הקפצה

scooby4

New member
מתאימפחד ../images/Emo70.gif - עונה 2 ../images/Emo70.gif ../images/Emo129.gif

חן חן, "מתאימפחד" חזר לעונה חדשה, אם קריטריונים חדשים, ומרעננים יותר
(אני מזה אוהב את הסימן קריאה הזה
)... עכשיו, החדשים כאן, שלא יודעים מה זה "מתאימפחד" אני אסביר, וגם לותיקים, אני אסביר מה החוקים החדשים (או קריטריונים, איך שתרצו לקרוא להם...), עכשיו: "מתאימפחד" - אני מבקש מחברי הפורום להגיד מה הדבר שהכי מפחיד אותם, מה הסיוט הכי גרוע שלך, מה אתה חושב שיכול להיות מפחיד, משהו שקרה לך והוא מפחיד, וכל מיני כאלה, הם נותנים לי את הסיפורים שלהם, ואני בסוף עושה מזה סיפור. לרב אני מפרסם את "מתאימחד" בסופי שבוע (יום שישי), אבל היום זה מתאימפחד מיוחד, קצת מאוחר, אבל לכבוד חנוכה, כן כן. חנוכה, עוד מעט אני אסביר מה תצטרכו לעשות. עכשיו, הקריטריונים החדשים של מתאימפחד 2, הם : 1. ב"מתאימפחד" החדש אני נותן רק נושא, בלי לומר אם זה קרה לכם, אם דמיינתם, זה כבר בחירה שלכם. אתם יכולים להמציא סיפור, לא סיפור ארוך, רק רעיון לסיפור, אבל בקשר לנושא שכתבתי. 2. בסוף העונה, מתי שאני אחליט, אני אפרסם את כל הסיפורים (גם מעונה 1) בפורום ואתם תבחרו איזה סיפור הכי אהבתם. 3. אתם גם תוכלו לבחור איזה סגנון תעדיפו לכתיבה שלי, אם תעדיפו סיגנון של סיפור שעוקב אחרי הדברים לפי הסדר, סיפור של מספר, סיפור של משהו שקרה פעם, סיפור בסגנון של "סיינס", או כל מיני דברים כאלה. הנושא להיום הוא: לכבוד "חנוכה" -
אני אתן לכם את האצוסציה: נרות. אתם יכולים לחשוב מה הדימיון הכי גרוע שלכם שיכול לקרות אם נרות, אתם יכולים לחשוב על שילוב של נרות אם חושך, שזה מגניב מאוד, משהו מפחיד שקרה לכם שבו מעורבים, נרות. וכל מיני דברים אחרים שקשורים בנושא נרות, ומפחידים. עכשיו, תכתבו
- ותהנו...

אמממ...

פעם הלכתי וראיתי מישהו מדליק נר.... המשכתי ללכת ואז שמעתי צעקות נוראיות! לא הבנתי מה זה והמשכתי ללכת..... אחרי כמה ימים עברתי שוב שם וראיתי גופה של מישהו שרוף!!!

scooby4

New member
WoW...

רגע רגע, באמת זה קרה
חבר´ס, תגידו אם זה מהדימיון או עיבוד למשהו שקרה לך, או סתם משו שחשבתם עליו כרגע והוא מפחיד מאוד (שקשור לנרות). אוקיי ?
אני אכתוב אחרי ההודעה הזאת...

scooby4

New member
בוא נראה...

הקטע הכי מפחיד שיכול להיות עם נרות זה שאיזה רוח, או משהו בלתי נראה, וכאלה, רודף אחרי בהפסקת חשמל, ורק בנר אני יכול לראות את האיש / רוח.

ד ג י

New member
לא מקרה או סיפור סתם רעיון

הדברים שמפחידים עם נרות לדעתי הם סיאנס, וצל לדוגמא שאתה רואה מישהו אבל בצל שלו את רואה משהו אחר (לא אותו) או שאין לו צל

max2k

New member
חח

אתם בטח שואלים מה מצחיק אותי, מצחיק שתמיד לי ולחברים שלי יש את האלנטים המפחידים האלו (ראה: נבית הקברות בטירה הנטושה בצד השני של הגשר המתפרק). אנחנו רודפים פחד או שפשוט זה קורה לנו...? זה קרה לחבר שלי. כשהוא היה קטן (שבע נראה לי) ההורים השאירו אותו בבית עם חבר בלילה. איכשהו הם יצאו (לא זוכר איך) ושמעו מיאו. הם עברו ברחוב ואז ראן חתולה נרקבת על הסמל הזה של מרוקו, (בדיאבד כת השטן) החתולה הייתה מוקפת נרות, התחילה רוח ופתאום כולם נכבו באותו הזמן.

