הקפצה

CrazyBoi

New member
איך

עושים תופסות שיער ואיך צובעים את השיער אבל שעדיין יראה טבעי?

delikat

New member
השיער

קודם כל צריך למצא תמונה אחרת לקחת ממנה את השיער. אם לוקחים מאותה תמונה ומשכפלים, זה יכול להיראות לא טוב כי שמים לב שזה אותו שיער חוזר על עצמו, (מה גם שבתמונה הזאת ממש לא היה הרבה שיער שאפשר להשתמש בו). אחרי שאתה מוצא תמונה כזו וגוזר מדביק את השיער ומוחק את הגבולות ,צריך להתאים את הצבעים, כדי לעשות את זה צריך לעבוד עם levels ו- color balance. לפעמים צריך עוד כל מיני תיקונים, למשל אם אתה רוצה ליצור שיער גלי אפשר להשתמש בliquify.

just טלוש

New member
התגלגלת אל המושג "פורימי",אך זה מדהים

ועשוי מעולה. עבודה מדהימה בהחלט.

Free Lancer

New member
תודה רבה!

ניסיתי../images/Emo9.gif

אין לי מושג למה התכוונתם..איפור סילבסטרי(?) אבל נו.. טוב שיהיה, ניסיתי בכל אופן! ייאלה ביקורות! :] *יצא קצת הזוי.. אני מודעת לזה* דרך אגב, אם תשימו
אני לא ממש יודעת לאפר..

LeAnnDylan

Well-known member
לדעתי

לא שאני מבינה בזה כל כך אבל זה נראה כמו בסיס טוב להתחלה של הגלמור. טישטשת את כל המאפיינים ה'לא זוהרים' בתמונה ובתור התחלה זה אחלה. עכשיו מה שאת צריכה זה לעבור על האיפור ובאמת להפוך אותך לזוהרת. טיפ קטן, לך ולרוב פה אני רואה שאף אחד לא נגע בגבות שלה והן דורשות שיעשו איתן משהו, הן עבות מידי ובהירות מידי ולא מתאימות לפנים ו\או למשימה. ולדעתי מה שחשוב במראה הסלבריטאי זה השפתים בעיקר. והעיניים שלך יצאו בסדר אבל הן נראות קצת זכוכיות, אולי כדי לנסות לעבור עליהן קצת כדי שראו יותר 'ריאליסטיות' בכל מקרה זאת דעתי, תרגישי חופשי לחלוק עליי

למעלה