הקשיבו הקשיבו... חייבים להיכנס

Wiccan Scorned

New member
כמה דברים

א. עם ולא אם... stupid me ב. כבוד לחברי הפורום.... כולנו אחיי אלייאס!!! ג. אני יודע שזה היה בצחוק, אבל עדיין....

aliasBOY

New member
אה טוב... אז סליחה...

וחוץ מזה שאני יודע כי אני דו מיני......

Wiccan Scorned

New member
I Sure No How 2 Pick Them

מה זה כל פורום שאני נמצא הקהילה חוגגת... זה התחיל ממני בפורום ביפ והתפתח לעוד כמה...חחחחחחח נראה אם גם פה זה יקרה...חחחחח

s h u b i

New member
כן אבל לפי השמועות

השיר שלנו אמור להיות ממש גרוע..

LemonLimeLilach

New member
דווקא אין לה כל כך הרבה רייטינג

היה בהתחלה רייטינג נחמד, הפרק הכי נצפה היה 2X13 ומאז זה רק יורד. העונה ה 3 הייתה הכי פחות נצפית. ובגלל זה עכשיו יש את כל הבעיות של מתי היא תשודר בארה"ב כי היא חוזרת רק בינואר אבל המשבצת שלה של יום ראשון ב 9 נתפסה ע"י desperate housewives ובגלל שהסדרה החדשה הזאת מצליחה הרבה יותר ממה שאליאס הצליחה, היא תישאר בשעה הזאת ובפעם הראשונה יעבירו את אליאס יום/שעה.

את/ה ממש לא צודק/ת. אני לא מבין איך

את/ה מביא/ה את השטויות האלו. אליאס, הצליחה בארה"ב ובעולם כולו בצורה מטורפת. בעקבות ההצלחה של עונות 1, 2, ו-3, אפילו הוציאו משחק לפלייסטיישן על הסדרה. (צעד גדול, יחסית לזה שלמכושפות יש רייטיינג טוב כבר 7 שנים, אך עדיין לא הוציאו לה משחק). אליאס היא להיט מטורף בארה"ב ובאירופה- ורק אצלינו, בישראל, היו חייבים לשדר אותה ב"טלעד" העילגת.

A n g e l u s

New member
ממש לא שטות. ../images/Emo44.gif

הרייטינג של אליאס בארה"ב נע בסביבות 7-9 מיליון צופים. יחסית לרשת גדולה כמו ABC שמשדרת בכל אמריקה זה ממוצע ומטה. בכל זאת הסידרה אהודה ונצפית בעולם אבל בישראל היא ממש לא להיט ואין פלא, לא מקדמים אותה, תוקעים בשעה גרועה, גוררים אותה והרשימה ארוכה.

Wiccan Scorned

New member
חרא של רייטניג (לרשת)

נכון אוהבים את הסדרה אבל היא לא מי יודע מה מצליחה וכל הנראה באמת זהות בדויה תעבור ליום רביעי לפני או אחרי LOST

Wiccan Scorned

New member
הסיבה היחידה שלמכושפות...

יש ריטינג כי הרמה של הסדרה היא לילדים. וחלק ניכר מצופי הסדרה בארה"ב הם ילדים בגילאי ה9-12. (כמה עלוב שהמערצים הגדולים של הסדרה בארץ הם בגיל 16-18... זה ממש פטתי) ובקשר למשחק זה בגלל שמה יעשו שם? יזרקו שיקויים על שדים שנראים כמו בני אדם?!

A n g e l u s

New member
בבקשה פעם הבאה לפני ../images/Emo44.gif

שאת\ה מגיב\ה תחשוב קצת, אוקי? מכושפות היא לא סידרה לילדים אלא סידרה קלה, כיפית ולא מסובכת מדי. לכן הרבה מתחברים אליה ובעיקר בני הנוער שהסידרה מדברת אליהם, אבל ממש לא סידרה לילדים! המשחק במכושפות לפי מה שזכור לי די טוב ובמיוחד של הולי מארי קומבוס, אז פעם הבאה שתרצה להגיב ככה תחשוב קצת, אוקי?

למעלה