הקפצת השרשור השבועי

לדעתי המעקה אצלנו לא בטיחותי,

ומכיוון שזו דירה שכורה אין מה לעשות בקשר למעקה עצמו, אבל אנחנו מחפשים דרך למנוע מהדר גישה לאיזור המעקה. אולי במפגש אצלי נוכל לטקס עיצה יחדיו איך מתגברים על המעקה והמדרגות סביבו.

זאת ממש בעיה... ../images/Emo4.gif

בשילב (ובעצם בכל מקום) מוכרים את השערים בצורת אקורדיאון, שהם מאוד נוחים לנו כי אפשר לכוון אותם לגודל הרצוי וגם לקפל לקטן כשאין בהם צורך, אבל הם נראים לי נורא לא בטיחותיים. כבר עכשיו עומר מגלה עניין במדרגות ואני נורא פוחדת שאם הוא יחליט להישען על השער, הוא לא יישא את המשקל שלו. השער הזה נראה נורא רעוע. בעניין המעקה - הבית שלנו די ישן ולא נבנה מותאם לילדים קטנים, ובין הסורגים של המעקה יש רווחים ענקיים שילד יכול לדחוף דרכם את הראש. קנינו רשת פלסטית בהום-סנטר והצמדנו למעקה. לא הכי יפה, אבל בטוח.

שאלה לקראת החורף

איך נמגן את ילדנו מפני הרדיאטור העומד בחדרם ומפני מכשיר האדים הקרים?

יפעתי&

New member
מיכל, ממכשיר האדים הקרים אין מה

למגן, מקסימום יישפכו עליו מים, זה הרי לא חם ואין בזה סיכון אני, בכל אופן, הייתי מעירה אותם או באה להוציא אותם מהמיטה ומנתקת את המכשיר כי אצלי הוא עבד בעיקר בלילה, הוא לא הלך איתנו לכל מקום. רדיאטור זה אכן יותר בעייתי כי זה חם, אבל יש רדיאטורים (כמו שלי) שאתה לא נכווה מלגעת בהם, מקסימום נוגעים פעם אחת, מגלים שזה חם וזהו לא נוגעים שוב (הם קולטים יפה מאוד שזה חם...). שיהיה לך חורף בטוח... ושנה נהדרת

נירית1

New member
לנו יש רדיאטור בטיחותי שהוא לא חם

למגע ,דווקא לא פחדתי שניצן יגע במכשיר החם כי יש להם נטיה להבהל כשהם מקרבים את היד ומרגישים חום, מגיל צעיר הרגלתי אותו "חם וזה כואב" (כולל כוס הקפה) מה שכן הפחיד אותי שגם שהרדיטור קר הוא ישמש כרהיט לנסיונות העמדות ואז הסכנה של התהפכות ביחד אתו, בכל מקרה אצלנו בבית הרדיאטורים הם רק בחדרי ילדים ורוב הזמן אנחנו בסלון. לנו בסלון יש קמין - וזה הכי מפחיד אותי שיגעו בו אז סידרנו גדרה מסביב(נמצאת רק בחורף) ושוב זה גם משהו שיכול לשמש כרהיט להעמדות אבל אני לא משאירה את הילדים לבד אפילו לרגע - האמת שנראה איך יהיה השנה להשגיח על שתיים שזוחלות באותו זמן. אולי לא תהיה ברירה ונחמם עם המזגן למרות שאני שונאת את החימום שלו.

מה לגבי כיסוי שקעי חשמל ?

אצלנו השקעים הם מהסוג החדש, זה שיש בתוכו פלסטיק שרק הכנסת תקע בכוח (וזה אומר נעיצה 2 "מסרגות" בו זמנית) פותחת את ההגנה ליאור

אני לא בטוחה שזה מדוייק

כיסויי הפלסטיק אולי טובים לילדים בגיל של אייל ועומר ויובל, אבל לילדים קצת יותר גדולים כבר יש שליטה מצויינת על המוטוריקה העדינה, ודווקא האצבעות הקטנות מאפשרות להם לשלוף את הפלסטיק יותר בקלות מאיתנו. אנחנו קנינו כיסויי פלסטיק שנפתחים עם מפתח. המפתח נמצא במגירה גבוהה וזהו. אנחנו מסודרים גם לגילאים קצת יותר גדולים.

אצלנו הפלסטיקים תקועים כל-כך חזק

שרק עם סכין חד וגם זה במאמץ ניתן להוציאם. כך שזה נראה לי בטוח

מאיו

New member
ולנו יש שקעים מתוחכמים כאלה...

יש להם כיסוי פלסטיק ירוק מבפנים, כך שרק אם מכניסים את שני הפינים של התקע ביחד, לוחצים, מתרגזים ורבים, רק אז אפשר להכניס משהו פנימה

לנו יש את האנגל

הוא משמש אותנו רק כאינטרקום, וזה כאשר מניחים את שיר במיטה שלה באופן זמני לא בדקנו איך הוא משמש כחיישן נשימה והמדד העיקרי לדעתי הוא כפול גם עד כמה לא מפספס הפסקות נשימה בכך שמזהה פרפורים או עוויתות כנשימה וכמובן (וזה בעדיפות שניה , מה לעשות) עד כמה לא נותן אזעקות שווא אנחנו לא משתמשים בחיישנים הללו מכמה סיבות והעיקרית היא השינה המשותפת כשאני חושב על זה, לפעמים ניתן לחבר כמה לוחות לבקר אחד אז אולי ניתן יהיה לעשות משהו עם לוח שלנו ליאור