max2k

New member
אא

(מה יש לי היום עם אותיות חוזרות?) אם אתה שואל על סגנון לדעתי הכי מוצלחים הסיפורים שמסופרים לא ברצף שהם קרו, בפלאשבקים ורק בסוף כשהחתיכה האחרונה מוכנסת מבינים מה קרה.

scooby4

New member
הקפצהקפצהקפצה

אנשים תכתבו, יהיה מעניין, אני מבטיח !!!

Idan91

New member
ובכן.. ../images/Emo187.gif

חשבתי וחשבתי.. ואני לא כ"כ מצליחה למצוא משהו שקשור לנרות.. אה! אולי מצב בו נר גורם לשריפה של הבית...
ולדעתי כדאי שתכתוב את זה, כמו שנאמר כאן קודם, בדרך שבסוף כל הפרטים מתחברים ומגלים איזו פואנטה נסתרת..

scooby4

New member
אוקיי...

סוף כל סוף יש לנו מספיק ולא יותר אנשים למתאימפחד, מה שנורא עצוב. ואני מקווה שפעם הבאה ישתתפו יותר אנשים. עכשיו, מה שבחרתי, זה : תוכן: יום שישי ה13, מתאים גם להיום, נרות בבית הרוס, צל, והרבה דברים מצממררים. סוף: פואנטה מפתיע שמתגלה בסוף. דמויות ? למישו יש רעיון ? :)

