אף אחד [כבר עכשיו אמא מתחילה לזרוק הערות, וזה כל כך מעצבן, בחיי. אני רק בת 17, גם אם הייתי מינית היה לי זמן ><]. אבל לחברים שסביבי? [וכאן מגיע הדבר השני - ] אנשים שאני סומכת עליהם עם כל פרט בחיים שלי פחות-או-יותר, הייתי רוצה להאמין שאני יכולה לסמוך עליהם עם זה.

הכוונה שלי הייתה

שהטיעונים שמועלים היום כנגד א-מיניות דומים נורא לטיעונים שהועלו בזמנו כנגד הומוסקסואליות. ולגבי ההתאהבות - אם הייתי מינית אני יודעת שלפחות היה לי את הספק של לנסות ולראות, ולשלול את האפשרות מראש זה מה שמציק לי, לא התוצאה הסופית. התוצאה הסופית באופן כללי מקשרים היא לרוב דומה, הדרך היא מה שמשנה. לקפוץ ישר לנקודה שבה אני יודעת שלא קורה כלום זה שונה מאשר בדרך לעבור את האפשרות שאולי יהיה משהו.

Limbonic Art

New member
למה לשלול מראש?

יכול לצאת מקשרים- ידידות נפלאה שלדעתי היא לא פחות חשובה ולפעמים אף אפילו יותר מהותית מבן זוג.... אבל בסדר זה עיניין אינדבדואלי מניחה, כלומר מה כל אחד מרגיש/חושב כלפי קשר כזה או אחר.

את יודעת

לפני הרבה זמן, לפני שהיה הפורום, דיברתי עם חברה פעילה בתחום הלהט"ב, לסביות הומואים טרנס ובי. סיפרתי לה שאני א-מינית, כי המשיכה שלי לשני המינים היא אפס, אז זה או ביסקסואלית או זה. אחרי כמה זמן היא כתבה לי באינטרנט שנראה לה שאני סטרייטית בהדחקה. מה זה אומר? זה אומר שאיך שהוא, אנשים לא לומדים מההסטוריה, אז צריך לטרוח וללמד אותם מחדש. זה יהיה קל יותר ויותר עם הזמן.

p019

New member
כמו שאמרה limbonic

כולנו עברנו את זה, ועוד נעבור את זה. אחת הסיבות שחשוב לנו שאנשים יהיו מועדים לקיומם של א-מיניים. ככל שזה יהיה יותר ידוע יהיו פחות תגובות שנובעות ממשהו חדש שהם לא חשבו שהוא אפשרי קודם (לא שזה תרוץ להתנהגות שלהם).

למעלה