הקפצה

../images/Emo45.gif

אבל זה עדיין אחלה סיפור

scooby4

New member
ווווווואוווווווווו!!!!! ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

אני מאוהב בעצמי !! איזה סיפור טוב יצא לי !! ממש משו משו..... !!! ווווווואוואוא !! נכון שהיו איזה 2 חלקים ודברים לא ברורים, אבל רק אחד מהם לא ברור. עכשיו זה ספויילר, רק למי שקרא כבר !!!!! : עכשיו: ג´ימי, הוא מת בשריפה של אמא של ג´ון. השריפה הירוקה, כי הוא היה פצוע אחרי השריפה הראשונה, והריפה השניה כבר הרגה אותו. והקטע שג´ון אומר שהוא היה צריך למות אחרי לורה, בחלק הראשון, זה נראה לי טעות שלי, תתעלמו מזה... :/ השאר מצויין עם כמה שגיאות כתיב, לא קריטי. זה הכל....

חחחח...../images/Emo6.gif

טוב שלא הגזמת טיפונת...
.. לא סתם סתם הסיפור באמת טוב
תמשיך לכתוב לנו סיפורים,כן ?

scooby4

New member
../images/Emo35.gif - ../images/Emo70.gif

אני התכוונתי שזה יכתב ככה.
מה זה תחנה סופית?

מרב881

New member
זה ככה-../images/Emo13.gif

יש ילד אחד (אלכס, אני חושבת...) שצריך לצאת עם הכיתה שלו לטיול שנתי בצרפת. לפני הטיסה הוא מתחיל לראות סימנים שמעידים על כך שהמטוס עומד להתרסק. לפני ההמראה וקצת אחרי שהכיתה כבר עלתה על אותו מטוס הוא דורש לרדת וצועק שהמטוס עומד להתרסק. הוא מתחיל לריב עם כמה ילדים והם יורדים מהמטוס. דקות ספורות אחרי שהמטוס ממריא הוא מתפוצץ (אל תדאגו, זה ממש לא ספוילר) ומותיר את הקבוצה שנותרה בנמל התעופה בהלם. לאט לאט הקבוצה שנותרה מתחילה להצטמצם, ואלו שנותרו בחיים מתחילים למות אחד אחרי השני. סרט מומלץ בחום. אני ממש מצטערת שלא הגבתי מקודם, לא יכולתי לגשת למחשב (מי אמר דלקת גרון?).

scooby4

New member
נשמע מגניב ../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

עוד סרט ברשימת סרטי ה"חייב לראות" שלי... וזה מזכיר לי עוד סרט עם שדה תעופה ומטוס. זה לא ממש סרט, זה סדרה ב2 חלקים, זה איזה סרט שיצא בעקבות ספר. - די בדיוני, אבל נורא מעניין ומפחיד. איך קוראים לזה ? :), יו... שחכתי... אולי אתם מכירים, אני אקצר את העלילה: הסרט מתחיל בשדה תעופה, שקבוצת אנשים מתכוננים לטיסה. ואחרי כמה קטעים שאנחנו מכירים את האנשים שאנחנו נכיר שעולים לטיסה, אז רואים את הקפטן שמישהו אומר לו שיש את אורניוס קשת המדבר (סתם שם שהמצאתי, זה איזה מקום שדומה למשולש ברמודה בין החלל לשמים או משהו). אז הטיסה מתחיל והמטוס מתחיל ככה להתנונע וכזה, ופתאום כמעט כל האנשים בטיסה נעלמים. ואז נשארת קבוצת אנשים: ילדה עיוורת אבל שומעת טוב, אישה נחמדה וחתיכה שעוזרת לה, מאצ´ו, פריקית שמעשנת - חנון פחדן (כמעט), ואיש חכם (אותו אני הכי אוהב), ועוד איש לא נחמד שהוא מטורף והוא רוצה לחזור לכדוה"א והוא מתחיל להשתגע ולרצוח אנשים. (אופס, גיליתי...
) והם מגיעים לאיזה מקו םשהם לא יכולים לקלוט את העולם, ואי אפשר להדליק אש, ושומעים שם את השעון וצעדים טוב, ולבירה יש טעם מוזר, ויש מפלצות שמתקרבות אליהם ורק הילדה העיוורת מצליחה לשמוע. והם מנסים להבין מה גרם לכל זה, ואיך הם יברחו משם מהר בלי למות - ביינתים שהמשוגע משתגע. ראיתי אותו ב"יס פלוס" - yes, ממש אחלה, שווה לראות

Idan91

New member
נהדר! ../images/Emo187.gif

זה בהתחלט ה"מתאים מפחד" המוצלח ביותר עד כה... היה מותח ומעניין במשך כל הסיפור, והסוף, למעשה, אכן היה מפתיע. בקיצור, קבל המוני חיזוקים חיוביים!

scooby4

New member
תודה לכולם...

דווקא את הסיפור הזה היה קשה לי לעשות, כי אני הרי לא חושב על הסיפור, רק מתי שאני כותב אותו, ואולי לא שמים לב אבל כל הזמן ברציפות אני חשבתי מה יהיה הפיתרון לזה, ומה הפיתרון לזה, ומה לזה, היה נורא קשה, במיוחד בקטע שג´ימי ולורה וקתרין מתו, פשוט סתם כתבתי את זה, וזה מה שיצא. פעם הבאה אני אחשוב יותר לעומק, וגם יותר חלק. וגם... עידן אמרה שאחרי כל סיפור שאני כותב אני אשלח אותו להגהה שלה, ואז אפרסם אותו בפורום.
אז תודה גם לה...

Idan91

New member
אם זה היה קשה, ../images/Emo187.gif

חשוב כמה קשה לג´יי. קיי. רולינג... טוב, אבל בכל זאת.. זאת לא סיבה לא להוציא את הספר החמישי במשך.. המממ.. כמה זה כבR? שנתיים? שלוש?

scooby4

New member
וד"א...

אם כבר שאלת, אז אני אענה, בשם עצמי כמובן... קראתי את הראשון, נהניתי. קראתי את השני, לא ממש נהניתי. את השלישי לא קראתי, את הרביעי קראתי, אבל רק את ההתחלה, הוא לא עיניין אותי כל כך. הפסקתי לקרוא - יש סרטים...

למעלה