scooby4

New member
אחרי שנים של עבודה ../images/Emo70.gif

קשה וקשה וקשה
הצלחתי לכתוב סיפור, אחד מהארוכים ביותר שהיו בתולדות מאימפחד. אתם מוזמנים לקרוא, דווקא יצא סיפור די טוב, מקווה שתהנו.
(הסיפור מחולק לשתי הודעות.) מתאימפחד עונה 2 - סיפור מס´ 1 - לפורום אגדות אורבניות - תפוז: ג´ון. בחור צעיר בן 24, גר בזוג עם חברתו, הוא יפה תואר, נאה ומכובד, בעל סכום לא רע של כסף, והשכלה מצויינת. לג´ון לא חסר כלום, ולא היה חסר לא כלום, חוץ מיום שישי ה13 – 12.3.1988, מלפני 14 שנה, כשהיה בן 10. למה אתם שואלים ? תכף תראו. הסיפור שלנו מתחיל מלפני חודשיים. לורה, בת זוגו של ג´ון, נכנסה הביתה, וראתה במו עינה, לתדהמתה, את כל הבית, שרוף. כולו, המיטה, הבגדים, המקרר, אפילו דברים שלא יכולים כמעט להישרף. לורה הסתובבה בבית, דבר כזה לא קרה אף פעם. היא הסתכלה על התמונות, כל האלבום, אפילו בתוכו, כל התמונות שרופות. לא היה מה נותר כמעט לעשות, היא בטוחה שאין טביעות אצבעות למי שעשה את זה, ובכלל, זה לא עבודת אדם, זה כבר בטח איזה פסיכו. לפתע נזכרה לורה בחתולה שלה, טיטו, היא צעקה את שמה, אבל החתולה לא הגיבה. לורה חיפשה בכל המקומות המעודפים עליה, ואפילו לא. אחרי חיפוש של 10 דקות, לורה כבר התייאשה. לפתע, שמעה שריטה, מהשירותים. היא אמרה לעצמה: "ידעתי שלא חיפשתי במרפסת" (המרפסת היא ההמשך של השירותים.), אז לורה הלכה במהירות לשירותים, הדלת הייתה פתוחה, כי לורה בדקה שם, לא במרפסת. אז היא נכנסה לשירותים, השרופים כמובן, וראתה את דלת המרפסת. סגורה. לורה הלכה באיטיות, לא בכוונה, פשוט חשבה שזה הדבר הנכון לעשות, ובמיוחד שהבית כולו שרוף. לפתע, הדלת של השירותים נחבטה, והחתולה צרחה!, היא המשיכה לשרוט, בטירוף, לורה לא ידעה אם לפתוח או לא, אז היא הושיטה יד לידית המרפסת, פתחה במהירות והלכה אחורה, שם ראתה את חתולתה, שרופה שוכבת על הרצפה, כאילו ככה כבר שנים, ומסביבה 3 נרות בצורת משולש, והנרות במצב שהם דולקים ונכבים כל הזמן. בשעה 18:00, נכנס יקירנו ג´ון לבית, שם את המזוודה על השולחן השרוף, הוא הסתכל על הבית לרגע, עיניו היו פעורות, אבל רק לרגע. בלי לחשוב נכנס לשירותים, וראה את בת זוגו שרופה כולה על הרצפה, בלי עיינים, ועם כפות רגליים קטועות. הוא הסתכל עליה, הטה את הראש, חשב קצת, חזר לכניסה, פתח את הדלת, לקח את המזוודה שלו, ויצא מהבית. ג´ון הלך לדודתו, סיפר לה מה קרה, והיא אמרה שהוא נשאר אצלה, עד שיהיה לו בית חדש. הוא אמר לה להודיע למשטרה מה קרה, ושתנסה שזה ישמע הגיוני. לדודתו היו 2 ילדים מאומצים, קצת מוזרים, אבל נחמדים, וקל לדבר איתם, למרות הפיגור השכלי. ובלילה, שג´ון הלך לישון, הוא חלם על בית, שנשרף מול עיניו, והוא נכנס לבית, ונשרף בעצמו, הוא הרגיש שהוא לא יכול לעצור את עצמו מלהיכנס לבית, במיוחד לעלות למעלה, שזאת הייתה המטרה שלו, הוא לא ידע למה, כנראה. לפתע, הרגיש נגיעה קטנה בגופו, ישר התהפך לראות מה זה, וראה את אדם, אחד מילדיה של דודתו קתרין. הוא שאל אותו, "אדם, מה אתה עושה פה ?", ג´ון הסתכל על השעון, ואמר "במיוחד ב 1:30 בלילה !!", אדם אומר לו, בשקט בשקט ובקצב איטי מאוד של דיבור: "ג´ון, אתה לפעמים מרגיש שמישהו נוגע בך באמצע השינה, ושאתה מסתכל אתה לא יודע מי זה ?", "לא דמיינת לעצמך, איזה איש זקן, מסכן ועני, עם לבוש פושטי, מסתכל עליך בעיינים שאתה יושן ?", ולפתע, אדם התעלף על הרצפה. יום למחרת בבית החולים, אדם נפטר, ואפילו הרופאים לא ידעו למה. ג´ון כבר לא ידע מה לעשות, כל מקום שהוא הולך אליו משהו קורה, הוא התקשר אל חברו הטוב ביותר ג´ימי, וקבע