הקפצת מפגש

רק רציתי לדעת...

מה נסגר בסוף עם המפגש פורום
דיי הבנתי שהוא לא יהיה בסוכות...
אבל הוא יהיה בכלל

Another Girl

New member
תראי...

אני דווקא בעד,נראה כמה אנשים יגיבו להודעה הזו..כי לא בא לי להיות לבד או עם איש או שניים ולחזור...(לא שיש לי בעיה עם איש או שניים,אבל אח"כ השאר שלא באו יירצו עוד מפגש,ועוד מפגש,ונצטרך לעשות את זה "בתשלומים"..)מי שמעוניין שיגיב להודעה הזו.

ביטלמן

New member
חברי הפורום גרים בכל רחבי הארץ

אני חושב שזה יהיה די קשה לעשות מפגש פורום...

אני הייתי כבר בכמה פורומים שהיו בהם

חברים מכל הארץ ובכל זאת ארגנו מפגשי פורום, אני אישית חושבת שאם לאנשים זה מספיק חשוב אז הם יבואו... אני בעד!

tin ker bell

New member
גם אני בעד מפגש פורום!

תעזבו שניה את הבעיות הטכניות בצד... אלו דבריםם שאפשר לסדר השאלה היא מי באמת רוצה לבוא... ביטלמן, אתה היית רוצה?

i love lucy

New member
אני בעד אפשר ב..

עזריאלי או מקום במרכז כדי שיהיה נוח לכולם... נראה לי... בכל אופן נחליט כולם מקום טוב לא?

דקלה9

New member
צריך לעשות במפגש דברים נחמדים

כמו הקרנת סרט או תצוגה של פריטים נדירים וכו'. ככה גם ביטלמן יגיע...

יש לי את "צוללת צהובה"../images/Emo72.gif

אני יכולה להביא... אבל זה כמובן בתנאי שנפגשים בבית של מישהו. כמה אנחנו? כלומר, פעם היו מלא חדשים (יותר ממאה!) אבל בפועל אנחנו בערך 15, לא? אם נהיה מעט אולי אפשר אצלי.. אבל זה מושב די נידח ואין הרבה תחבורה ציבורית *_*

Another Girl

New member
לא כדאי שנעשה את זה במקום נידח

צריך לתת לכולם הזדמנות להגיע,גם למי שאין לו אוטו-אז לפחות שיהיה לו אוטובוס או רכבת. בית של מישהו זה אחלה אופציה,אבל רק אם נפגשים במקום ציבורי כשלהו לפני כן והולכים לשם ביחד,כדי שלא יהיו בלבולים והליכה לאיבוד בטעות...

דקלה9

New member
אני בעד חיפה ../images/Emo45.gif

כמובן... וגם אני מוכנה לארח את המפגש אצלי. השאלה היא מה גודל הפורום (הבית שלי לא כזה גדול). יש גישה עם רכבת ואוטובוס (במיוחד עכשיו, כשבנו בעיר תחנה מרכזית חדשה, ליד הרכבת). Another Girl- תגובתך?

Another Girl

New member
דקלו'ש

מבחינתי סבבה,כמובן,את יודעת איפה אני גרה
מבחינת כמות האנשים צריך לספור את האנשים שהגיבו בחיוב לשרשור הזה ולראות אם זה מתאים. ואז צריך לראות אם זה מקובל על רובם להגיע אליך
בעיקרון אני מאוד בעד...תחבורה נוחה,רכבת,אוטובוסים...

למעלה