תודה רבה מותק.(זוהי רק סקיצה.עדיין לא הבנתי את מהות האתגר)
B bug a boo New member 8/1/08 #95 ../images/Emo9.gifתודה רבה מותק.(זוהי רק סקיצה.עדיין לא הבנתי את מהות האתגר )
D DanaLior New member 5/1/08 #62 עשיתי ממש התחלה... איפרתי עין אחת.. פשוט לא הצלחתי להחליט איזה איפור לעשות.. יש מלא אפרויות.. מה דעתם??..
עשיתי ממש התחלה... איפרתי עין אחת.. פשוט לא הצלחתי להחליט איזה איפור לעשות.. יש מלא אפרויות.. מה דעתם??..
ל לוקה מור New member 7/1/08 #90 עדיין חח פעם הבאה תשרשר להודעה הראשית לדעתי, יש מקום לשיפור מבחינת ריטוש עור הפנים ..הייתי מעלימה לה את השקיות מתחת לעיניים ואת קמטי ההבעה אבל האיפור יצא נחמד מאוד. יחסית לריטוש ראשון
עדיין חח פעם הבאה תשרשר להודעה הראשית לדעתי, יש מקום לשיפור מבחינת ריטוש עור הפנים ..הייתי מעלימה לה את השקיות מתחת לעיניים ואת קמטי ההבעה אבל האיפור יצא נחמד מאוד. יחסית לריטוש ראשון
N Nienna17 New member 7/1/08 #88 הקפצה אךךך מה הולך בפורום, מצטערת הייתי עסוקה מעל ומעבר ולא הייתה לי הזדמנות של ממש לארגן את כל מה שהולך פה
הקפצה אךךך מה הולך בפורום, מצטערת הייתי עסוקה מעל ומעבר ולא הייתה לי הזדמנות של ממש לארגן את כל מה שהולך פה