נוכחת
1. התחדשתם לאחרונה במשהו חדש? אם כן ב-מה? לא שזכור לי. קיבלתי כמה צעצועי חינם כאלה שחברות הייטק מחלקות, זה נחשב? 2. עצה להישרדות בקיץ? אל תדליקו מזגן חזק מדי, שלא תצטננו 3. דברים חיוביים שקרו לאחרונה? פגשתי היום כמה אנשים שרציתי לפגוש הרבה זמן, ועוד כמה אנשים שהיה כיף לפגוש. 4. דברים שליליים שקרו לאחרונה? תקופת מבחנים, צריך להוסיף? 5. להקת השבוע: לא יצא לי לשמוע מוזיקה בצורה רצינית. 6. 3 אלבומים (או יותר) מכל הזמנים שהכי אהובים עליכם: וואו, זה קשה. אפשר לבחור 3 אקראיים במקום? השלושה הראשונים הטובים שעולים לי לראש הם האוסף של U2, למרות שהוא אוסף, הדיסק dear catastrophe waitress של בל וסבסטיאן וכמעט כל דיסק שיש לי של דפש מוד. 7. ל-מה מאזינים כעת? ראו תשובה ל 5. המצב כל כך גרוע, ששמעתי היום קצת גלגל"צ באוטו. אבל נראה לי שזה היה "הקצה". 8. ספר אהוב (או יותר מ-1 ): קשה מדי לבחור 9. סרט אהוב (או יותר מ-1): קשה לבחור. מבחינת ההפקה, מטריקס או מועדון קרב. מבחינת תוכן, כולם סתם. 10. בילוי מועדף? ללכת עם חברים. מה זה משנה לאן? כל עוד הוא לא רועש מדי והסביבה לא מעצבנת מדי. 11. תחביבים ושות' יש הרבה. הראשון שעולה לי לראש, מחשבים, כמעט מכל היבט אפשרי. 12. טענות/ קיטורים /עצבים – זה המקום: הלאה למבחנים! הלאה לתרגילים! הלאה לג'וקים! 13. ציון לפורום: 10, אבל את שואלת את האדם הלא נכון. 14. עצות לשיפור? יותר התחנפות. לא, סתם. 15. שאלה בנוגע למפגש.... נראה לכם סביר בחום הזה להביא כיבוד כלשהו /לארגן מי מביא מה?...שתייה חובה או לפחות כל אחת/ ידאג לבקבוק משלה/ו אם לא תרצו לארגן דבר כזה מאוד. אפשר לעשות רשימת קניות, כאשר ההערכה תהיה מוגזמת וככה אם מישהו ישכח משהו, לא נורא.