הקשיבו הקשיבו... חייבים להיכנס

Wiccan Scorned

New member
בתור מישו שאהב תסדרה....

אני אומר תאמת: הסדרה על הפנים! חוץ מהולי מארי קומבס אף אחד לא יודע לשחק... תסריטים עלובים... אפקטים בשקל... והסדרה מעתיקה מכל סדרה/סרט מד"ב או פנטזיה... הסדרה הייתה טובה בעונה ראשונה בלבד ומעונה שלישית הסדר הידרדרה לרמה אינפנטילית לילדים מוגבלים. ורק שתדע זו כן סדרה לילדים (לא במכוון) אבל מבחינה רמה כן!!

A n g e l u s

New member
אליסה ורוז משחקת לא רע. ../images/Emo44.gif

ותסלח לי אבל אורבינג ב-3000$ לא נשמע לי אפקטים בשקל, ולך? ודי עם ההשוואה של הסידרה מעתיקה\באפי\מד"ב! אומנם אין עלילה או משהו, אבל כל פרק של מכושפות הוא בעיקרון Stand alone אז אין מה להגיד שהתסריט עלוב. סתם שאלה, אם אתה אוהב את הסידרה אתה לא אומר לדעת קצת על מה אתה מדבר ולא לתת טיעונים בשקל? :\

Wiccan Scorned

New member
חוץ מהאורבים...

שהוא באמת האפקט היפה ביותר בסדרה כל השאר חרא!!! לדוגמה כל פעם ששד נשרף כך את הפרק הכי מתקדם, באפי לעומת זאת בעונתה השניה בתקציב דל עשתה אפקטים יותר יפים!!! כל שאר האפקטים מפגרים ומכוערים! ו"____ בשקל" זה ביטוי פור קריין אאוט לאאוד! ובכלל במקום שיעשו מיליון אפקטים בשקל בפרק שיצמצמו באפקטים וישפרו אותם. ובקשר לרוז מגאוון ואליסה מילנו. רוז זה הדבר היחיד שמציל את הסידרה!!! היא הדמות היחידה שעוד מעניינת שם!!! פייפר יצאה מכל החורים עם המלודראמות שלה!! ג'יזס גט אובר איט!! ואליסה מילנו?! אם היא הייתה פחות דואגת לכיס שלה ופחות משתלטת על הסדרה אולי הרמה שלה הייתה יותר גבוהה. ומה דיי אם השוואה להעתקות? זאת עובדה!! מתי ראית בזמן אחרון רעיון מקורי בסדרה? כל הפאקן קונספט זה העתקה מבאפי. היוצר של מכושפות אמר לעצמו "אוווו האמריקאים אוכלים תחרא הזה... בא גם נעשה סדרה על טיבעית". המכות שהכניסו.... מה? ניחה זה היה נראה אמין! אבל זה גם מכות "קומיות" וגם צוות פעלולנים חרא! מערכת היחסים של פיבי וקול...buffy and angel much? המעברי סצנות של העיר נורא מהר... איינג'ל-מאצ'! וcome fuckn on! בפרק המאה כשאירחו את מישל בראנץ' לא יכלו להיות מספיחק מקוריים ולבחור שיר אז "במקרה" בחרו את אותו שיר שהופיע ב6X08 של באפי.... ועוד פול העתקות מסדרות/סרטים של פנטזיה ומד"ב שאין לי מושג עליהם כי אני לא מעריץ גדול של מד"ב אבל העיתון SFX (עיתון המד"ב ופנטזיה של אנגליה) יביא לך בכיף רשימה נכבדה... ואחד הדברים הכי דפוקים בסדרה זה העובדה שהשדים שלהם בסה"כ אנשים רגילים מתקמצנים על פאקן איפור? באלת'זר היה השד הכי "מושקע". וגם השלמתי עם העובדה שפיבי הופכת רעה זה לא העתקה מווילו הופכת רעה. אבל בעונה חמישית כשפייפר הלכה לקצה העיר כדי להרוס אותה זה שוב "במקרה" הזכיר את ווילו בעונה שישית (עונה רביעית של מכושפות) על צוק "קינג-מן" מקימה מקדש מהאדמה והורסת את כדור הארץ..... וסורי את כל זה אני אומר כמישו שממש ממש ממש אבל ממש מאוכזב מהסידרה, כי בעונה ראשונה היא הייתה ממש טובה וגם מקורית.