איתו בבית הקפה. ג´ימי וג´ון נפגשו בבית הקפה הקרוב. כשהתיישבו הם הסתכלו אחד על השני, בדקה של שקט. לא ידעו מה להגיד, לא ידעו על מה הם ידברו. אבל אז ג´ימי אמר לו, למרבה הפתע: "אתה יודע מה קרה לך ב12.3.1988 ?". ג´ון פער את עיניו, ואמר לו, "אם אני לא זוכר מה קרה לי ב12.3, איך אתה זוכר?", ג´ימי אומר לו, "אני חבר מילדות, חבר מילדות". ג´ימי אז קם מהכיסא, חייך אליו, והלך. ג´ון פתח את עיניו, האנדרנלין שלו עלה, והוא רץ במהירות הבזק לדודתו קתרין. הוא פתח את דלת ביתה, ואמר לה, "את יודעת מה קרה ב12.3.1988 !!", דודתו הסתכלה עליו, הורידה את המגבת על כתפה, עזבה את הכלים במטבח, באה אליו ואמרה לו, "שב". ג´ון היה במתח, אבל ניסה לא להילחץ, ישב על הספה, ולא נשען לרגע. קתרין התיישבה על הספה ממול, ואמרה לו: "אתה בטוח, שאתה רוצה לדעת מה קרה אז ?", ג´ון לא התלבט שנית ואמר "כן, אני רוצה לדעת, במלוא הביטחון.". קתרין התחילה לספר לו: "היית בן 10, שגרת בכפר עם הורייך, זיכרונם לברכה, היה בלאגן. דירות נשרפו, חתולים מתו, נשים וילדים חלו, ואף אחד מהכפר כולו לא ידע למה." "הגיע 12.3, יום לפני יום השישי ה13, באותו יום, בית הילדים של הכפר נשרף, ללא סיבה או משהו שקרה, פשוט נשרף., ואביך המסכן, עבד קשה באותם זמנים, הרי הוא היה מכבה אש. הוא נכנס לבניין, לכבות את השריפה מבתוכו, הסתבך קצת באש, נשרף, ומת. אישתו, אמא שלך, שמעה על כך ב18:00 בערב. היא הייתה בהלם מוחלט, היא כל כך אהבה את אביך, אז היא הלכה לבית המכובה. היה כבר חשוך, לא היו הרבה עדים למה שהיא עשתה, היא נכנסה לתוך ההריסות, הוציאה חתיכת עץ מהאדמה, דיברה אליה, עם המון הבעות פנים ושפת גוף, ואחרי 5 דקות לפחות, הבית כולו נשרף, ברגע אחד, כל המקום התפוצץ באש ירוקה, ואמא שלך גם נעלמה." "אתה לעומת כל זה, עברת אלי, עם חברך ג´ימי, וגרת אצלי עד שהתמקמת בעיר". אחרי כמה שניות של שקט, ג´ון אמר, "אז את אומרת שאמא שלי, הייתה מן, מכשפת?" וקתרין ענתה במהירות: "לא ! ממש לא!", "ככה הכפר ראה, אני לא ראיתי." אז ג´ון אומר לה: "אז, את אומרת, שאני הייתי אמור למות, אחרי שלורה נהרגה?" קתרין פתחה עיינים ותיארה לעצמה ש…כן. קמה מהספה, וחזרה למטבח. ג´ון קם לפתע ואמר לה: "מה השם של הכפר?" אני הולך לבית. עבר שבוע, זה היה יום לפני יום שישי ה13, ג´ון הגיע לכפר. הוא היה כמעט עזוב, לא הרבה רצו להישאר מאז המקרה. רק השאריות של האנשים שנשארו שם הסתכלו עליו בעיניים מסוקרנות. ג´ון הלך לאחד מהזקנים בכפר, ושאל אותו איפה היה בית הילדים, הזקן אומר לו, "מאחוריי.". ג´ון מסתכל מאחוריו, ורואה בית גדול, בעל 2 קומות, הזקן אומר לו "הבית הוא מאוד זקן, והוא עבר 2 שריפות, הייתי ממליץ לך לא להיכנס לשם, אבל מי יודע, הוא הרי עבר 2 שריפות והוא לא התמוטט.", ג´ון אומר לו "אל תדאג, אני יודע מה אני עושה." ג´ון נכנס לתוך הבית, וראה הכל, ראה את מיטות הילדים, פיסות עץ בכל מקום, הכל שחור ומגעיל, הכל הרוס, היה לו פלאשבק לבית שלו שנשרף. הוא עלה לקומה למעלה. שם הוא ראה שולחן. שולחן עומד באמצע החדר. שולחן מאוד ישן, מאוד הרוס, אבל הוא השריד היחידי ששם. הוא הלך לשולחן והעביר את האצבע לבדור כמה אבק יש עליו. לפתע הרגיש נגיעה בלחי. הוא הסתכל אחורה מאוד מהר, מאוד בהלם, ופתאום נזכר באדם שאמר לו אם הוא זוכר שמישהו נוגע בו באמצע השינה?, אבל ג´ון אמר לעצמו, "אני לא יושן", אז הוא ראה את השולחן מתהפך, כאילו מישהו מפיל אותו. ג´ון חטף הלם, אבל הוא ידע שזה יקרה, אז הוא לקח מצלמה, וצילם צילומים רבים של אותו מקום. מתי שהפילם נגמר, הוא רץ למכונית וברח מהכפר.

