אני חולה על הארי פוטר!(:
M Meijen Shaggy New member 21/12/02 #42 *משתחווה* ../images/Emo3.gif../images/Emo188.gif../images/Emo15.gif
S StooSh² ° ° ² New member 21/12/02 #43 ../images/Emo9.gif אני יותר אהבתי ת´ספר (תולעת ספרים שכמוני ) ועכשיו בלי קשר אני קוראת את עלי כותרת עפים ברוח...(למי שמכיר אז הספר הראשון יותר טוב )
../images/Emo9.gif אני יותר אהבתי ת´ספר (תולעת ספרים שכמוני ) ועכשיו בלי קשר אני קוראת את עלי כותרת עפים ברוח...(למי שמכיר אז הספר הראשון יותר טוב )
S SiS MaSiS New member 25/12/02 #48 טחח../images/Emo132.gif נראה לי שהתחלתי לקרוא את הארי פוטר השלישי לפני איזה שנתיים ככה לפני השינה היום אני בעמוד 30+ משעמם ת´טוסיק לעומת זאת זה טוב לפני השינה
טחח../images/Emo132.gif נראה לי שהתחלתי לקרוא את הארי פוטר השלישי לפני איזה שנתיים ככה לפני השינה היום אני בעמוד 30+ משעמם ת´טוסיק לעומת זאת זה טוב לפני השינה
S StooSh² ° ° ² New member 25/12/02 #49 שהתחלתי לקרוא ת´ספר הראשון... הפסקתי אחרי איזה 20 עמודים,ואז חברה שיכנעה אותי להמשיך ו..אני לא מצטערת שהמשכתי ואני מחכה כבר המווון זמן לחמישי
שהתחלתי לקרוא ת´ספר הראשון... הפסקתי אחרי איזה 20 עמודים,ואז חברה שיכנעה אותי להמשיך ו..אני לא מצטערת שהמשכתי ואני מחכה כבר המווון זמן לחמישי
D Dracos girl New member 27/12/02 #52 ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif אחותי!!! דראקו שולתתתתתתתתתת!!!! כזה שאאווווההההה!!!
E ej for all New member 28/12/02 #53 שאלה מישהו הולך לכנס ביגור של האעמותה הישראלית למשחקי תפקידים??!.......חחח......