הקפצת השרשור השבועי

ת ו ת

New member
../images/Emo26.gif תודה לכולם על התשובות

היה לי אתמול יום מטורף ולא הספקתי להיכנס. כמעט הייתה לי שרפה בבית ובאותה הזדמנות הכלב שילשל וקים התחילה לנקוש בשיניים ולהיות עצבנית (אגב
מישהי מכירה את התופעה של נקישת השיניים זו בזו שעושה רעש מפחיד כאילו היא מנסה לשבור אותן ?) עד סוף השבוע לא נראה לי שיהיה לי זמן לקרוא או להגיב. רפרפתי על התגובות אבל אני בהחלט מתכוונת לקרוא אותן ביתר עיון וליישם. אז שוב
ואני אגיב עד סופשבוע. תות.

היי תות, קצת באיחור אבל כמה תשובות

כסא בטיחות - יש לנו את ה-SMART MOVE של סנצ´ורי. קנינו אותו דרך אתר באינטרנט שנקרא BABYSHOP שלמעשה הוא האתר של רב-קט, אבל המחירים בו זולים יותר (במקום 799 ש"ח - קנינו ב- 678 ש"ח). אנחנו הבחלט מרוצים ממנו. יש לו מגן ראש ובולמי זעזועים. הוא מאוד מרווח. קנינו אותו רק אחרי שעשינו "סקר שווקים" ו"מדדנו" אותו על אלה. אל תלכי בלי קים כי חשוב לראות אם הכסא מתאים לילד, אם הוא חש בו נוח, אם הקשירה קלה ונוחה. אוכל - אני כבר לא מרסקת אוכל לאלה אלא מועכת גס מאוד. את העוף אני מפוררת לחתיכות קטנות בידיים. את העוף אני נותנת לה ביד שתכנים לפה. כך גם עם פסטה, עגבנייה, פרי, היא מאוד אוהבת מלפפון חמוץ. גבינה צפתית של פיראוס 5% - זה אוכל אצבעות. להתנסות במירקמים וטעמים. אלה בהתחלה לא אהבה לגעת באוכל קר ורטוב. היום היא מוכנה לקבל אותו ליד. עוד דבר - לקטנטנים יש מנגנון הקאה מפותח מאוד. זה ודאי לא אומר לא להשגיח, אבל חשוב שתדעי. אפשר לתת תפוח (אולי קצת מאודה?) ואפשר לחם (אני נותנת את הנשיקה או ה"בולבול" של הלחמנייה) וגם ביסקוויט. להשגיח! לגבי אידוי - קניתי בהום-סנטר מכשיר אידוי מפלסטיק למיקרו מאוד פשוט (מין מסננת כזאת שעומדת על כלי בו ממלאים מים ועל זה מכסה מפלסטיק). כדאי שתחפשי משהו פשוט כזה... זהו, מקווה שקצת עזרתי.

ת ו ת

New member
קנינו את האונפלו מדליון

תודה על התשובות. התלבטתי בינו לבין הסמרט מוב של סנצ´ורי והריפוד הרך יותר שלו הכריע את הכף. ובנוגע לאוכל, מתברר שאנחנו אוכלים אוכל אצבעות מזה זמן מה, ואני חשבתי שאני מפספסת משהו משום מה. תות.

הקפצת השרשור השבועי

נשארו עוד יומיים מה שנכתב וייכתב הוא זה שישאר כחומר לעיון בעתיד אז עוד מאמץ קטן בכתיבה של כל מה שצברתם והתנסיתם בנושאי בטיחות שוב תודה ליאור

למעלה