וסליחה על ההצפה אבל אני צריכה לשאול מדוע את עצובה לוסי?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 27/10/03 #42 אני באה!../images/Emo72.gif ומה דעתכם על ההסעה המשותפת וכל זה? (תקראו בשרשור המפגש)
I i love lucy New member 27/10/03 #44 אהההם קודם כל למה אתה לא בא? ואני עצובה בגלל סיבה מטופשת! אז לא נורא... אבל תבוא!
מ מאור 87 New member 27/10/03 #45 ../images/Emo4.gif יש לי משפחה פולנית כך שזה לא הכי יילך בעולם.. אבל.. אם זה מעודד אותך אז גם אני דיי עצוב היום.. הלך לי ממש רע במבחן במתמטיקה!! טעיתי בכל החלק של האלגברה..
../images/Emo4.gif יש לי משפחה פולנית כך שזה לא הכי יילך בעולם.. אבל.. אם זה מעודד אותך אז גם אני דיי עצוב היום.. הלך לי ממש רע במבחן במתמטיקה!! טעיתי בכל החלק של האלגברה..
M Miss CB New member 27/10/03 #47 אני לא באה, יקיריי ידוע כבר למה... אין לכם מושג כמה אני רוצה, אבל לצערי כבר שאלתי ולא ירשו לי אבל תצלמו הרבה אני רוצה תמונות חבר'ה!
אני לא באה, יקיריי ידוע כבר למה... אין לכם מושג כמה אני רוצה, אבל לצערי כבר שאלתי ולא ירשו לי אבל תצלמו הרבה אני רוצה תמונות חבר'ה!
ב ברווז גומי New member 28/10/03 #48 אני אבוא... יש לי רעיון... שכל אחד שיש לו רעיון למיקום של המפגש ישרשר אותו להודעה שלי וככה כל אחד יצביע עם ו לגבי המיקום...ככה נדע איפה הכי טוב...
אני אבוא... יש לי רעיון... שכל אחד שיש לו רעיון למיקום של המפגש ישרשר אותו להודעה שלי וככה כל אחד יצביע עם ו לגבי המיקום...ככה נדע איפה הכי טוב...