רק בייבי סנס

נכון שהעלות גבוהה יותר, כי צריך לקנות אינטרקום בנפרד, אבל יש סיבה למחיר הנמוך של האנג´ל קר. לבייבי סנס יש שני חיישנים ולאנג´ל קר רק אחד. זה אומר שלאנג´ל קר יש הרבה יותר אזעקות שווא מאשר לבייבי סנס, בעיקר כשהתינוק גדל קצת ומתחיל להסתובב במיטה תוך כדי שינה. לנו יש 2 בייבי סנס + אנג´ל קר שקיבלתי מחברה. הבייבי סנס לא עשו לנו עד עכשיו אף אזעקת שווא (9 חודשים, כל לילה). השתמשנו באנג´ל קר כמה פעמים, אבל היו לנו המון אתרעות שווא והלב שלנו לא עמד בזה, והחלטנו לוותר. בקיצור, אם את בעניין של לקנות את המכשיר, תעשי לעצמך ולילד שלך טובה ותקני את המכשיר הטוב, למרות מחירו.

למיכל ואפונת גינה בלבלתם אותי לאללה

יו, כל אחת ממליצה בחום על המכשיר האחר ועכשיו רק ניתן לחכות ולראות אם יהיו עוד תגובות ואז נעשה כמה בעד וכמה נגד ואולי כך נוכל להחליט. מיכל - כשקראתי את תגובתך אמרתי רק בייבי סנס. ואז קראתי את תגובתה של אפונה ואמרתי יו האנג´ל קר מומלץ בחום אז אולי אותו! אולי תעשו תחרות וכל אחת תנסה לשכנע אותי לקנות את המכשיר שיש לה! סתתתתתם בצחוק, תודה לכן מקרב הלב.

לנו יש גם וגם

אני יותר מרוצה מהאנג´ל קר. האינטרקום היה ועודנו הכרחי לנו (חדר הילדים מרוחק מהסלון והמטבח ובנוסף סגרנו את הדלת מפאת החתולה בחצי השנה הראשונה (גם היום אני סוגרת כשיש אורחים ואחד הילדים או שניהם ישנים). לגבי הרגישות - הוא נראה לי יותר אמין. בד"כ לוקח לו פחות זמן לזהות הרמת תינוק. הוא גם "יודע" לפעול כשצריך ולהפסיק כשחזרה הנשימה (משאיר איניקציה של נורה אדומה). לארז היו כמה צפצופים כאלו באמצע הלילה (יכול לנבוע גם מהצטננות). ד.א. מאוורר תקרה מבלבל את שניהם.

ד.א. הביבי סנס הוא במיטה של רותם

ודוקא הוא פעל אצלנו כמה וכמה פעמים (ואפילו השבוע) ללא סיבה. היא פשוט התגלגלה רחוק רחוק לאחוריים של המיטה. גם אצל ארז יש התראות שווא. אבל הוא פחות מסתובב בלילות.

אפונה, יש שתי פלטות

וצריך להוסיף את השניה בצד השני של המיטה כשהילדים מתחילים להתרוצץ במיטה. זה פותר את כל אזעקות השווא. אצלי שניהם עוברים במשך הלילה ממילא לצד השני של המיטה (טוב שיש מגן ראש
), ואף פעם לא היה אצלנו אזעקת שווא.

מלכתחילה שמנו את שתי הפלטות

אבל רותם נדבקת לסורגי המיטה (כמו בסרטים מצויירים כשהמכונית פונה ונדבקים לשמשה?...). את שלנו קיבלנו מחברים. מה שעוד אני יכולה להוסיף זה שמאד נוח שהביבי סנס אינו צריך חיבור לקיר (חשמל) והוא נתלה על המיטה (למרות שנדמה לי שהאנגל קר החדש גם נתלה על המיטה). לגבי שירות - את האנגל קר מוכרים רק בשילב, אני חושבת. פעם התקלקל לנו החלק הנישא (האנטרקום) ובשילב מיד החליפו (למרות שהוא נקנה כבר לפני שנתיים ולא על ידינו). ופעמיים נשבר לנו החלק שמצמיד את הביבי סנס למיטה (מין סוג של תלי). צלצלתי ליצרן בישראל והם שלחו אלי ללא תשלום את החלק. (למה פעמיים כי היו לנו 3 ביבי סנס (3 חברים שונים תרמו...). אני מרגישה מאד בטוחה עם האנגל קר שלי. אבל רק שתדעי שבכל מקרה זה לא נחשב אמין בשביל הרופאים (כמו מדחום באוזן - כשאני באה לרופא הוא רוצה שאגיד לו את החום שנמדד במדחום רגיל תחת הזרוע ועדיף לא דיגיטלי...)

שלום ליהלום - לנו יש את הבייבי סנס

ואנחנו מאוד מרוצים. מעולם לא היו לנו התראות שווא(!) ואם הרמנו את תומר בלי לכבות אותו הוא צפצף בדיוק בזמן שהוא אמור (כפי שכתוב בהוראות). השתמשנו בו עד גיל שנה! אני חושבת שהוא עדיף בגלל שקיימים בו שני לוחות חישה ולא רק אחד. הכי טוב להשיג ממישהו במקום ללכת ולקנות. את שלנו קיבלנו משומש מאחי ואני מקווה לקבל עוד אחד בשביל התאומים מחברים. שנה טובה גם לך

למעלה