הקץ לנפצים!!!!

cobainos

New member
הקטע עם תיבת הדואר

נלקח מאפקט הפרפר
, אבל אני בטוח שקרו מקרים דומים ונגרמו אין ספור נזקים מנפצים והתופעה הזאת מתרחבת בפורים אמנם, אבל קיימת כל השנה. אני חושב שעצירתם לא תהיה במכס אלא בפירצות בגבול עם בני דודינו...לדעתי מהם זה מגיע.

אוי אפקט הפרפר... זה היה דינמיט

ולא נפץ ולא חזיז ..... יש הבדל עצום. כנס לויקיפידה וקרא טיפה על חומרי נפץ ...! חח גיסיס נושא דגל השמאל טוען שעוד משהו רע מגיע מבני דודינו הערבושים.

cobainos

New member
גם נפצים גרמו לנזקים

ומה קשורה דעתי הפוליטית לזה שמגיעים משם דברים כאלה?

99% מהשמאלנים הם פרו-פלשתינים

וחובבי ערבים למיניהם אחרת אי אפשר להסביר את הדעות שמובילות למדינת ישראל ללכת לאבדון.

cobainos

New member
שטויות בסירופ זיתים רקוב

99% מהשמאלנים הם בעד מדינת ישראל וחושבים שהפרדה זה הדבר הנכון עבורינו (הרעיון של הפרדה הגיע מהשמאל ולא מהימין, להזכירך) אבל מה? חושבים על הבעיה לעומק, כי כדי להגיע לאיזהשהו הסכם צריך להבין את הצד השני וצריך להבין שגם הם בני אדם.

אתה משמיט דברים ולא מדייק.

ההפרדה החד צדדית שהגיעה מהשמאל מדברת על הוצאת ההתנחלויות היהודיות מ'פלשתין' העתידית אבל האם ההפרדה מדברת על הוצאת ההתנחלויות הפלשתיניות ממדינת ישראל ? לא ! לא ! לא ! ההפרדה ששופרה ומוצעת בשנים האחרונות מידי הימין ההיגיוני מדברת על חוק פינוי פיצוי שחוקק באסון ההתנתקות מה שאומר להפריד יהודים ומוסלמים אם להוציא אותנו מהם, להוציא אותם מאיתנו..

durani7

New member
לידיעתך שימוש בנפצים הוא לא חוקי

השימוש לא חוקי וגם מסוכן הגיע הזמן שהמשטרה תטפל בבעיה ואיפה הפקחים העירוניים? נותנים דוחות לכל מי שזז? זה מה שחשוב? תתחילו לפעול נגד העברינים האלה שמפריעים לנו פה בראשון, הפכו את ראשון לשכונה מגעילה

לא זה מה שהופך את ראשון למגעילה

קחי כמה חברים חברות סתובבי באזור תעשיה ישן בראשון ביום שישי בערב.. את יודעת איזו אוכלוסיה תמצאי שם ? ערבים מרמלה ולוד, ערבים מיפו, ערסים מבת ים, חולון, ראשון, רמלוד, וטיפה ערסים מיבנה נס ציונה ורחובות זאת האוכלוסיה. צריך למנוע בכל דרך את הקמת המקומות חסרי הסלקציה בראשון לציון, צריכים להחזיר את חוק הסלקציה שמנע מבלאגן כזה, את יודעת מה הולך שם .. ובמיוחד עכשיו.. פיצוצים זיקוקים חזיזים מכות דקירות קללות הטרדות ונדליזם טוב שלא אנשים שם הכי מגעילים ביקום או כמו שחבר שלי אמר אתמול, וואי האזור הזה מפוצץ באנשים הכי נאלחים בעולם ! אז זאת הבעיה האמיתית של ראשון ....... המקומות בילוי תכלס מעצבים את תרבות הפנאי שלא פחות חשובה מהחינוך... דרך אגב, גם מעבר חצייה באור אדום הוא מסוכן ועבירה על החוק, ואי אפשר לאכוף אותו. תהיי ריאלית....

סבינה89

New member
המממ...

זה רק עניין של זמן, פורים יגמר ואיתו תיגמר גם ההתלהבות של הנפצים... ומה המשטרה תעשה לילדים? כלום. אז אין הרבה ברירות, פשוט תחכו קצת וזה ייפסק. חדשות מעודדות: גם במרכז יש נפצים, ובכל הארץ... אז אתם לא היחידים שסובלים :)) ויניב, הרוח באמת העירה אותי היום

|4הו! הנה ילדה נורמלית שלא מתבכיינת

כמו גשם בנובמבר או איך שלא קוראים לה\לו .. המשטרה לא מצליחה לגרום לך שאנסים\רוצחים\גנבים וכו' יכנסו לכלא, אז היא תעשה משו לילד תמים שמפוצץ נפצים כי זה נשמע לו מאגניב וגורם לגופו להפריש את הורמון האדרנלין ...? והרוח גם העירה אותי!! בגלל זה הבאתי ת'דוגמא הזאת ... לא נורא! תמיד אפשר להרדם שוב ... ותירדמי חזק עם טוויטי או זלצר ויהיה פסדר

חחח זה ממש לא לעג !!!

פשוט דיברת על לישון.. אז קיבלתי קונוטציה של זלצר !! השם הזה מצחיק אותיייייייייייייייייייייייייי:) הכי לא לעג בעולםםם.. זה מאגניב

סבינה89

New member
אוקיי....

לדובי (הוא לא באמת דובי, הוא סתם יצור פרוותי וגדול שאין לי מושג מהו) שלי קראתי מנץ' :)

TheSegal

New member
זה מבהיל ומעצבן...

הלוואי והם יתפוצצו עם הנפצים שלהם...

זה גם בתל אביב!

אני גר ליד בית ספר צייטלין הידוע לשמצה, שלא ברור איך היצורים שלומדים שם נקראים בני אדם בכלל.... השכונה השקטה לפחות פעמיים שלוש בשבוע מוטרדת על ידי הנפצים שהיצורים האלה מפוצצים ברחוב. עכשיו גם יש דבר חדש - להכנס ממש לחצרות הבתים ולעשות את זה. לא רק שזה מטריד, אלא גם מפחיד את כלבים וחתולים ברחוב. הכלבה שלי נכנסת להיסטריה כל פעם מחדש בגללם. אבל לבבונים האלה לא אכפת, הם בשלהם זורקים נפצים כי להורים הדפקטים שלהם גם לא ממש אכפת. חשבתי באמת להודיע למשטרה, אבל הרי זה חסר כל טעם, המשטרה פה רק יודעת לרדוף אנשים שחיבקו בחורות במשרד.

גם הכלב שלי

בהתחלה זה היה סוג של משעשע אבל הוא באמת פוחד, כל פיצוץ מקפיץ אותו והוא בא להתחבא לידינו... מסכן...

enbalush

New member
רק עצה לאלו שכלבהם נבהלים

אל תרוצו אליהם או תגיבו לבהלה שלהם כי כך תשדרו שמשהו לא בסדר, זה מצדיק ומעודד את החרדה שלהם, פשוט תתייחסו כאילו לא קרה דבר והכל בסדר.

למעלה