הקפצת מפגש

Another Girl

New member
בינתיים ספרתי 9, כולל שתינו

(שוב,שעדיין לא הביעו את הסכמתם למיקום) לא כולל ביטלמן שמתנדנד.

בקשר למיקום...

בעיקרון נראה לי שאני אוכל להגיע אבל אולי יהיה עדיף שנעשה את זה יותר במרכז
...

דקלה9

New member
אני יודעת...זה היה בצחוק.

אבל ההזמנה רצינית. רק תגידו מתי...

i love lucy

New member
גם לי יש את זה אבל אני יכולה גם

להשכיר את הסרט לילה של יום מפרך...!

1!../images/Emo45.gif../images/Emo72.gif

חיפה זה די בסדר אבל לא נוח במיוחד.. זה לוקח מלא זמן לנסוע לשם ואני לא בטוחה שההורים שלי יסכימו להסיע אותי כ"כ הרבה זמן ואח"כ להחזיר. אם אני אוכל לנסוע ברכבת (ונראה לי שכן) אז כמובן שאין בעיה. אבל אם אני אבוא לבד לא בטוח שאני אמצא את הבית והכל.. אולי כדאי שנתארגן כל אלה שמהמרכז בהסעה אחת? אולי יש איזה הורה עם אוטו גדול שמתנדב? או שניסע כולנו ברכבת? אם כל הילדים מהמרכז יסעו ביחד באותה רכבת נוכל למצוא ביתר קלות את האזור. שכל אחד יתאר מה הוא ילבש ביום המפגש ואז נאתר זה את זה בקלות..

The Mad Hatter

New member
למה לא...?

כל עוד זה באזור המרכז, במקום שאני יכולה להגיע אליו באוטובוס שסיכוייו להתפוצץ הם לא גבוהים, אני מניחה שאני מסכימה. :)

אלרוס

New member
אם לא עושים בבית של משהו

אפשר תמיד את רמת הנדיב, יכול להיות שאני אנדב את ההורים שלי (נראה בקשר לזה) והיתרון של זכרון שזה די קרוב גם למרכז וגם לחיפה.

ביטלמן

New member
בגדול כולם רוצים שזה יהיה באזור

שלהם (אני מצידי רוצה שזה יהיה בחולון) אבל אני חושב שצריכים לקבוע איזור די נטרלי. אני באמת עדיין לא יודע אף פעם לא עשיתי דברים מהסוג הזה...

i love lucy

New member
חשוב מאוד תכנסו בבקשה!!!!

עכשיו כשתשומת ליבכם בידי הקשיבו!: דבר ראשון אני מבקשת ממכם פליייז להגיב לזה! בואו נעשה את כל המפגש פורום הזה באוףן מסודר השרשור שלו כבר ירד ונשכח אז כל מי שיבוא למפגש שישרשר אישור לכאן ואם יש לו הצעה למקום טוב אז שיגיד. גם מי שלא יבוא שיגיד כדי שנדע כולנו גם למה... בבקשה תגיבו...
אני בכל מקרה עצובה היום...

אלרוס

New member
אני אבוא

לגבי מיקום אני בעד אזור זכרון מהסיבה העיקרית שזה לא ממש רחוק לאף אחד. זה באמצע בין חיפה למרכז

The Mad Hatter

New member
אני אבוא,

כל עוד זה יהיה באזור המרכז. ואם ברמת-גן, אז עוד יותר טוב. :) ואם לא יהיו לי על זה תכניות אחרות.

למעלה