הקפצה

Xylophone

New member
אל תספרי לאנשים שאת אמינית

בשביל מה לחשוף ככה את עצמך ואת הפנימיות שלך. תהיי יותר סודית- תסתדרי יותר טוב בחיים!

p019

New member
אין במה להתבייש-ואין סיבה לא לספר

אני לא מסכימה - תרגישי חופשי לספר. כמובן, אם זה מה שאת רוצה. כל אחד יחול להחליט שהוא מעדיף לא לספר, כמובן, אבל אין סיבה להסתיר את עצמך מאנשים שחשובים לך. אני גם חושבת שעדיף שאנשים יידעו את האמת מאשר ישארו דברים שגויים. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה לעשות מיזה אישו - לפתח דיון עמוק בנושא, עם כל אחד. ואני לא ממש מוצלחת בלהכניס את הנושא לשיחה כדרך הגב. במיוחד כיוון שרוב האנשים לא יודעים מה זה, לכן זה חייב לבוא אם הרצאת הסבר. אם כי בפעם האחרונה שבא סיפרתי למישהו, הוא אמר לי, שמעתי על זה, דיברנו על זה 5 דקות ויותר זה לא עלה לדיון. זה פשוט עוד חלק בי, כמו שלהיות שמאלי, דיסלקטי וגינגי זה חלקים בי, וכמו שאין לי בעיה להגיד לאנשים שאני דיסלקטית, אין לי בעיה להגיד להם שאני א-מינית. אבל, כמובן, אני לא תוענת שכולם צריכים לחשוב כמוני, אני רק חושבת שאם אדם מרגיש נוח לספר לאנשים (גם אם זה אומר שמידי פעם הוא יקבל תגובות מטומתמות) לא צריך לנסות לשכנע אותו לא לעשות את זה. יום טוב

Xylophone

New member
אני לא מדברת על להתבייש

אני מדברת אל להיות יותר דיסקרטית ולא לחשוף את עצמך לאנשים. אפילו אנשים קרובים לנו יכולים להתגלות כדו-פרצופיים. וחוץ מזה למה לספר? אין סיבה מיוחדת. זה משהו אישי שאין צורך לחלוק בו ללא צורך. עובדה שכמה מהאנשים שהיא סיפרה להם לא הבינו אותה בכלל. אז מה היה הטעם לספר להם?

gabriel1349

New member
פה../images/Emo13.gif

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? גומיה לשיער נחשב?
2. עצה להישרדות בקיץ? כמה שפחות לצאת החוצה . 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? עוד מעט בחו"ל (אז זה בלשון עתיד). 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? כל מיני אנשים מעצבנים בסביבה שלי
5. להקת השבוע: Therion 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: Cradle of Filth- Dusk and Her Embrace Naglfar- Vittra Haggard-Awaking The Centuries Emperor-In The Nightside Eclipse 1349- Hellfire U2-The Joshua Tree Elend-Les TénŐbres du Dehors 7. ל-מה מאזינים כעת? רעש של מזגן עם קצת רעש של כביש
8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): משתנה.. אין אחד שיותר אוהב מהשני. 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): לא אוהב סרטים. 10. בילוי מועדף? עם חברים קרובים בלבד, בתי קפה, בית
11. תחביבים ושות': נגינה ומוסיקה, פיסול, ציור, טיולים (לא בקבוצות) , לסדר , בעלי חיים ועוד... 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: נמאס לקטר שחם, אז אין קיטורים לשם שינוי
13. ציון לפורום: 7 14. עצות לשיפור? - 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה? למה שלא יהיה סביר?

Xylophone

New member
KUD KUD KUD

זה מה שהתוכי שלי אמר הרגע
טוב השאלון... התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? שרשרת תליונים 2. עצה להישרדות בקיץ? אין
נראה לי שום דבר כבר לא יעזור
3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? התחלתי ללמוד קרב מגע 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? לא הלכתי היום לקרב מגע. לא מרגישה טוב שובב
5. להקת השבוע: THERION 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: קשה להגיד אני אוהבת הרבה שירים מאלבומים שונים. אז אני אגיד רק אלבומים שאהבתי מהם את רוב השירים- שזה נדיר יחסית NIGHTWISH- CENTURY CHILD NEMESEA- MANA SUMMONING-OATH BOUND SUMMONING- MINAS MORGUL EVANESCENCE- THE OPEN DOOR 7. ל-מה מאזינים כעת? מקודם לטריון עכשיו כלום 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): שר הטבעות היה ותמיד היה
9. סרט אהוב (או יותר מ-1): סוד הגן הנעלם 10. בילוי מועדף? להסתובב 11. תחביבים ושות': מוזיקה, קריאה, תפירה, תוכים שלי, דיבורים על נושאים פילוסופים. 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: מרגישה רע
וחם לי
13. ציון לפורום: קשה להגיד במת קשה 14. עצות לשיפור? אין מקווים לראות את כולכם/ן בריאים/ות ונפגש במפגש שלנו ב-20.7 (עוד כשלוש שבועות) 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה ... שתיה בטוח. אוכל- אולי...

Xylophone

New member
ושכחתי דבר חיובי מאוד חשוב

קיבלתי מכנסי בונדאג' מחול
תודות ל- LIMBONIC ART

נוכחת

1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? לא שזכור לי. קיבלתי כמה צעצועי חינם כאלה שחברות הייטק מחלקות, זה נחשב? 2. עצה להישרדות בקיץ? אל תדליקו מזגן חזק מדי, שלא תצטננו 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? פגשתי היום כמה אנשים שרציתי לפגוש הרבה זמן, ועוד כמה אנשים שהיה כיף לפגוש. 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? תקופת מבחנים, צריך להוסיף? 5. להקת השבוע: לא יצא לי לשמוע מוזיקה בצורה רצינית. 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: וואו, זה קשה. אפשר לבחור 3 אקראיים במקום? השלושה הראשונים הטובים שעולים לי לראש הם האוסף של U2, למרות שהוא אוסף, הדיסק dear catastrophe waitress של בל וסבסטיאן וכמעט כל דיסק שיש לי של דפש מוד. 7. ל-מה מאזינים כעת? ראו תשובה ל 5. המצב כל כך גרוע, ששמעתי היום קצת גלגל"צ באוטו. אבל נראה לי שזה היה "הקצה". 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): קשה מדי לבחור 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): קשה לבחור. מבחינת ההפקה, מטריקס או מועדון קרב. מבחינת תוכן, כולם סתם. 10. בילוי מועדף? ללכת עם חברים. מה זה משנה לאן? כל עוד הוא לא רועש מדי והסביבה לא מעצבנת מדי. 11. תחביבים ושות' יש הרבה. הראשון שעולה לי לראש, מחשבים, כמעט מכל היבט אפשרי. 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: הלאה למבחנים! הלאה לתרגילים! הלאה לג'וקים! 13. ציון לפורום: 10, אבל את שואלת את האדם הלא נכון. 14. עצות לשיפור? יותר התחנפות. לא, סתם. 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה מאוד. אפשר לעשות רשימת קניות, כאשר ההערכה תהיה מוגזמת וככה אם מישהו ישכח משהו, לא נורא.

למעלה