aliasBOY

New member
אההההההההההההההה

אתם חושבים שיום אחד נהפוך לפאקן אמריקה???? זה פשוט מגניב איך שמילים נכנסו לנו לשפה והשתרשו בה תוך שניה!!!!!! כל הסדרות בעברית שמכבדות את עצמן מכניסות איזה "פאקן" טוב כל כמה משפטים... וכמעט כל מילה שידרגה את עצמה למילה האמריקאית שלה... לא שאני נגד.. כאילו אני מדבר ככה בדיבור רגיל יותר מאשר באינטרנט כבר ממזמן לפני כל ההתלהבות......

Wiccan Scorned

New member
חחחח....

תראה אני בכלל אמריקן-וואנבי אז אני בעד

A n g e l u s

New member
אנג'ל התחילה אחרי מכושפות. ../images/Emo44.gif

ובתור מעריץ של באפי ואנג'ל אני יכול להגיד לך שכן, יש פה ושם אולי העתקות, אבל עם כל הכבוד שלי לבאפי (שהיא הסידרה הכי אהובה עלי..) הם לא המציאו את הגלגל, בקשר לשיר- זה כולה שיר אהוב ומתאים, אז למה לא לשים? כי זה היה בבאפי? חוצמזה אתה צריך לדעת להיכנס לתוך העולם של מכושפות, בעולם הזה לחלק מהשדים יש צורה אנושית, סו? ותאמין לי שהם ממש אבל ממש לא מתקמצנים.

זאת ממש לא תת-רמה. זאת אולי לא

הסדרה הכי טובה בעולם, אך כן יש לה עלילה- והיא כן מעניינת. בעיקר בזכות אליסה מילאנו הנפלאה. רק חבל שתקעו שם את רוז המכוערת הזאת שיש לה עיניים של עובד סיני. לאליסה מילאנו מגיע סיטקום משלה, בגלל כושר המשחק המעולה שלה (אחרי הכל, היא הצליחה 3 עונות להעמיד פנים שהיא מחבבת את שאנון דוהרטי. מגיע לה קרדיט על זה)....

aliasBOY

New member
אני בכללי חושב כמו אושי..

אבל לא עד כדי כך.. כאילו כל עוד הסדרה מהנה מבחינתי זה בסדר... והיא כן התדרדרה והאפקטים בחצי שקל.. אבל היא מהנה... ורוז מקגאוון ממש לא מכוערת....

LemonLimeLilach

New member
ממש ממש לא

בניגוד לכל סדרת דרמה אחרת, אליאס היא סדרה מסובכת ובגלל זה קשה מאוד להיכנס אליה. כך שיוצא שיש לסדרה את ה followers שלה (שזה אנחנו למשל), אבל צופים חדשים אין. יש קבוצה מסויימת שצופה בסדרה בעקביות אובססיבית וזה ממש cult like אבל אנשים אחרים... לא. מכושפות למשל, אני אישית התחלתי לראות מהעונה השלישית. נראה לה שיש הרבה אנשים שהתחילו לראות אליאס מהאמצע? לא, כי זה לא אפשרי. ג'ניפר נהייתה כוכבת ענקית בזכות הסדרה, אבל הצלחה מטורפת? לא. ביקורות טוב אולי, זה כן. אין לי כרגע רייטינג מדוייק של אליאס אבל הנה דוגמא: לוסט הביאה רייטינג יותר טוב משל אליאס, וזאת עובדה. הרייטינג של לוסט כרגע עומד על 10.4, מה שאומר שאליאס עשתה פחות. הצלחה מסחררת? לא כל כך. חבל שלא, גם אני מצטערת על זה, אבל אין מה לעשות.