scooby4

New member
חלק 2:

לאחר שפיתח את התמונות, הוא לקח את המעטפה בה היו את הצילומים, וחזר לביתה של דודתו. התיישב על הספה והוציא את התמונות. בתמונות הראשונות ראו רק ניצוץ אור או שניים, מה שמאוד הפתיע את ג´ון. לאחר כמה תמונות, ג´ון התחיל לראות קצת בני אדם, הוא העביר לעוד תמונה, ועוד תמונה, ובני האדם שהיו בתמונה נעשו יותר ברורים, אבל ג´ון עדיין לא זיהה את האנשים בתמונה. אחרי כמה תמונות הוא הבין שהוא מסתכל על לורה וקתרין. בתור רוחות. לאחר עוד כמה תמונות, הוא אפילו התחיל לזהות את ג´ימי. הוא אמר: "זה לא יכול להיות!", בדיוק שדודתו נכנסה הביתה, ג´ון קם, הוא היה נורא מעוצבן, נורא מתוח, קתרין הסתכלה עליו בעיינים פעורות. אז ג´ון בא אליה, וסובב את התמונה אליה, ועצם את עיניו. חשב שאין דבר יותר גרוע ממה שקורה עכשיו. קתרין פערה פה, הלכה וחיבקה אותו. ג´ון התחיל לבכות, לא הבין מה קרה לא כל החיים. ואז קתרין אמרה לו: "בוא איתי, בוא, אני רוצה להראות לך משהו" וגם היא התחילה לבכות. היא לחדר שינה שלה, הוציאה מהמגירה קלטת וידאו, חזרה אליו ואמרה לו, "אתה צריך לראות את זה". היא שמה את הקלטת בוידאו, והם יתיישבו על הספה. בקלטת רואים את בית הילדים, אז, ב12.3.1988, ג´ון היה בהלם. לפתע בקלטת אפשר לראות את הבית נשרף ברגע, בלי שום הסבר הגיוני. בקלטת ראו את מכבי האש וגם את אבא של ג´ון. ואחרי כמה דקות בלטת, שכבר החשיך, ראו את אמא של ג´ון באה כעוסה מאוד לבית הילדים, נכנסת להריסות, ורואים ושומעים אותה אומרת קללה על איזה פיסת עץ שהיא הרימה מההריסות. לאחר כמה דקות של צפיה בקללה, הקלטת לפתע מתקלקלת קצת במסך, ולפתע רואים איש זקן, מלטף מישהו, איש זקן, מאוד מפחיד, עם בגדים קרועים, מלטף, את ג´ון, באמצע הלילה. פתאום, הקלטת חוזרת לאמא שמקללת, ולאחר כמה רגעים רואים את הבית השרוף של ג´ון, ורואים את החתול, ואת לורה. הקלטת שוב חוזרת לאמא, ואז לפתע נשמעה צעקה, ורואים אש ירוקה, על כל הבית ! והקלטת הפסיקה. קתרין במהירות כיבתה את הוידאו וצעקה על ג´ון, "ההורים שלך, שונאים אותך !" "אתה לא מבין את זה?, הם אלא שהרגו את כל החברים שלך, ג´ימי, לורה, אותי, אותי, כי אני גידלתי אותך!!., כל מי שהיה קרוב אליך, רצחו אותו., אפילו, אפילו האיש הזה, כן, שליטף את הלחי שלך, זה היה אבא שלך !!, אבל אדם שלי הציל אותך, כי אבא שלך, היה יכול להרוג אותך, בעוד רגע, ואתה לא – היית – יודע. אז מה האבא הפסיכופט שלך עשה ?? רצח את הבן שלי !!" ג´ון, בהלם, כמובן, שכל זה קרה, והוא לא יודע, כלום. "אז רגע, אם את מתה, איך אני יכול לדבר איתך, ולא איתם?", וקתרין עונה לו: "הקללה שאמך הטילה, היא עליך ועל כל מי שהיית קרוב איתו, היא אומרת שאתה תוכל לראות כל איש מת וכל איש חי, חוץ מאביך ואימך, ושכל קרובייך רק יראו אנשים מתים ואנשים חיים". וג´ון אמר בתגובה: "ולמה הם לא רצחו אותי בהתחלה, למה הם רצחו את עצמם?" קתרין ענתה לו: "כי אתה רצחת אותם." ג´ון אומר לה: "מה ???" קתרין אומרת לו בחזרה: "אתה היית בבית ילדים הזה, באותו יום, באותו יום של השריפה, אבא של ניסה להוציא אותך משמה, אבל לא רצית לצאת, בגלל איזה פתק שהיה בשולחן, והוא משך אותך לצאת איתו, אבל אתה מאוד התעצבנת, אז עזבת אותו, והפלת אותו אחורנית, כך שנפל על האש, ונשרף. אתה יודע שלמכבי אש בכפר לא היו חליפות כל כך