הקרנות פרקים - בואו נפתח את הנושא

Bajoran Priest

New member
מגניב

אני לא חושב שאני אישית מתאים לארגן את העניין הזה, כיוון שנושאים של קישוט, מוסיקה, וכגון אלה הם פחות "תחום המומחיות" שלי ובוודאי יש במועדון מי שמבין בהם יותר. בכל מקרה הייתי שמח לראות משהו כזה קורם עור וגידים ואם אוכל לעזור איכשהו אשמח (אם כי בחודשיים הקרובים, לפחות, לא אוכל לפנות זמן בשל עומס לימודים עד הגג).

Bajoran Priest

New member
גבוה כאן בהר הצופים ../images/Emo3.gif

בכל מקרה לא ממש הבנתי את ההערה..

n i v1

New member
זה היה נסיון להומור

כנראה לא הצליח

n i v1

New member
אז הנה הצעה בענין הזה מצידי ../images/Emo41.gif

א- אני חושב שזה רעיון אחלה- פשוט מסיבה ב- איפה? ברחבת הסינמטק, ערב אחד של אייקון אחרי שהגלדיאטורים הולכים לנוח כשהרחבה ריקה. ג- מי מוזמן? כולם, כל באי האייקון יחגגו את סטר טרק. ד- מה לובשים? כל פאנדום ילבש את הבגדים שלו, כל אחד עם מה שיש לו. מה זה אומר? מסיבת תחפושות ענקית שהנושא שלה הוא סטר טרק אבל היא לא מוגבלת בה. ה- מוזיקה? אני ממליץ לשים שירים ומוזיקה מכל הסדרות. יש גיוון עצום. אם לא מוזיקה של סדרות אז פשוט מוסיקה של מסיבות, מה שהולך. מי קובע? שני עורכי מוזיקה יבחרו ויחליטו. ו- קישוט? נו, הרמנו דברים קשים יותר מזה. כך גם נחגוג 40 שנה, כך גם כולם יהיו כלולים, וכך תהיה מסיבה לכולם באייקון- אייקון יהיה מסיבה ענקית, בתור פסטיבל!

sysiphus

New member
מסיבה זה רעיון טוב

רחבת הסינמטק אינה מוארת ואין לנו ציוד הגברה לרחבה בשעות האלו... מה גם שאי אפשר להרים שם הגברה בשעות הערב כי זו שכונת מגורים... מי שמעוניין להירתם לרעיון, סבבה. מגבשים צוות ועובדים על הרעיון, לא עושים את כל העבודה בפורום...

n i v1

New member
תקן אותי אם אני טובה

אבל יש הגברה שם במהלך אירוע הגלדיאטורים, למה לא במסיבה? ומבחינת תאורה... אולי אפשר להשקיע קצת כסף בזה? אולי לבקש עזרה מהעירייה? אולי אפשר לבקש חסות למסיבה מחברה מסויימת?

sysiphus

New member
תשובות

ההגברה שיש שם עבור זירת הלחימה מייעדים בערב לפעילויות אחרות, הופעות מוזיקליות בלובי הסינמטק. נכון לרגעים אלו אין השנה בכלל זירת לחימה ברחבת הסינמטק, אז אם אין זירה, אין גם ציוד הגברה לזירה...
אז זה לא משנה... ועדיין לא פתרת את הבעיה של הרעש בין 2 ל-4 (יענו שאסור להרעיש, שכנים והכל). תאורה זה אלפי ש"ח שאין לנו. "עזרה" מהעירייה אנחנו מקבלים כבר, וכפי שלא עשו עד עכשיו, הם לא יתנו לנו תאורה לרחבה לשעות הלילה. כבר ביקשנו בעבר. חסות למסיבה אפשר, אבל תצטרך להראות הצדקה לחסות הזו בדמות של הצגת היכולת להביא X אנשים למסיבה. אני ניתן למצוא נותן חסות ספציפי לזה, יותר קל למצוא נותן חסות לאייקון ולייעד חלק מהכספים לטובת המסיבה.

n i v1

New member
הנה פתרון כולל לבעייה

אני חושב שמסיבה ברחבת האשכול, איפה שכולם קונים כרטיסים, יכולה להיות נהדרת. המקום יהיה מקושט בכל מקרה לכבוד אייקון, יש תאורה, המקום מקורר, סגור, ולא צריך הרבה רמקולים כי זה מקום סגור. איך הרעיון?

papal

New member
איפה נערכ המסיבאפי?

למה שבאותו מקום לא יהיה מסי-טרק?

n i v1

New member
יש לנו את הסינמטק

ואת אשכול פיס למה צריך ללכת רחוק?

sysiphus

New member
כי למסיבאפי מגיעים מאות אנשים

והאירוע מסוגל לכסות על עצמו, בכך שכל אדם משלם 40-50 ש"ח בכניסה. ניסינו לארגן ערב-טרק בחנוכה שעברה, ולא הצלחנו לגייס את 50 האיש שיירשמו מראש בכדי לוודא שזה יהיה כדאי. מה-גם שמסיבאפי היא כל הלילה, ולמסיבאפי אפשר ליצוק תוכן שהוא גם "באפסטרי" וגם מתאים למסיבת ריקודים - באפי מחוברת לתרבות הפופ העכשווית, במוסיקה למשל. יש דיסקים על גבי דיסקים של שירי פופ שאפשר לרקוד להם ב"באפי". לא כך עם מסע בין כוכבים... טל, לצערי, אנא, חשוב על הדברים קצת יותר לעומק לפני שאתה מגיב...

DDN

New member
לדעתי פספסת את הרעיון של ניב.

הוא דיבר על משהו "פתוח לכל באי אייקון" כמו ה"זירה" ולא לאירוע סגור שאתה משלם עליו 40-50 ש"ח בכניסה.

sysiphus

New member
לא עניתי לניב, עניתי ל-papal

על חוסר הישימות של ה"מסי-טרק"

sysiphus

New member
אם אתה מתכוון בלובי של הבניין...

אז זו קצת בעיה. יש שם קופות ודוכני מכירה וכיו"ב... שלא לדבר על תצוגות ותערוכה, שלנו ושל בית הספר. בית הספר עצמו לא יאפשר כזו פעילות בלובי.

sysiphus

New member
בואו לא נדון בזה כאן בבקשה

אם תהיה מאסה קריטית של אנשים שירצו לארגן את זה (ונראה לי שיש התחלה לפחות), אז שווה להיפגש עם חלק מהצוות הרלוונטי באייקון, להכין כמה רעיונות ולראות אם הם ברי-ביצוע ("ישימים"...). פורום ציבורי אינו המקום לדון בכל הנושאים עד סופם.

DDN

New member
מוכן להירתם לנסות לעזור לקדם

את הרעיון של הכהן הבאג'ורי.

DDN

New member
נשלח מוקדם מדי,

רק אציין מראש שחוץ מלחשוב בצורה לוגיסטית ולומר לאחרים מה לעשות, אני לא יודע לעשות כמעט שום דבר. אם המסיבה נערכת ברחבה חופשית באייקון, אני מניח שלבוש פרנגי מסורתי הוא מחוץ לתחום?

n i v1

New member
אם אתה בא בלבוש מסורתי

אני מעלה אותך לבמה לרקוד מול כולם ושם עליך כתר!!!

למעלה