הקץ לנפצים!!!!

meem7

New member
תגובה ל סימבה פרינס ולשאר..

קודם כל זה בכל ראשון, גם מזרח, גם מערב וגם מרכז.. וכך גם זה בבת ים, ות"א וברמת גן... כל המקומות שרשמתי אני בעצמי שמעתי את הבומים האלא מה ניתן לעשות? להחרים את הנפצים האלא מהחנויות, ולהשתדל שלא יגיע לארץ בקשר לאדון סימבה פרינס הנכבד אני לא יודע אם יצא לך לשמוע פיצוץ שכזה ממש ליד הבית שלך (אחרי הכל היו 3 פיצוצים אחד אחרי השני אז ראיתי את הנערים שעושים את זה ולצערי היה בלילה וקשה לזהות אותם) והפיצוצים האלא ממש לא רגילים לפני 10 שנים היה אקדח קפצונים , מרעיש אבל נסבל לפי 5 שניה היה "סוכריה" שהוא עשה פיצוץ באמת חזק אבל היום הוא מתגמד לפיצוצים האלא לא מזמן עבדתי בהתקנת זיקוקי דינור בחתונות, אז היתקנו זיקוקי דינור כמו ביום העצמאות וכאלה, והנפצים שהילדים היום מפוצצים הרבה יותר חזקים מזיקוקי הדינור ואני לא מגזים

meem7

New member
ועוד משהו חשוב

למה אסור להבהיל קשישים? מחשש שיחטפו התקף לב? אתם מסכימים איתי שלעיתים זה מאוד מבהיל... אני לא אתפלא אם חלילה יקרה אסון שכזה ולך תוכיח שזה מהנפץ ולך תתפוס את הילד הזה....

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

כן, כנראה סימבה חושב שזה סתם איזה שני ילדים שפעם בכמה זמן מפוצצים נפצים. בוא סימבה אני מזמין אותך אליי ואז תראה מה זה ילדים. כנופיות של עברייני המחר (אם לא כבר היום) שמפוצצים איזה 20 נפצים ברחוב אחרי שמסיימים להיות בבית ספר. באמת חייבים להחרים את הנפצים האלה ולקנוס חנויות שמוכרות.

בחטיבת הביניים היה לי חבר שאהב

לפוצץ נפצים, ואני אומר לך מניסיון, הוא וחבר שלו שבזמנו פוצצו נפצים, הם היום חובבי מחשבים ואלקטרוניקה, אנשים נורמליים לכל דבר.. דווקא הערסים והעבריינים העתידיים לא היו מתעסקים בשטויות כאלו .... אז מפוצצים 20 נפצים.. אז ההורים הביאו להם יותר מדי כסף אז המשטרה פיספסה במכס את ההחרמות אז לא מוצאים את החנויות ולא קונסים אותן בסופו של דבר המדינה אשמה מלכתחילה.

תכף תאמר שהתפוצץ לך רימון צה"לי ליד

הבית, והרסס שלו פירק את כל החלונות של כל הבתים בסביבה... נכון ? נו באמת, הרעש חזק אבל לא תגזים ותעצים בצורה מוגזמת. נכון, פעם ראשונה שמישהו אומר פה דבר חכם אבל כמו שרשמתי, להחרים מהחנויות זה לא מספיק, אתה יודע מזה לעשות פשיטה? צריך מודיעין, ואתה חושב שמוכרים אותם בחנויות רגילות ..? מוכרים אותם בכל חנות.. לפני 10 שנה מכרו אותם למשל בחנות חיות בעיר ! זה בדיחה. המדינה צריך לאכוף ולשים לב איזו סחורה נכנסת לארץ .... הכל רקוב הכל מושחת אפשר להכניס כל דבר אנחנו לאט לאט הופכים לאמריקה שאפשר להכניס הכל למדינה ולמכור הכל.. תחשוב שבאמריקה אתה יכול להכנס לחנות ולקנות נשק גם אם אין לך אישור ... אז כאן זה נפצים .. מיני אמריקה שלום שלום. זה מה שרציתם ..

סבינה89

New member
אגב,

אנחנו בעמוד הראשי :)

tiptipon666

New member
אין מה לעשות נגד זה

גם אצלנו באיזור השרון כולו בכל עיר יש את זה כל הלילה. ככה זה כל פורים עד פסח. המשטרה לא יכולה לעשות כלום. היא חסרת אונים. הניידת תקבל קריאה על נפצים, תבוא, לא תראה כלום או שתראה חבורה של נערים יושבים על ספסל. אם אף אחד לא יבוא ויצביע על אותם נערים שהוא ראה אותם מפוצצים למשטרה לא יהיה מה לעשות איתם או נגדם. אצלנו תפסו שנה שעברה נהג הסעות ערבי שמכר לילדים נפצים מכל סוג שהם רצו ובכל כמות. את אלה צריך למצוא. את המוכרים. בין אם זה בקיוסק ליד הבית, החנות תחפושות במרכז העיר, או המסיעים. אם יוצא לכם לראות חנות שבה נמכרים חומרים מסוכנים אלה. דווחו למשטרה. אתם לא צריכים להגיש תלונה. שיחה אנונימית למוקד 100 תספיק.

izik79

New member
אצלנו בלוד זה אינתיפאדה ממש

ממש קטיושות עפות בין הבתים. סכנה אמיתית לחולי לב

רק במזרח?!

תגידו אתםם בסדר?! אני במערב וילדים בני 13 מוכרים בשכונה שלי ובבצפר נפצים
נמאס לי, לא בגלל הרעש זה לא מזיז לי אבל הכלבה שלי לא צריכה לסבול בגלל הנפצים

8Lithium8

New member
למשטרה כנראה יש משהו טוב יותר לעשות

...פעם התקשרנו כי כמה ילדים דפוקים טפסו על גג בית הספר שליד הבית שלי והתחילו לנפץ שם את המזגנים.נראה לכם באמת שהמשטרה באה?

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif זה ממש מציק!

באמצע הלילה הפיצוצים האלו.... אני גרה במזרח ובאמת זה מאוד מעצבן ומבהיל. ביום שתפסו את המחבל בבת ים היה גם פיצוץ כזה של נפץ, וזה באמתתתת היה מפחיד לרגע...

באמת שנמאס !!!! זה מבהיל מאד

במיוחד בשעות המאוחרות של הלילה שהכל שקט. רתמול הראו בחדשות איזה דברים מסוכנים מוכרים , פשוט לא להאמין , סכנת חיים הדברים האלה.

למעלה