הקריאה על אחריותכם בלבד
XD

....תשמור לי אונווהאנה ומטסומוטו.

(ציציייייייייייייייים) והייתי גם רוצה לעשות הזמנה costum made של קיובי, הוריו ונחשים. על MUTHERFUCKIN' מטוס.

אז *לשם* הוא נעלם!

תהיתי באמת למה הוא לא היה במחזמר עצמו. איזו אכזבה ;; טוב, לפחות אח"כ התנחמתי עם כל הצוות בחדר הלבשה~~ אני רק לא מבינה למה החדר של נגאיינוש היה נעול, אני בטוחה ששיכפלתי את כל המפתחות שלו וגם את הדפסי הפיטמות שלו

uncle urahara

New member
מידע פנימי מוסר כי

זה לא היה החדר של נגיאמה אלא שירותי הנשים, שם משום מה נעלו את תותי-דונו.

ken chan

New member
אני תוהה מי נעל אותו שם. '_'

וגם מי נעל את נגאיינוש בתוך מטוס מלא בנחשים כשרק כשמתפשטים אפשר להינצל ובמקרה הוא ישב לידי ובמקרה היה לנו תא פרטי שקשרתי אותו בו באזיקים ובובה מתנפחת של קירה ו ציציםםםםםםםםםםם

uncle urahara

New member
קנפאצ'י דונו, לא ידעתי שזה מה

שעושה לך את זה. O: (אצטרך להוועץ בDATA MAN שלי בדחיפות)

'נפו, קראת לי?~

מחקרים מראים כי 77% מהמחלקה ה-11 אוהבים לשתות קפה שחור ביום חורף גשום על אשנב עם מגפיים רטובים. ...למה לעזאזל יש לי סימני כפות של שועל וחתימה של "קיובי הגבר היה פה" על הDATA?! >_<

תתרחק לי מהDATA, שועל פוחז >.<

או שאני אשסה בך אותה! *מצביע על סאקורה* סאקורה: קיוביייייייייי אתה כזה מאמםםםם תעשה לי סאסקה ביום שישי אחרי הצהריים!!!!111 *___________*

אבל אבל....

קומא-צ'אן מאוד קנאי..... ;; הוא אומר שאני שייך רק לו, ולא לאף אחד אחר, במיוחד לא לשועלים אחרים ;;

אבל...

אורוצ'ימארו מפחיד אותי!!! >___< אני ע ושה עליו סמוחטה OF DOOM והוא נהנה מזה, הבנזונה המזוכיסטי!!! >_< הממ..... ומי יהיה הסמה, פאקינ' סמואל ל.(L?!) ג'קסון או אורוצ'ימארו?!

למעלה