מתוחכמות." ג´ון אומר לה: "אבל איזה פתק זה היה, אני חייב לדעת!" קתרין אומרת לו בחזרה: "אני לא יודעת אבל…", ולפתע, הפסקת חשמל. קתרין צועקת: "זה אבא שלך, אתה חייב לצאת מכאן, תצא !!!" היא צעקה, ג´ון אמר לה: "אבל מה??", "תצא מפה!!", ג´ון הגיב: "לא!! אבל מה?", קתרין אמרה: "אבל אולי ג´ימי יודע", ואז המנורה התנפצה. קתרין צעקה לו: "עכשיו תלך כבר !!!", וג´ון רץ במהירות לדלת, אבל היא הייתה נעולה. הוא בקושי הצליח לראות כלום, לא ידע מאיפה הוא עוד יכול לצאת, הוא שאל אותה, "איפה הנרות??", "במגירה הימינית למעלה", קתרין צעקה לו. אז הוא לקח את הנר, והדליק אותו בעזרת הגז. והוא התחיל לצעוק: "איפה אתה, איש זקן ומשוגע, הא ?? איפה אתה ??!" ולפתע, בנר שג´ון מחזיק, ראה השתקפות של אבא שלו, מולו, אם פרצוף נוקם ואכזרי. ג´ון צרח כמו שלא צרח בחיים, הפיל את הנר, ודפק אגרוף בדלת. הדלת הישנה כמובן נשברה וג´ון הצליח לצאת. הוא רץ במהירות לביתו של ג´ימי, הוא רצה וידע שמה שהיה כתוב בפתק יעזור לו לפתור את התעלומה שפיתח. אחרי 5 דקות של ריצה ג´ון הגיע לביתו של ג´ימי, פתח את הדלת וצעק לו: "מה היה כתוב בפתק על השולחן?!", ג´ימי, הסתכל עליו, לא חשב שג´ון יצליח להגיע בסיפור, עד הפתק שהיה על השולחן. אז ג´ימי, הסתכל לא בעיינים ואמר לו: "על הפתק, היה כתוב: תמיד תזכור את: 1. השריפה בביתך 2. מות בת זוגתך 3. מות בן דודך 4. מותך." מרוצה עכשיו ? ג´ון הבין שהוא ידע שהדברים האלה הולכים לקרות, השאלה היא, איך הוא ידע זאת? אבל הוא מיד חזר לעצמו ואמר, "אני הבא בתור למות". ג´ימי אומר לו: "Welcome to the club", וג´ון חושב איך הוא יתגבר על אבא שלו. הוא ידע שכמעט ואין לו סיכוי נגדו, הוא ידע שהוא קרב למות. אבל אז נזכר בבית דודתה. הוא פתח עיינים ורץ בחזרה לשם. שם הוא מצא את בנה השני של קתרין מת, רון. קתרין באה אליו, ואומרת לו, "תן לו להרוג אותך כבר !!", ג´ון אומר: "לא !!" "אני נלחם על חיי!!", וקתרין אומרת לו: "אל תשחק אותה גיבור עכשיו…, אל תשחק אותה, גבר…, אתה יודע, שעם רוחות לא עושים עסקים." "תשמע אני לא רוצה להישמע עכשיו בצד שלהם, אני לטובתך במאה אחוז, אבל, תעשה טובה". ואחרי, כמה דקות של שקט, ג´ון אומר, "טוב, אבל אני צריך לדעת, איך אני ידעתי על כל זה?, בפתק היה כתוב, כל מה שקרה לי בחודשיים האחרונים." קתרין אומרת לו: "את הפתק הזה, מישהו אחר כתב לך.", ג´ון מסתקרן, ושואל את קתרין: "מי?", קתרין אומרת לו בתגובה: "אני". ג´ון, מסתכל עליה, בעיינים צדיקות, עיינים של "למה?", ובאותה שפת גוף, ג´ון הלך למרפסת, ומכיוון שהבניין היה 14 קומות, ג´ון עלה על המעקה, עצם עיינים, ושיחרר את עצמו בכל הכוח, למטה.

HoNeY14

New member
ווווווואאאאאוווווו../images/Emo2.gif

הייתי מרותקת לכיסא
סיפור ממש מותח אבל בסוף לא הבנתי כמה דברים... אתה כותב מאוד יפה

scooby4

New member
אה כן...

הסיפור מאוד ארוך, וכתבתי אותה עם כמה וכמה הפסקות, וגם בסוף בכלל לא קראתי אותו מהסוף להתחלה, אז תנסו קצת להבין שאני במשבר כאן ואין לי כוח לקרוא אותו.
ותודה...

ד ג י

New member
יפה

אחד היותר מוצלחים של הסידרה הזאת (נו שכחתיאיך קוראים לה) יש כמה קטעים שהייתי משנה את הגנון כתיבה אבל יפה מאוד

וואוו..סיפור מדהים..../images/Emo45.gif

היו קצת דברים לא ברורים אבל הסיפור פשוט מדהים...

למעלה