LemonLimeLilach

New member
מצאתי דוגמאות

אין לדוגמאות משמעות סתם כמה פרקים שלחצתי עליהם הפיילוט עשה 6.8 A Broken Heart עשה 7.7 Dopelganger עשה 6.2 Color Blind עשה 6.6 Spirit עשה 6.8 The Box I and II (ועוד עם קוונטין טרנטינו שנחשב ענק) - 5.7 ו 6.0 (הלוואי שהיו לי נתונים על העונה השנייה כי המספרים היו נראים יותר קצת יותר יפים.. מה שחשוב לדעת זה שהפרק הכי נצפה בהיסטוריה של הסדרה היה Phase One, אני רק לא זוכרת כמה בדיוק רייטינג הוא הביא... משהו ענק כזה אבל זה ממש לא חזר על עצמו) The Two עשה 5.9 Crossings עשה 4.7 Facade עשה 6.2 והפרק האחרון בעונה השלישית, 5.1 Desperate Housewives לדוגמא, הסדרה שכרגע נמצאת בשעה/יום של אליאס, עומדת על 13.1 נקודות בכללי, והפרק האחרון ששודר, 13.3 כשזה 22,143,000 צופים. בוא נגיד שהרייטינג של אליאס לא הכניס אותה לטבלת ה 10 הנצפים ביותר, וגם לא ל 20. כרגע מספר 20 ברשימה זה 8.7 נקודות רייטינג. זה משאיר את אליאס לבערך מקומות 25-30 ככה.

LemonLimeLilach

New member
ודוגמית אחרונה

שזה דווקא בקשר לעונה השנייה - Weren't any of the series proposals ABC looked at better than, say, "Alias" (91), which attracted less than 9 million households? (For comparison, top-ranked "CSI" was seen in 26 million households.) There's no doubt that "Alias" has a cult following, but networks aren't usually faithful to programs that pull in that few viewers. Maybe ABC thinks "Alias" will catch on after a few seasons like "Seinfeld" did. It seems doubtful, though, because new viewers would have to join an ongoing story line, whereas each "Seinfeld" episode stood on its own. בקצרה זה אומר שבאליאס צפו פחות מ 9 מיליון בתים (לא צופים, בתים) ובהשוואה למשל ל CSI בה צפו 26 מיליון בתים... יחי ההבדל, והסדרה הייתה מקום 91 בעונת שידור ההיא. CSI הייתה מקום 1. וזה גרם להרבה לתהות למה ABC החזירה אותה לעוד עונה. מהעונה הראשונה לשנייה ירדו לאליאס 7% אחוזי רייטינג, וירדו הרבה יותר בעונה השלישית.

דיקידאק

New member
אני לא מבינה מה רע בטלעד

תגידו תודה שהסרה שאתם אוהבים נמצאת אצלנו בכלל בטלויזיה.

דיקידאק

New member
אני דווקא לא שמעתי על הסדרה

לא ראיתי פרסומות אפילו בפרסי האמי לא שמעתי אותה מועמדת פשוט יום אחד היה לי משעמם בבסיס וראיתי טלויזיה ערוץ 2 ובדיוק הייתה את הסדרה. ראיתי והתמכרתי.

דיברתי בכלל על העונה השנייה. שלה הי

ה רייטינג מדהים. לעונה הראשונה לא הייתה ממש עלילה, אלא סתם פרקים בהמשכים שנועדו להיות ההקדמה לעונה השנייה. זה גם מסביר את כל פרסי האמי שהסדרה זכתה בה.

דיקידאק

New member
עונה ראשונה, שנייה לא שמעתי עליה

בכלל וחבל בגלל זה אני אומרת שאני לא ממש רואה רייטינג לסדרה אפילו בפרסי האמי לא ראיתי אותה זוכה רק בפעם האחרונה ראיתי את ג'ניפר גארנר מועמדת לאמי והיא לא זכתה ;-

הסדרה זכתה בפרסי אמי, ובפרסי גלובוס

הזהב. זאת סדרה משובחת שעשתה רעש בכל העולם. הסיבה היחידה שאת חושבת ככה, זה בגלל שבטלעד העילגים אפילו לא טרחו לעשות פרומו. (גם לעונה הראשונה הם לא ממש עשו כבוד). למה? כי הם טלעד. קחי לדוגמא את "הסופרנוס" ואת "הבית הלבן". הם עומדים להתחיל להיות משודרים ביום ראשון, וגם להן- סדרות מוערכות בכל העולם- לא טרחו אפילו לשים פרומו. למה? כי זה טלעד. מסקנה: תמיד לקוות שישדרו בערוץ 10.

דיקידאק

New member
אני ארשום אי מייל לערוץ 2

שיתחילו לשים פירסומות הנבלות ... שכולנו נשלח אי מייל... אולי ככה הריץ' רץ שלהם במח ייפתח חחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה