הקפצת השרשור השבועי

ת ו ת

New member
מספר שאלות ברשותכם ../images/Emo163.gif

הלכנו לקנות כסא בטיחות לאוטו וחזרנו כמו שבאנו - מבולבלים. על איזה כסא בטיחות אתם ממליצים/ (וגם פוסלים) ? למה? איפה נקנה ? ואם אפשר גם מחיר. קים בת תשע וחצי חודשים ועדיין אוכלת רק מרוסק (בגלל האמא הפחדנית שלה). מהו אוכל אצבעות ? איך עוברים אליו ? לאיזה גודל לחתוך "אוכל של גדולים" ? מהו בכלל תפריט "של גדולים" ? ה-צ-י-ל-ו . מישהי אמרה לי לתת רבע תפוח שלם וככה התינוק חותך אותו עם החניכיים, אבל כשעשיתי את זה לקראת הסוף קים הכניסה חתיכה ענקית לפה ולי נעשה שחור בעיניים כי פעם נתתי לה ביסקוויט והיא נחנקה ממנו. קפצתי עליה והוצאתי את זה ואז הגיע הבכי ונאלצתי לתת לה רבע אחר שבדרכי מירמה גנבתי אותו עוד בטרם... זה נראה לכם הגיוני ? ודבר אחרון, מתי ישנו את שם הפורום ל"הורים לאחר טיפולי פוריות" כי נורא לא נעים לחשוב שאנחנו סיימנו את העניין והכותרת עושה לי קווץ´ בבטן כל פעם מחדש.
, תות.

בייבי סנר או אנג´ל קר זקוקה ל|המלצה

קודם כל תודה למנהל הפורום הנפלא שהפנה אותי לכאן, אז הנה באתי. רציתי להתייעץ איתכם מה כדאי יותר לקנות? בייבי סנס או המכשיר החדש שיש ברשתות שילב "אנג´ל קר", ההבדל בין השניים הוא שב"אנג´ל" יש גם אינטרקום שאפשר לשמוע את בכי התינוק דרכו. דרך אגב שניהם עולים בסביבות 550-600 ש"ח. אז מה לקנות? ואם מישהי יודעת יותר פרטים אשמח אם תכתוב. שנה טובה ומתוקה לכולם.

../images/Emo61.gif נושא השבוע : בטיחות ../images/Emo61.gif

אז זה הנושא השבועי הראשון כמו שאמרתי - כל שבוע אעלה נושא ואשמח לתגובות הן מידע כללי, הן ממאמרים והן מנסיון אישי אשמח אם כל תת נושא יהיה תת שרשרת חדשה תחת השרשרת הנוכחית ככה ייקל לטפל במירב הנושאים הקשורים לאותו נושא ראשי ייקל לאנשים להתמצא ולראות מה נאמר ומה לא וככה יהיה לי קל יותר לבנות מאמר מרכז בנושא למאמרים למעלה בתום השבוע הנושא בטיחות יכלול את הנושאים הבאים (לפחות) כסאות בטיחות - מצרף שרשרת קיימת חיישני נשימה - מצרף שרשרת קיימת מנגנוני נעילת דלתות חומרים מסוכנים ריפוד רהיטים הגנת חלונות ופתחים הגנת מדרגות ומעקות וכל נושא נוסף שלא חשבתי עליו... תודה על שיתוף הפעולה ליאור

תות, תשובות יש לי רק על הכיסא

הילד שלי הוא סרבן מוצקים, מרות שנראה לי שהוא מחכה לעבור לתפריט של הגדולים וכי כל המחיות הנוזליות ממש לא בטעם שלו. אז לגבי הכיסא אנחנו קנינו של אוונפלו עם פגוש וגם קיבלנו מתנה אחד של אוונפלו, נדמה לי שזה המדליון. אני יודעת שהכיסאות של אוונפלו מאד מומלצים, הייתה על זה כתבה בהורים וילדים לפני חודש, את יכולה לבדוק באתר שלהם. מלבד אוונפלו הם המליצו שם על עוד כיסא כמדומני סמרט סנצ´ורי, לשבלוליטה יש כזה. בהצלחה בבחירה ובמעבר לאוכל אצבעות!!!!!

אין המלצוה או להבדיל לא למנגנונים ?

כי יש בשוק כל מיני טריקים לנעילת מגירות ודלתות , בעיקר של המטבח (אבל לא רק) ואני זוכר שבזמנו שלומי אמר לי שהם ניסו איזה 50 סוגים לנו עוד אין ניסיון אחרת היינו מכניסים משלנו יש גם את המנגנונים למניעת נפילת מגירות שמותקנים לרוב בשידות החתלה אבל נדרשים במגירות נוספות ליאור

יש סוגים רבים אבל..

נתחיל בהמלצה שלי דלתות יש דלתות שנפתחות לבד ולהן הכי נוח זה פלסטיק אחד שמחברים לדלת עצמה והחלק השני מחובר לארון כך שהלת נפתחת מעט ועל מנת לפתוח אותה לרווחה צריך להזיז את החלק של הדלת, היתרון המשמעותי ניתן לעשות זאת ביד אחת, ובנוסף אין סיכוי שנתעצל ולא נשים את הסוגר סגרת את הדלת לא ניתן לפתוח אותה. הפטנט הנ"ל טוב גם למגירות. לדלתות שניתן לפתוח במקביל יש מבחר רב אך אנחנו מצאנו שהסוגרים הנוחים ביותר הם אלו שנראים כמו אזיקונים, הם הכי ארוכים כך שגם אם הדלתות לא ממש קרובות אין בעיה, בנוסף קל יחסית לפתוח אותם. כדאי לשים לב שיש כמה חברות שמוכרות את אותו הסוג, בטויס אר אס באותו מחיר חברה אחת מכרה סוגר אחד ואילו חברה שניה מכרה שני סוגרים. (אני מתנצל אם לא הייתי מובן בהסבר אשמח לענות לכל המעוניין במייל או בטלפון 055208624)

גם אצלינו יש את הסוגרים ששלומי תאר

אותם בהתחלה (חיכיתי שמישהו יכתוב כי לא ידעתי איך להסביר את זה בעצמי...). קנינו אותם דווקא באיקאה אבל יש בכל רשתות הילדים סוגרים כאלה. אנחנו סגרנו רק דלתות ומגירות שיש בתוכן משהו שמהווה סכנה לתומר או פגיעה במכשיר שקשה לנו לחיות איתה (כמו פירוק כפתורי המערכת) כך שסגרנו דברים סלקטיבית ולא הכל כדי שתומר עדיין יוכל לפתוח הרבה דלתות ומגירות ולשחק ולפזר את כל מה שבפנים

החומר הכי מסוכן בבית - או אחד מהם

זה טבליות המדיח הן עטופות כמו סוכריה הן צבעוניות כמו סוכריה הרבה פעמים מחוסר מודעות מונחות מתחת לכיור שזה מקום קלאסי לזחילה אליו החומר שבטבליות הללו מיועד להמיס חומרים אורגניים כמו בשר ועוף שנותרים על הצלחות אין צורך להסביר מה ההשפעה שלהן על הושט של תינוק או ילד או שלנו אז - למודעותכם !! ליאור

אנחנו פינינו מהמטבח את כל החומרים

הרעילים - חומרי ניקוי, כלור, חומרים למדיח. הכל היה בארון שמתחת לכיור, ויום אחד גיליתי שעומר זוחל פנימה ומתעניין מאוד. אז עכשיו יש המון מקום מתחת לכיור ומעט מקום בארונות האחרים. למישהו יש רעיונות ייעול?

הרעיון שלי, וטרם יישמתי

ומהכרות עם בעלך היקר - הוא יממש זאת בקלות לעבוד בגישת הקופסא בתוך קופסא כלומר - כלפי חוץ הארונות נראים רגילים ובלי עודף של תפסים ומנעולים בתוך החלל שמתחת לכיור לבנות קופסא ננעלת מעץ וכך החומרים נעולים שם והשטח לא מתבזבז. אני חשבתי על נעילה עם מנעול תלי צירופים ליאור

ראית את המנעולים לארונות שיש היום

בשוק?
קודם כל, צריך לפחות תואר מה-MIT כדי להבין אותם. ולפתוח?? עומר ילמד יותר מהר לפתוח אותם ממני. אחד ה"אהובים" עלי הוא מנעול עם אזיקון כפול. צריך ללחוץ בו זמנית על שני כפתורים מאוד לא נוחים ולמשוך את האזיקון. זוועה! בארונות שבהם הידית היא רק שפיץ הבעל הגדיל לעשות עם מנעול משלו - פשוט כרך סביב הידיות אזיקון, שעם לא הרבה מאמץ ניתן להוריד אותו, אבל זה עדיין מסובך מדי לתינוקות. בכל מקרה, זה לא טוב לרוב הארונות (כי קצה הידית צריך להיות באותו רוחב של תחילתה). והסוגרים של המגירות - מסתבר שכל סוגר כזה צריך משהו להיאחז בו מלמעלה. כך אפשר לסגור בכל פעם רק את המגירה העליונה. ומה עם ה-4 האחרות??
איזה עיצבון!

אנחנו כנראה נשים שער בכניסה למטבח

וכך הדר יוכל לראות אותי ואני אותו כשאני במטבח, אבל לא נצטרך למגן את כל המטבח כי עברנו על כל מה שיש לנו שם וזה נראה לנו נורא מסובך בעיקר הסוגרים למגירות.

מאיו

New member
מתחת לכיור אין אצלנו כלום!!!

הכל במרפסת שירות / ממ"ד / מחסן. לשם אסור לאור להיכנס ובכל זאת כל החומרים נמצאים גבוה או בתוך ארון נעול.

סיפור נורא על חומרים מסוכנים ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בת של מכרים (חברים של חברים), בת 4.5, נסעה עם סבתא שלה באוטו של הסבתא. הילדה היתה צמאה, פתחה בקבוק שהיה באוטו ושתתה. אממה... בבקבוק היה חומר לניקוי כלי כסף שאיכל לה את כל מערכת העיכול. אני לא זוכרת כמה זמן היא היתה מאושפזת בטיפול נמרץ, כמה ניתוחים היא עברה לשיקום מערכת העיכול ולפתיחת הידבקויות וכמה חודשים היא היתה צריכה טיפול פסיכולוגי כי היא לא הסכימה לבלוע כלום בעקבות הטראומה. כיום (כמה שנים אחרי המקרה) היא בריאה רק מלאה צלקות מכל הניתוחים, מה שלא מוסיף הרבה בטחון לילדה. אחרי אותו מקרה חשבתי לעצמי - איך ילדה בת 4.5 לא יודעת שאסור לשתות משהו בלי לשאול מבוגר? לא משנה כמה נרחיק את הסכנה מהילדים, תמיד קיים חשש שזה יגיע ברגע שלא נשים לב אצל סבתא, חברים בלי ילדים או במקומות ציבוריים. איך אפשר לחנך ילדים להזהר מחומרים מסוכנים? ממתי בכלל מתחילים לעבוד על דבר כזה?

Navva

New member
חומרים מסוכנים - כללי

חומרים צריכים להיות מסומנים כראוי (לא לאחסן כהל או אקונומיקה בבקבוק שתיה ללא כל סימון) ומאוחסנים במקום הראוי. היו גם מקרים שאנשים מבוגרים שתו חומרים מסוכנים בשל המיכל בו אוחסנו. זו הערה כללית על סמך ידע מקצועי.

למעלה