../images/Emo176.gif
1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? מיטה חדשה (שעדין לא הגיעה אבל בדרך)
2. עצה להישרדות בקיץ? להישאר במזגן
3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? יש (כמו מיטה חדשה
), אבל אני עייפה מידי להתלהב מהם. אולי המיזרן החדש יעזור לפתור לפחות את הבעיה הזו.
4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? מצברוח לא משהו (קשור בעייפות)
5. להקת השבוע: לא ממש הקטע שלי
6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: ראה תשובה לשאלה 5
7. ל-מה מאזינים כעת? לרעש של המזגן.
8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): אווא יש ארבה, אני בתוחה שכבר ציינתי את הספר הזה בפורום - ובכל זאת - "המשכוחית". ספר מדהים, ולמרות מה שכתוב על הכריכה - לא מדע בדיוני. למי שלא יודע (ואני משארת שזה רובכם) משכוחית היא המנהיגה של עדר הכבסים, אם כי בניגוד למנהיגים שלנו, היא עושה זאת בצניעות כך שהיא בעצמה לא מודעת לזה שהיא המנהיגה (טוב, לפחות כך מסבירים את זה בספר).
9. סרט אהוב (או יותר מ-1): זה לא שאין סרטים שנהנתי לראות, אבל אין סרטים שממש עומדים לפני כל האחרים. אולי כדי לשמור על ה"קלסיקה" נבחר ב"מלמחת הכוכבים" (ה3 הראשונים כמובן) כי יש בהם קסם שעדין לא הצלחתי להבין את מקורו. אם כי אם ישדרו את אחד הסרטים היום בטלוויזה, רוב הסיכויים הם שאני יעביר ערוץ. (לא ממש עובד עם הטענה של סרט אהוב, לא?)
10. בילוי מועדף? לקרוא, לישון
לחלום על לטייל (בלי, חס וחלילה, לצאת מהבית בחום הזה
).
11. תחביבים ושות' לקרוא, לצייר
12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: היו לי כשהתחלתי לחתוב, ברח לי מהראש בנתיים
13. ציון לפורום: e^2-epsilon
14. עצות לשיפור? חברה, תרגישו חופשיים לפתוח קישורים חדשים על כל דבר שבא לכם לקשקש עליו. גם אם יש סיכון שחלקם לא ימריעו. בקשר למפגש - אני חושבת שבהחלט צריך שתייה, ואולי קצת כיבוד, אני מציעה שכל אחד ישלח לליאורה (נידבתי אותך) מה הוא רוצה להביא - ואם יהיה משהו שמביעים יותר מידי ממנו או משהו חסר - יהיה אפשר לתעם. כמובן שאם ליאורה לא יכולה אז אני יעשה את זה - אבל אני רק יצין שאני בדיטה, כך שבמקרה זה, אל תתפלאו אם יהיו רק קרקרים דיטטים